Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nebandžiau, net nežinau kas tas y. Dabar aš graži ir stora, neturiu kada savim rūpintis :B :D  Tiksliau man dabar baisiai savęs gaila. Vot. Todėl ėdu ir storėju. Va toks mano sportas paskutinius 2 metus :B

Flowdia yra programėlė braižymui schemutių.

Graži ir stora, koki 65 kg, ania?

Muhaha

Atsakyti

Reikia viešai į Flickr nuogos įkelt  :rolleyes:​ 

Perjauna ji dar tokiem bajeriam  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Na reikia mokintis iš vyresnių ir anksčiau pradėti praktikuotis  :lol:​ 

Atsakyti

Aš dukrą išlydėjau studijuoti į New Castle, tai liudesys truputį. 

Sveikos  :)​ 

:console: Oi pamenu savosios išlydėtuves, liūdna buvo, o ypač, kai reikėdavo išlydėt vėl po apsilankymo  :cray: 

Oi jo, būtinai.  :laugh: 

Normaliai, tsakant ruošk roges vasarą.  :laugh:​ 

Atsakyti

Na reikia mokintis iš vyresnių ir anksčiau pradėti praktikuotis  :lol:​ 

bet  tai kokios :) galetumete ir pasakyti, kad issitrintu  tas nuogaliskas foto :) gi matote, kad moteriske metuose ir  technologijose nesigaudo :) :hihihi:

Nebandžiau, net nežinau kas tas y. Dabar aš graži ir stora, neturiu kada savim rūpintis :B :D  Tiksliau man dabar baisiai savęs gaila. Vot. Todėl. Va toks mano sportas paskutinius 2 metus :B

niu va  savas zmogus :) :wub: :friends: :clap:

Atsakyti

bet  tai kokios :) galetumete ir pasakyti, kad issitrintu  tas nuogaliskas foto :) gi matote, kad moteriske metuose ir  technologijose nesigaudo :) :hihihi:

Mielai, bet blokada uždėta ir negaliu gero darbo padaryti  :angel_not:  :angel2:  :D​ 

Atsakyti

Mielai, bet blokada uždėta ir negaliu gero darbo padaryti  :angel_not:  :angel2:  :D​ 

kai  sakant kalta aplinka arba aplinkybes  siuo atveju :)  nieko negalima  padeti :)

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191010-200547__01.jpg   345,81KB   3 Parsiųsta kartų

Nuogųnevyrųfotonidomina. Raminančios arbačikės?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 10 spalio 2019 - 19:06

attachicon.gifScreenshot_20191010-200547__01.jpg

domina, bet tik jaunu :)

Atsakyti

Lelijėl, iš tavo aprašyto reikalo bėgčiau neužėjus. Aš apie normalias, sportines treniruotes.

Tai mes abidvi turime kur kreiptis ane?

Laba.  Aš, tai jau laukiu Naujų metų, nes dukra atvažiuos su pusženčiu, jėga.  :yahoo:

Kodėl gi ne, matei kiek peržiūrų galima surinkti, būsi populiari, geidžiama.  :rolleyes:  :D

Mylu mylu puszencius,kad tik dukrom geri butu.

Bijociau nuogales nurungti veidosena.

Nu nepraspjauk,veteranu. :D .Kur tau ligiuotis i patirties turincias? :D 

Patenkinta ji, džiaugiasi. Penai buvo  114 pasauliniame reitinge tas universitetas. Įstojo į architektūrą kaip ir norėjo. Važiuosim su maže lankyti  :wub:

Šiandien per radiją išgirdau dainą - Žalia stotelė. Ir taip širdį suspaudė. Atrodo, kad aš pati ką tik džiaugsminga širdimi tėvų namus palikau, o čia jau šast ir mane vaikas palieka. Aš jau ta liūdinti sengalvėlė  :unsure:

as irgi dziaugiuosi uz tavo vaika.Esi be galo grazi moteris,kur tau iki tos sengalveles?

Net apsisukti nespesi,kaip Flick_as tavo draugas bus.Tikiuosi ne vienintelis/ :D 

attachicon.gifScreenshot_20191010-200547__01.jpg

Man tai kaip tik jamamas,kad tik mane jamtu. :D 

:D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

ui, zvengiu...

grizo gadget, grizo barzdoti vyrai...ot isdykus.

Sveikos.

Atsakyti

Oi, vien foto jokios naudos neduos  :D  Reikia teises ir pasą įkelti, vaikus ir anūkus, žodžiu, nieko neslėpti  :lol:  Tada ateis nušvitimas  :bigsmile:  O gal ir ne tik  :ax:  :lol:​ 

Atsakyti