Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O ka daryti toms kurios ir per fotkes storeja?

(Foto)šopintis.  :B​ 

Atsakyti

:wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 10 spalio 2019 - 16:28

Man tai tinka ir pusė niko, svarbiausia kuri ta pusė  :D  Atsimenu kažkas bandė 'lente' vadinti, nesuprasdavau, kad į mane kreipiasi  :lol: 

Baigėsi transporto streikas, tai metro judu link centro, nieko įdomaus, reiks per pardes žygiuoti  :mastau:​ 

Atsakyti

Man tai tinka ir pusė niko, svarbiausia kuri ta pusė  :D  Atsimenu kažkas bandė 'lente' vadinti, nesuprasdavau, kad į mane kreipiasi  :lol:

Baigėsi transporto streikas, tai metro judu link centro, nieko įdomaus, reiks per pardes žygiuoti  :mastau:​ 

Ot papasakojo apie nickus visiškai paprasto nicko turėtoja. Blyn su taškais net. :B :D

Nu bet koks kakadienis šian, negaliu. Sėdžiu pusę dienos elementarių skaičiavimų nesuskaičiuoju. Nesigauna nors užmušk. Blyn. :mad2:

Nelabadien

Tai kad blyn man neleido tik Elijos pasiimti,jau buvo,- ir Elija,ir ElijaElija,ir dar visokiu eliju su apie elijas.Zodziu,o kaip pas mane atmintis kaip pas zuvi,tai as apart savo pavardes nieko neatsimenu,tai va cia mano pavardes trumpinys.

Nu ne blynas gi, lelyyyyyyjaaaaa

Bandei kada Flowdia? Manpacink.

30 cm platesnės pažiūros, muhaha, bet tiesa. Man dar reikia grupinių treniruočių, nes savarankiškai tai tik į koncertus ir parduotuves nueiti moku.

O ko tu tikiesi is grupiniu treniruociu?Receptu pasidalinimo?Ar kaip pasakosit viena kitai savo valgymo pasiekimus?

Po tokios trefkes begciau iesti,net neapsisukdama.

As gal vienisas vilkas.Man needime kompanijos nereikia.

(Foto)šopintis.  :B​ 

Kaip pasidarysiu save nuogos foto(ir tai bus ne placiajai auditorijai skirta) ir pasikabinsiu ja ant saldytuvo,tai praeis noras sopintis is viso.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 10 spalio 2019 - 17:09

tai kas,kas,-as ir vadinau,kol ismokau tavo pirma zodi.

Atsakyti

Lelijėl, iš tavo aprašyto reikalo bėgčiau neužėjus. Aš apie normalias, sportines treniruotes.

Atsakyti

Oi, italai manes visai nestebina. Gyvai jie siek tiek kitokie, bet kai susirasineji tai labai sunku juos suprasti, jie atsako labai tiesmukai, be jokiu pagrazinimu. 

Bet jau su ponia seimininke issiskyrem. Atsauke mano uzsakyma, ieskosim kitos vietos.  :D​ 

Kiek teko keliauti į Italiją, tai tik vieną kartą Sicilijoje keista šeimininkė buvo. Bet apartamentai liuksusiniai, tai ankentėjau iki įsikūrėm. Vėliau jos nebemačiau. Bet net booking agntas sakė  - nekreipkit dėmesio į aikšingas itales šeimininkes  :D 

jeigu jau apie maista,  tai  jauciuosi jau  kuris laikas alkana  ir  vel nebevalgau, bet edu ir nors  TA leistina maista, bet vis vien kalorijos daro savo ir eina i kuna.  taip, kad talija  eina sau, o burnele sau,  nes smegenai kazkaip tai visai  nenori  i kontakta eiti ;)   sakau gal ruduo kaltas a :)  bet ka  daryti :(  liudesiukas :)  o dar  noriu miltu cukraus,  ech   kaip  gerai butu  obuoliu  pyragas  dabar  garuojantis ant stalo :) :hammer_1: :ispejimai: :bijau: :lady: :irnesakyk:

O man kaip tik nieko nesinori. Ilgai suku galvą ko pavalgyti... 

Aš dukrą išlydėjau studijuoti į New Castle, tai liudesys truputį. 

Sveikos  :)​ 

Atsakyti

Laba.  Aš, tai jau laukiu Naujų metų, nes dukra atvažiuos su pusženčiu, jėga.  :yahoo: 

Kaip pasidarysiu save nuogos foto(ir tai bus ne placiajai auditorijai skirta) ir pasikabinsiu ja ant saldytuvo,tai praeis noras sopintis is viso.

Kodėl gi ne, matei kiek peržiūrų galima surinkti, būsi populiari, geidžiama.  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Nu ne blynas gi, lelyyyyyyjaaaaa Bandei kada Flowdia? Manpacink. 30 cm platesnės pažiūros, muhaha, bet tiesa. Man dar reikia grupinių treniruočių, nes savarankiškai tai tik į koncertus ir parduotuves nueiti moku.
Nebandžiau, net nežinau kas tas y. Dabar aš graži ir stora, neturiu kada savim rūpintis :B :D  Tiksliau man dabar baisiai savęs gaila. Vot. Todėl ėdu ir storėju. Va toks mano sportas paskutinius 2 metus :B
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 10 spalio 2019 - 17:32

Kiek teko keliauti į Italiją, tai tik vieną kartą Sicilijoje keista šeimininkė buvo. Bet apartamentai liuksusiniai, tai ankentėjau iki įsikūrėm. Vėliau jos nebemačiau. Bet net booking agntas sakė  - nekreipkit dėmesio į aikšingas itales šeimininkes  :D

O man kaip tik nieko nesinori. Ilgai suku galvą ko pavalgyti... 

Aš dukrą išlydėjau studijuoti į New Castle, tai liudesys truputį. 

Sveikos  :)​ 

Oi zuika,tave paglostyti noriu.Sunku,kaip vaikai palikineja lizda.Bet ten labai geras unikas.Jai patiks.Ten geras ir socialinis studentu gyvenimas.Ka pasirinko?

Atsakyti

Laba.  Aš, tai jau laukiu Naujų metų, nes dukra atvažiuos su pusženčiu, jėga.  :yahoo:

Kodėl gi ne, matei kiek peržiūrų galima surinkti, būsi populiari, geidžiama.  :rolleyes:  :D

Reikia viešai į Flickr nuogos įkelt  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Oi zuika,tave paglostyti noriu.Sunku,kaip vaikai palikineja lizda.Bet ten labai geras unikas.Jai patiks.Ten geras ir socialinis studentu gyvenimas.Ka pasirinko?

Patenkinta ji, džiaugiasi. Penai buvo  114 pasauliniame reitinge tas universitetas. Įstojo į architektūrą kaip ir norėjo. Važiuosim su maže lankyti  :wub: 

Šiandien per radiją išgirdau dainą - Žalia stotelė. Ir taip širdį suspaudė. Atrodo, kad aš pati ką tik džiaugsminga širdimi tėvų namus palikau, o čia jau šast ir mane vaikas palieka. Aš jau ta liūdinti sengalvėlė  :unsure: 

Atsakyti