Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gadget, smagu matyti sugrįžusią  :bigsmile: 

Rykute, sveikatos  :4u: 

Pas mus šlapias ruduo, šalta, tamsu, bet tokia ramybė užėjus, be blogo oro įtakos  :D 

Londonas brangus miestas, nepakėlė įmonės kalėdinis biudžetas, kelionė pakeista, imsim į Berlyną  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba,

Į temą apie keliones. Dvi dienas susirašinėju su šeimininke Italijoje. Žinau, kad italai neturi verslo kalbos, ir nėra tokie manieringi kaip anglai, bet atsakymai užmuša: skaityk aiškiau  :lol: neprivalau tau parodyti, kur parašyta  :lol: nepatinka, nevažiuok pas mane, man nereikia nelaimingų klientų  :lol:  :lol: Kažin ar nebus tokia pat bobytė kaip Terezza Barselonoje užsirovė  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Tere, ziurek is Alexika firmos, jie vieni geriausiu, yra pasirinkimas, atsizvelgiant i temperatura. Man bonusas flanelinis vidus, labai jauku tokiame miegoti. 

Jau išsiaiškinau, kad reikia imti 2 season, t.y. pavasariui-vasarai. Dar yra atskiri įtiesalai į vidų. Būtinai noriu nesiaurėjančio į apačią, negaliu miegot tarsi supančiota.

Laba,

Į temą apie keliones. Dvi dienas susirašinėju su šeimininke Italijoje. Žinau, kad italai neturi verslo kalbos, ir nėra tokie manieringi kaip anglai, bet atsakymai užmuša: skaityk aiškiau  :lol: neprivalau tau parodyti, kur parašyta  :lol: nepatinka, nevažiuok pas mane, man nereikia nelaimingų klientų  :lol:  :lol: Kažin ar nebus tokia pat bobytė kaip Terezza Barselonoje užsirovė  :bigsmile:​ 

:hmm:  :D​ 

Atsakyti

sveikos :) 

Rykute sveikatos, gal koks virusas jei ne, tai bandyti ant kokios dietos pasėdėti :hmm: 

Aš šiandien turiu susikrauti lagaminus, poryt skrendam kur šilčiau, dar netikiu,

patikėsiu kai būsiu viešbutyje :vacation1: 

Limca, pas mus už tokį aptarnavimą greitai išmestų iš darbo keista, kad šalis ES, bet taip išsidirbėnėja, nesistebėčiau jei tai būtų Rusija, patyt turi perdaug klientų :laugh: 

Atsakyti

Oi, italai manes visai nestebina. Gyvai jie siek tiek kitokie, bet kai susirasineji tai labai sunku juos suprasti, jie atsako labai tiesmukai, be jokiu pagrazinimu. 

Bet jau su ponia seimininke issiskyrem. Atsauke mano uzsakyma, ieskosim kitos vietos.  :D​ 

Atsakyti

Laba,

Mums Sardinijoj yra nutike,kad atskridusius iskoliojo,kaip paklausem kur mesti siuksles.Liepe skaityti sutarti ir neklausineti,nes jos anglu kalba bloga,o ji ten tik kazkokia giminaite atejusi mus apziureti.

Bet kiek susidure tai mandagiai ir laiskus rase,ir labai padejo tie savininkai.

Ale Gadget atsiradus,ziuriu dietos nepasilaikysi.Tik esti ir esti jums visoms. :hmm:  :D

Sveikos mamzes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 10 spalio 2019 - 15:21

Gudget tai čia aš? 

No gud, ania?

PS po dieną per kartą, bet jau tris nedėlias nevartoju miltų ir cukraus, tai veido oda dėkoja, o talija žadėjo sugrižti.

Ir kruasanus tik fotkėms vartojau. Ot.

Atsakyti

PS kaip suprantu, Up pilnu greičiu į santuoką juda?

Kaip miela  :wub:  :4u:  :lietuva:​ 

Atsakyti

Gudget tai čia aš? 

No gud, ania?

PS po dieną per kartą, bet jau tris nedėlias nevartoju miltų ir cukraus, tai veido oda dėkoja, o talija žadėjo sugrižti.

Ir kruasanus tik fotkėms vartojau. Ot.

Nesikabinek. :D Is viso prirasot tu savo niku is kokiu SSSSS istrauke neaisku ka,ir cia mokinkis juos mintinai su visais rasymo ipatumais.Kaip kuriu isviso atsimenu tik puse.Va kaip Festinos mokinausi 3 metus nika.Butumet kokios Terezos,Vysnios ir Skumbres,tai butu viskas aisku,o dabar prisigalvojaaaaaaaa blyn matai.

O ka daryti toms kurios ir per fotkes storeja?

O tu manai,kad is balos tas grazumas mano prigimimo?Nors as jau ir pati galiu nuspresti kur mano talija,bet su miltais ir cukrum,mano zinojimo paklaida butu apie 30 cm plius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 10 spalio 2019 - 15:30

jeigu jau apie maista,  tai  jauciuosi jau  kuris laikas alkana  ir  vel nebevalgau, bet edu ir nors  TA leistina maista, bet vis vien kalorijos daro savo ir eina i kuna.  taip, kad talija  eina sau, o burnele sau,  nes smegenai kazkaip tai visai  nenori  i kontakta eiti ;)   sakau gal ruduo kaltas a :)  bet ka  daryti :(  liudesiukas :)  o dar  noriu miltu cukraus,  ech   kaip  gerai butu  obuoliu  pyragas  dabar  garuojantis ant stalo :) :hammer_1: :ispejimai: :bijau: :lady: :irnesakyk:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 10 spalio 2019 - 15:53

Nesikabinek. :D Is viso prirasot tu savo niku is kokiu SSSSS istrauke neaisku ka,ir cia mokinkis juos mintinai su visais rasymo ipatumais.Kaip kuriu isviso atsimenu tik puse.Va kaip Festinos mokinausi 3 metus nika.Butumet kokios Terezos,Vysnios ir Skumbres,tai butu viskas aisku,o dabar prisigalvojaaaaaaaa blyn matai.

O ka daryti toms kurios ir per fotkes storeja?

O tu manai,kad is balos tas grazumas mano prigimimo?Nors as jau ir pati galiu nuspresti kur mano talija,bet su miltais ir cukrum,mano zinojimo paklaida butu apie 30 cm plius.

Ot papasakojo apie nickus visiškai paprasto nicko turėtoja. Blyn su taškais net. :B :D

Nu bet koks kakadienis šian, negaliu. Sėdžiu pusę dienos elementarių skaičiavimų nesuskaičiuoju. Nesigauna nors užmušk. Blyn. :mad2:

Nelabadien

Atsakyti

Ot papasakojo apie nickus visiškai paprasto nicko turėtoja. Blyn su taškais net. :B :D

Nelabadien

Nu ne blynas gi, lelyyyyyyjaaaaa

Bandei kada Flowdia? Manpacink.

30 cm platesnės pažiūros, muhaha, bet tiesa. Man dar reikia grupinių treniruočių, nes savarankiškai tai tik į koncertus ir parduotuves nueiti moku.

Atsakyti