Sistina, siuvėja mano prietaringa ir net pusgaminio fotkint neleidžia. Taip, kad neturiu ko rodyti.
Šiandien vaikas gavo savo rūbelį, nu, gražiai. Įdėsiu į FB.
Mes kantrios 😊išlauksim didžiosios dienos 😊O mergele Tavo labai graži.
Ir man lovoje patogiau. Vaikystėje su tėvais turistaudavom.
Flanelinis vidus jaukiai skamba, nes vaikas turi tuos sintetinius, nuo nėra labai malonūs. Terezza, reiktų tau juos gyvai apžiūrėti ir iščiupinėti.
Linamog, aš bilietus į Lietuvą žiūrėjau ir beveik pirkau ir staiga prisiminiau, kad mūsų pavardės keisis. Reiks luktelti. Dar nežinia kiek laiko užtruks vaikučio įsidukrinimas. Ir nebedegink vištos.
Aš paskutinį kartą su palapinėmis buvau gal prieš kokį 15 metų smagu iš tikro, nes oras fantastika pasitaikė, žuvies pagaudėm ir ant laužo žuvienę virėm 🥰 bet miegot man lovoje smagiau 😁
Turejom tradicija su kompanija sest Rusnej i valtis ir Plaukdavom iki Nemuno deltos, iki mariu. Super, jokiu masinu, jokios civilizacijos. Pamenu pirmais metais alko turejom daugiau nei vandens, po to ismokom
Palapinese pusdavom ciuzinius, o as visada pasiimdavau pagalve. Neilgam laikui super.
Tai va tame ir esme, kad tikrai ton. Sveika sugrizus, truko taves.
Vakar vista sudeginta - check
Siandien vista su kiaules desrom nesudeginta - check
Bulbos pravirtos - check
Vyro papenejimas - check
Bilietu kainu i Rimini pracekinimas ir padusavimas - check
Ilgejancio tamsiojo periodo uzfiksavimas beigi pakartotinis padusavimas - check
kaip ir detalių dar trūksta...
višta kodėl sudegė?
kodėl kitą dieną nesudegė?
bulbos tik pravirtos ar išvirtos?
vyrą penėjai šakute ar šaukstu?
bilietų kodėl nepirkai?
o dėl paskutinio tai...padūsaukim kartu
Pirmiems puodeliams
Screenshot_20191010-094809__01.jpg 293,43KB 1 Parsiųsta kartų
Rykute
Kelionės yra gerai
Labas rytas, skrandis mane išdavė šią naktį galutinai skaudėjo, nevirškino jau antrą dieną, bet išgeri vaistų, pagerėja ir nieko. O šią naktį praleidau "romantiškai tualetą apsikabinus, jėgų nėra... žodžiu, kažkaip atlaikyti reikia šiandien dieną ir į patalus.
Esu viena karta gyvenime praleidusi panasiai nakti, bet man buvo virusas. Bet praejus per 24 val. Gal pabandyk granatu zieviu arbata pagerti. Sako, kad padeda.
Aciu! Puiki kava 😊
paskutiniu metu pradejau savo Juros prasyti dvigubo espresso, tai kazi cia mano poreikis kofeinui isaugo ar kas cia. 😊