Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

.....kaip  baisu, nejauku, kad vis arciau ir  arciau musu   tai vyksta.

....vakar lydejau  zmogu i zmonos palaidojimo vieta, tiksliau i ta  pati krematoriuma, kur buvo  'svenciamas jos gyvenimas'  islydint i paskutine kelione, daznai matosi  kapines  kur bevaziuotum,bet niekada nebuvau susidurusi kas vyksta kai zmogus nera labai turtingas ir neturi  kapinese savo  zemes. artejant  prie 'tos'  vietos   lentele su  uzrasu  nelipti, nes cia isbarstyti pelenai ir  grazus skverelis  ant upelio  kranto keli medziai  ir  pilkos  demes,daug ju, labai daug, vienos ryskesnes, kitos   bebaigiancios isnykti, zmogelis  ir  taip kraipe  galva  ir taip, paeina i viena  puse pusmetri  i kita  ir  sako  va ten salia  ano medelio, nors  ne  va va ten  jos  pelenai  ispilti, kazkaip pasijauciau  tokia mazute mazute, menkute menkute ir  gyvenimo prasme tik isbarstyti pavejui pelenai...ilgai akyse stovejo  tas vaizdas,  kad tokia  ta gyvenimo pabaiga ir tai  paskutinis ansaupaudas  sioje zemeje pries galutinai  isnykstant  lietui lyjant  ir vejui puciant.

paejus toliau  buvo  ir  urnu 'kapai; bet turbut ten jau  brangu savo  pelenus laikyti, taip, kad dulke buvai  dulke ir  pavirsi.... :( 

Taip, būtent, iš pelenų į pelenus....

Atsakyti

Šiandien man atrodo, kad po mirties man bus vienodai kur tuos pelenus artimieji padės. Kaip tik su sužadėtiniu šįryt kalbėjom ta tema. Aš jam sakau, kai manęs neliks, daryk su kūnu kas tau patogiau-laidok, degink. Jam atrodo, kad jis pirmas nubildės. Kai bus, taip. Man norisi kuo mažiau artimiesiems naštos užkrauti su savo pomirtiniu likimu. 

Atsakyti

Rykute, viskas bus gerai, gi tikriniesi, tai tikrai  tik  pakitimai kurie dazniausa nieko nereiskia. As irgi  gavau  pries pora dienu laiska, kad laikas  tikrintis, nes  vel  trys  metai praejo.

Šiandien man atrodo, kad po mirties man bus vienodai kur tuos pelenus artimieji padės. Kaip tik su sužadėtiniu šįryt kalbėjom ta tema. Aš jam sakau, kai manęs neliks, daryk su kūnu kas tau patogiau-laidok, degink. Jam atrodo, kad jis pirmas nubildės. Kai bus, taip. Man norisi kuo mažiau artimiesiems naštos užkrauti su savo pomirtiniu likimu. 

....tai mirusiam maziausia rupi, kas  su juo darosi, jo nebera ir nebus tokio koks buvo,  o tai kas liko, net neisieina  pasakyti, kad  liko. tik as niekada nemaciau tos krematoriumo pievutes, kur tie pelenai ispilami. lyg ganykla su  iskilusiais mazais kurmiarausiais ir ju  daug   ir  buve  zmones,grazus, protingi, mylimi.... va  kas soka 'dave'  net gi tu sesiu  pedu po zeme kai kas neturi. o cia draskomes  del ilgesnio pinigo :) ai kaip sakoma mirusius palikime mirusiems, o  kol gyvi dziaukimes, nes gyvenimas tikrai  grazus.

Atsakyti

Labas rytas! 

Kur Oragė su ataskaita apie Briedį? 

Atsakyti

Labas rytas! 

Kur Oragė su ataskaita apie Briedį? 

Oragė veidu popieriuose. :D  Su nakvyne darbo vietoj :B

Buvom vakar pas vetą, tai ėjo kaip tikras briedis, tampėsi, urzgė, po to ėjo aysiprašinėt, kad urzgė. Vetas liepė visiškai ribot judėjimą iki minimumo, duot vaistų, jei nepraeis, tada darys tomografijos tyrimą. O šitas asiliukas šian labiau šlubuoja, nei vakar. Nusitąsė kaip durnius :oh:

Labdien

Atsakyti

Orage, nu tikras asilas, nebe briedis, jei nusitempė iki labiau šlubavimo.  :oh: 

Rykute, kada tyrimų rezultatus sužinosi?

Atsakyti

Orage, nu tikras asilas, nebe briedis, jei nusitempė iki labiau šlubavimo.  :oh:

Rykute, kada tyrimų rezultatus sužinosi?

Šiandien važiuoju tik priduot pakartotinai 

Atsakyti

Labas dienas. Įtaisiau megoms prabangią lovą. Aksominę. Ir spalvą pataikiau praktiškai tokią pat, kaip mano sofa.

72837984_2506004032791029_25408480031497

Atsakyti

Labai i tema. Po Manolo Blahnik batu uzejom i Selfridges kvepalu testinti. Net galva susisuko nuo visu Hermes, Montales, Byredu ir Manceru 😛 

O kas ten su Manolo buvo?

Rykute, viskas bus gerai, gi tikriniesi, tai tikrai  tik  pakitimai kurie dazniausa nieko nereiskia. As irgi  gavau  pries pora dienu laiska, kad laikas  tikrintis, nes  vel  trys  metai praejo.

....tai mirusiam maziausia rupi, kas  su juo darosi, jo nebera ir nebus tokio koks buvo,  o tai kas liko, net neisieina  pasakyti, kad  liko. tik as niekada nemaciau tos krematoriumo pievutes, kur tie pelenai ispilami. lyg ganykla su  iskilusiais mazais kurmiarausiais ir ju  daug   ir  buve  zmones,grazus, protingi, mylimi.... va  kas soka 'dave'  net gi tu sesiu  pedu po zeme kai kas neturi. o cia draskomes  del ilgesnio pinigo :) ai kaip sakoma mirusius palikime mirusiems, o  kol gyvi dziaukimes, nes gyvenimas tikrai  grazus.

Matai,ne visiems zmonems yra noras tuos kapelius tureti.Is viso anglai neturi tu kapiniu kulto.Kaip patys sako-mes nesiojemes artimuosius sirdyse.Man tai irgi keista buvo matyti tuos kurmerausius,kodel tuos pelenus jie kaip nors neiszarsto-niekaip nesupratau.

Šiandien važiuoju tik priduot pakartotinai 

Tu gal keisk gydytoja,nes tai ka tu rasai man ji labai pradejo nepatikti.Kodel ji iskarto netvarke,jeigu jau anksciau buvo itarimu?Su tokiom daktarkom sudas buna.

Labas mamzes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 08 spalio 2019 - 12:53

labas,

saulele vel sviecia,  lyg ir rudenelis  grazeja :)  sakau gal  dar  bobu  vasara  bus :)

Pasekiau  Terezzos pavydziu ir uzsisakiau 6  poras Salamanderio  batu, tiksliau tris  poras  po du dydzius :) ,   nesu turejusi Salamanderiu, tai  nezinau  kaip su dydziais :) esu kazkada  matavusis, bet nepamenu koks dytis tiko.O labiausia bijau,  kad gali tikti ir patikti visi dydziai   ir   poros :) :oh:  :lol: 

O kas ten su Manolo buvo?

Matai,ne visiems zmonems yra noras tuos kapelius tureti.Is viso anglai neturi tu kapiniu kulto.Kaip patys sako-mes nesiojemes artimuosius sirdyse.Man tai irgi keista buvo matyti tuos kurmerausius,kodel tuos pelenus jie kaip nors neiszarsto-niekaip nesupratau.

Tu gal keisk gydytoja,nes tai ka tu rasai man ji labai pradejo nepatikti.Kodel ji iskarto netvarke,jeigu jau anksciau buvo itarimu?Su tokiom daktarkom sudas buna.

Labas mamzes.

Kapiniu  kultas,  tai nebutinas,  bet  kai artimo, mylimo zmogaus pelenus varnos kapsto kazkaip  nejauku, bet pas anglus taip  yra  ir turbut  buvo  ir bus, mano suzadetinio  tecio pelenai  pries kokia  20 metu 'palaidoti' galiniame sode  ir pasodinta roze. Keista, bet taip yra. nezinau kaip butu jeigu reiketu  ta  nama parduoti.....

Atsakyti

Nu joooo,idomiai cia pas juos.Kazkur FB skaiciau,kad moteris pajuri rado buteli su zmogaus pelenais,pinigais ir tel,adresu,ir emailu.Dar ten buvo prasymas kad paskambinti ir pasakyti kur butelis buvo rastas,tam buvo ideti pinigai.Pasirodo tas zmogus buvo megejas keliauti,tokiu budu jo seima jam pratesineja jam gyvenimo malonumus.Zodziu,zmones skirtingai priima mirti.Man siule mama cia laidoti,ir pelenus toje pievuteje barstyti,bet as veziau i musu seimos kapa,prie dieduku ir tevu.Musu kapui jau 106 metai.Kita kapa atidavem mamos draugei.Sake Kaune jau isviso nera kur zmoniu laidoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 08 spalio 2019 - 20:37

Labas rytas, oras feu, varau mašiną į servisą, dar padangų naujų žiemai 🥶 nelaukiu žiemos.

Atsakyti