Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Turiu elektrošoką, bet nespėjau net išsitraukt. Atsisuku, o tas jau sega maniškiui šonan. Tai tik nuspirt pabandžiau. Matai, jei sutreškinu elektrošoką, tada maniškis išprotėja - "nuo ko gint". Jam tas garsas reiškia pavojaus signalą, tai vengiu naudot. Aš ne pirmą kartą tą suskį sutinku palaidą, visada jis bėgdavo slėptis. Kokia šian jam pilnatis užėjo nesuprantu. O maniškia panašu, kad rimtai susitraumavo. Nemina ta letena. :(

Vargšas šunis  :unsure:​ 

Atsakyti

Atsakyti

Gerai trim kalbom pavaryta. 

Official, Lodoriui kažkaip normaliai. Nuo tada kai sutvarkėm mitybą, nebsmardina namų tuo būdu.

Orage, kaip gaila šuniuko... 

Atsakyti

Fsio, šiandien jau pavargau  :taika:  

Buvau pasimatyme, po kadagių slėnį vaikščiojom, nesu buvusi, bet dabar rudenį fantastinis vaizdas  :wub: 

Vakare su maže į riedučių pamokas išlėkėm, labai smagiai pasivažinėjom kartodrome  :bigsmile: 

Daba galima ir relax, nors man rytoj laisva diena  :victory2:​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Man labai liūdna, mirė mano kolegė, buvo 38 metų, našlaitėmis liko dvi mergaitės 16 ir 3,5 metų :( 

Atsakyti

Man labai liūdna, mirė mano kolegė, buvo 38 metų, našlaitėmis liko dvi mergaitės 16 ir 3,5 metų :(

Siaubas kaip baisu  :(​ 

Atsakyti

Evuxiene, kaip gaila vaikų....  :sad:​ 

Atsakyti

Siaubas. Tokia jauna.... Kokia priežastis?

Atsakyti

Evuxiene, kaip gaila vaikų....  :sad:​ 

būtent, dėl vaikų labiausiai baisu, sakė didžioji net šermenyse nebūna, negali vaikas,  turbūt ir laidotuvėse nebus, mažikė dar nesupranta, bet supras vėliau... :(

Siaubas. Tokia jauna.... Kokia priežastis?

21 amžiaus rykštė-vėžys... :(

Atsakyti

.....kaip  baisu, nejauku, kad vis arciau ir  arciau musu   tai vyksta.

....vakar lydejau  zmogu i zmonos palaidojimo vieta, tiksliau i ta  pati krematoriuma, kur buvo  'svenciamas jos gyvenimas'  islydint i paskutine kelione, daznai matosi  kapines  kur bevaziuotum,bet niekada nebuvau susidurusi kas vyksta kai zmogus nera labai turtingas ir neturi  kapinese savo  zemes. artejant  prie 'tos'  vietos   lentele su  uzrasu  nelipti, nes cia isbarstyti pelenai ir  grazus skverelis  ant upelio  kranto keli medziai  ir  pilkos  demes,daug ju, labai daug, vienos ryskesnes, kitos   bebaigiancios isnykti, zmogelis  ir  taip kraipe  galva  ir taip, paeina i viena  puse pusmetri  i kita  ir  sako  va ten salia  ano medelio, nors  ne  va va ten  jos  pelenai  ispilti, kazkaip pasijauciau  tokia mazute mazute, menkute menkute ir  gyvenimo prasme tik isbarstyti pavejui pelenai...ilgai akyse stovejo  tas vaizdas,  kad tokia  ta gyvenimo pabaiga ir tai  paskutinis ansaupaudas  sioje zemeje pries galutinai  isnykstant  lietui lyjant  ir vejui puciant.

paejus toliau  buvo  ir  urnu 'kapai; bet turbut ten jau  brangu savo  pelenus laikyti, taip, kad dulke buvai  dulke ir  pavirsi....:( 

Atsakyti

Aš rytoj važiuoju darytis pakartotinai tyrimus, nes pakitimų vėl rado.... Nerimas ir labai sunku laukti pastoviai tų atsakymų...

Atsakyti

Aš rytoj važiuoju darytis pakartotinai tyrimus, nes pakitimų vėl rado.... Nerimas ir labai sunku laukti pastoviai tų atsakymų...

laikom špygas, viskas bus gerai :4u:

Atsakyti