Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O aš anksti kėliau ir dar neprašvitus užsiėmiau svastikos simbolio pasaulinėje kultūroje nagrinėjimu.  :D 

Labas rytas :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas, prikėlė mane šiandien teta su vištom ir kiaušiniais 🙈 prisakiau naminių šeimynai ir pamiršau 😁

Atsakyti

dar Lodoriui lašišos skūros skanukų. :lol:​ 

Nuo lašišos šunys bezda. Nežinau, kaip nuo skūros :D 

Terezza, man į fb srautą buvo kažkas apie svastikas atėję, bet tingėjaut atidaryt.

Laukiu kompiuterinių žaidimų būrelio. Vienas vaikų mane baisiai pasišovęs apšviesti apie šiuolaikinį gyvenimą :D Minecraftą, Kerbal Space program, Spore jau apžiūrėjau, dabar Teraria bus. 

Atsakyti

Terezza, man į fb srautą buvo kažkas apie svastikas atėję, bet tingėjaut atidaryt.

Tai ir man ten pat atėjo. Kažkaip sudomino.

Atsakyti

Kaip pagalvoji, svastikos simbolikos daugelyje tautu buvo per amzius, bet mums ziurint i siandiena, deka Hitlerio, ji asocijuojasi butent su fasizmu.

Labas rytas. 

Atsakyti

O aš pirmadienį užsakysiu elektriką namams, jau laikas jungikliams ir rozetėms 😁 galėsiu kavą išsivirti 🥰

Atsakyti

Kaip pagalvoji, svastikos simbolikos daugelyje tautu buvo per amzius, bet mums ziurint i siandiena, deka Hitlerio, ji asocijuojasi butent su fasizmu.

Labas rytas. 

Tai va. Sudirbo jie gerovės ir laimės simbolį turbūt negrįžtamai.

Atsakyti

Tai va. Sudirbo jie gerovės ir laimės simbolį turbūt negrįžtamai.

Manau negrįžtamai, nes jį naudoti tiesiog uždrausta yra.

Atsakyti

Nelabas dienas,

Nų blyn koks sušiktas rytas, vedžiojau briedį, vėl išlindo per tvorą toks juodas susna, Odis rovėsi, pradėjo šlubuot. Susna atbėgo dar muštis, Odis jį nusivijo, finale visiškai nemina viena letena. Užrašiau ryt pas vetus, nu bet blyn kaip gaila šuns negaliu. Nekenčiu palaidų šunų ir jų šeimininkų. :mad2:

Atsakyti

Vargšas, mano tai futbolą žaidžia pudelis, kamuolys yra aukso vertės žaislas 🥰

Atsakyti

Nelabas dienas,

Nų blyn koks sušiktas rytas, vedžiojau briedį, vėl išlindo per tvorą toks juodas susna, Odis rovėsi, pradėjo šlubuot. Susna atbėgo dar muštis, Odis jį nusivijo, finale visiškai nemina viena letena. Užrašiau ryt pas vetus, nu bet blyn kaip gaila šuns negaliu. Nekenčiu palaidų šunų ir jų šeimininkų. :mad2:

O kažkokių atbaidymo priemonių ar negalima panaudot? 

Tiesa, nežinau, kokių, bet prieš 15 metų tai tikrai buvo kažkokie purškikliai.

mano šuo neseniai yra 'susikalęs" su kaimynų foksu, kuris bent du kartus mažesnis ir 10 kartų aršesnis. Ir atrodo neturi jokio skausmo pojūčio. Nuolat lenda, nebijo ir provokuoja. 

Du šeimininkai bandė atskirti šunis, šiaip taip pavyko. Šunys susižalojo kruvinai.

Maniškis niekad nelenda, bet ginasi.

Atsakyti

O kažkokių atbaidymo priemonių ar negalima panaudot? 

Tiesa, nežinau, kokių, bet prieš 15 metų tai tikrai buvo kažkokie purškikliai.

mano šuo neseniai yra 'susikalęs" su kaimynų foksu, kuris bent du kartus mažesnis ir 10 kartų aršesnis. Ir atrodo neturi jokio skausmo pojūčio. Nuolat lenda, nebijo ir provokuoja. 

Du šeimininkai bandė atskirti šunis, šiaip taip pavyko. Šunys susižalojo kruvinai.

Maniškis niekad nelenda, bet ginasi.

Turiu elektrošoką, bet nespėjau net išsitraukt. Atsisuku, o tas jau sega maniškiui šonan. Tai tik nuspirt pabandžiau. Matai, jei sutreškinu elektrošoką, tada maniškis išprotėja - "nuo ko gint". Jam tas garsas reiškia pavojaus signalą, tai vengiu naudot. Aš ne pirmą kartą tą suskį sutinku palaidą, visada jis bėgdavo slėptis. Kokia šian jam pilnatis užėjo nesuprantu. O maniškia panašu, kad rimtai susitraumavo. Nemina ta letena. :(

Atsakyti