O aš anksti kėliau ir dar neprašvitus užsiėmiau svastikos simbolio pasaulinėje kultūroje nagrinėjimu.
Labas rytas
dar Lodoriui lašišos skūros skanukų.
Nuo lašišos šunys bezda. Nežinau, kaip nuo skūros
Terezza, man į fb srautą buvo kažkas apie svastikas atėję, bet tingėjaut atidaryt.
Laukiu kompiuterinių žaidimų būrelio. Vienas vaikų mane baisiai pasišovęs apšviesti apie šiuolaikinį gyvenimą Minecraftą, Kerbal Space program, Spore jau apžiūrėjau, dabar Teraria bus.
Nelabas dienas,
Nų blyn koks sušiktas rytas, vedžiojau briedį, vėl išlindo per tvorą toks juodas susna, Odis rovėsi, pradėjo šlubuot. Susna atbėgo dar muštis, Odis jį nusivijo, finale visiškai nemina viena letena. Užrašiau ryt pas vetus, nu bet blyn kaip gaila šuns negaliu. Nekenčiu palaidų šunų ir jų šeimininkų.
Nelabas dienas,
Nų blyn koks sušiktas rytas, vedžiojau briedį, vėl išlindo per tvorą toks juodas susna, Odis rovėsi, pradėjo šlubuot. Susna atbėgo dar muštis, Odis jį nusivijo, finale visiškai nemina viena letena. Užrašiau ryt pas vetus, nu bet blyn kaip gaila šuns negaliu. Nekenčiu palaidų šunų ir jų šeimininkų.
O kažkokių atbaidymo priemonių ar negalima panaudot?
Tiesa, nežinau, kokių, bet prieš 15 metų tai tikrai buvo kažkokie purškikliai.
mano šuo neseniai yra 'susikalęs" su kaimynų foksu, kuris bent du kartus mažesnis ir 10 kartų aršesnis. Ir atrodo neturi jokio skausmo pojūčio. Nuolat lenda, nebijo ir provokuoja.
Du šeimininkai bandė atskirti šunis, šiaip taip pavyko. Šunys susižalojo kruvinai.
Maniškis niekad nelenda, bet ginasi.
O kažkokių atbaidymo priemonių ar negalima panaudot?
Tiesa, nežinau, kokių, bet prieš 15 metų tai tikrai buvo kažkokie purškikliai.
mano šuo neseniai yra 'susikalęs" su kaimynų foksu, kuris bent du kartus mažesnis ir 10 kartų aršesnis. Ir atrodo neturi jokio skausmo pojūčio. Nuolat lenda, nebijo ir provokuoja.
Du šeimininkai bandė atskirti šunis, šiaip taip pavyko. Šunys susižalojo kruvinai.
Maniškis niekad nelenda, bet ginasi.
Turiu elektrošoką, bet nespėjau net išsitraukt. Atsisuku, o tas jau sega maniškiui šonan. Tai tik nuspirt pabandžiau. Matai, jei sutreškinu elektrošoką, tada maniškis išprotėja - "nuo ko gint". Jam tas garsas reiškia pavojaus signalą, tai vengiu naudot. Aš ne pirmą kartą tą suskį sutinku palaidą, visada jis bėgdavo slėptis. Kokia šian jam pilnatis užėjo nesuprantu. O maniškia panašu, kad rimtai susitraumavo. Nemina ta letena.