Vakare einu į pasimatymą, filmas ir vakarienė 😁 blogiausia, kad žiauriai tingiu, po darbų tik namie sėdėti, bet pažadėjau, tai teks pažadą tesėti 🙈
nu tai pasakok, kur, su kuo, kame
LO, as tai paskutiniu metu nerandu uz ko teket
Aš paskuriniu metu vis į Chanel Coco ranką tiesiu. Bet ana motriška, o aš tiesios orientacijos, tai santuokos nebus.
nu tai pasakok, kur, su kuo, kame
Nėra ką pasakoti, tiesiog kažkoks vyrukas kuris simpatizuoja man ir tiek 😁 kartą kavos ir sriubos buvom susibėgę trumpam, daba filmas.
Man kaip tyčia vis kas nors patinka, kai einu ko nors pauostyt. Jau ir taip prisipirkau visokių, net nežinau su kuo purkštis ir su vienais noriu ir su kitais, ir iš seniau yra nepabaigtų, vargas.
Dar atradau, kad į CD Midnight Poison labai panašūs yra Memo African Leather. Tai ir šitų norėsiu, kai pabaigsiu CD, o turiu tik lašelį.
o ka as Tau sakiau Na poligamija totali gaunasi gerai tik tiek, kad pavydu scenu kvepalai nekelia
Aš paskuriniu metu vis į Chanel Coco ranką tiesiu. Bet ana motriška, o aš tiesios orientacijos, tai santuokos nebus.
grazus pasirinkimas, bet Tau dar katinai, keliones , sokiai, virbalai tinka i 'poras' taip, kad placiau ziurek
Nėra ką pasakoti, tiesiog kažkoks vyrukas kuris simpatizuoja man ir tiek 😁 kartą kavos ir sriubos buvom susibėgę trumpam, daba filmas.
ot jaunimas siais laikais pasimatymas mat kava ir sriuba baigiasi tik
Prisėdau, prisidegiojau žvakių, įsipyliau vyno, pasileidau Sopranus ir pasiėmiau mezginį. Ir prisiminiau, kad šiandien dar nieko nevalgiau.
Labai i tema. Po Manolo Blahnik batu uzejom i Selfridges kvepalu testinti. Net galva susisuko nuo visu Hermes, Montales, Byredu ir Manceru 😛
Mane kazkaip erzina kvapai, kurie pries metus patiko. Idealu jokio kvapo.
Man po plaučių uždegimo labai ilgai vien tik jokio kvapo norėjosi. Metus tikrai, o gal ir dar ilgiau. Net kavos kvapas kurį laiką erzino. Paskui pradėjau toleruoti tik pačius švelniausius ir silpniausius iš savo kvepalyno. O dar per metus pamažu grįžau ir prie sunkiosios artilerijos mylėjimo.
o ka as Tau sakiau Na poligamija totali gaunasi gerai tik tiek, kad pavydu scenu kvepalai nekelia
Ir ačiū d, o skandalai neišvengiami.
Prisėdau, prisidegiojau žvakių, įsipyliau vyno, pasileidau Sopranus ir pasiėmiau mezginį. Ir prisiminiau, kad šiandien dar nieko nevalgiau.
Vaje, o aš tiek privalgiau visko. Čia kai vis dejavau, kad neauga svoris, tai pradėjo augti, į vienas kelnes galima sakyti neįlendu, klubų apimtis padidėjo beveik 3cm. Jau kaip ir gana, o kad papai tiek padidėtų, tai nė velnio.
Labai i tema. Po Manolo Blahnik batu uzejom i Selfridges kvepalu testinti. Net galva susisuko nuo visu Hermes, Montales, Byredu ir Manceru 😛
Oi iš Byredo La Tulipe labai patiko, noriu, bet jaučiu vėliau, pavasariui atidėsiu.
Rašiau ir dingo.
Kavos ir sriubos.
Buvom veselei šopintis, nupirkom 4 pagalves, torto stovą su gražiu dangčiu. Nu, ir vaikui rūbelį. Reik biškį pakoreguoti. Ai, dar Lodoriui lašišos skūros skanukų.
Žvengia jos čia mat iš kavos su sriuba
Užsimaniau sriubos Ganbey city rūgščiai aštrios, tik ten jos yra, tai žmogus prieš tai kavos kvietė ir aš du kartus atšaukiau pasimatymą ir taip expromtum užsiėmimus apie sriubą, jis pasiūlė palaikyti kompaniją bet miela, kad sužinojęs jog gimtadieniai su maže praėjo gavau dovanėlę, mažė taip pat buvo nepamiršta
Šiandien ėjome į Joker, tai bilietų negavom į vieną seansą, teko pirkti į naktinį bet vakarinei midijos su Margarita puikiai laiką praleidau, o taip tingėjau