Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nu, gerai, Festina gavo karūną. 

Kieno didžiausia veselė buvo?

Aš akinius renkuosi. Vieni bus su blizgučiais. Vaiko pavydas garantuotas. Nieko, aš jai blizgančias kurpaites nupirksiu veselei. Pati nori.  :blink:  :blink:  :blink: Nes šiaip tai tik juodų kerzų pageidauja.  :rolleyes: Ir kamufliažo rūbų. Na, ir odinės striukės.  :lietuva:  :D​ 

Atsakyti

Aga, dar  ir savo augintiniu  kazkurioje salyje  sutuokia. Gal geltonoji spauda smaginasi, bet tokia antraste esu skaiciusi, i teksta nesigilinau :D

čia dar nieko :D va, paskaityk :lol: https://naujienos.al...eifelio-boksto/

Atsakyti

Na čia lytinis iškrypimas  - objektofilija 😀

Atsakyti

gal man už kokio šaldytuvo ištekėt?  :hmm:​ 

Atsakyti

Frofesore, gera mintis. Svarbu, kad jis pilnas skanėstų būtų.

Atsakyti

gal man už kokio šaldytuvo ištekėt?  :hmm:​ 

Viskas, aš teku už kvepalų.  :flirt2: Teku už Initio Oud For Greatness, bet meilužiausiu su Opera Sospiro, Xerjoff Naxos ir Casamorati Dolce Amalfi pakaitom.  :flirt2:​ 

Atsakyti

Frofesore, gera mintis. Svarbu, kad jis pilnas skanėstų būtų.

o tai kaip kitaip :D tik už pilno! 

Viskas, aš teku už kvepalų.  :flirt2: Teku už Initio Oud For Greatness, bet meilužiausiu su Opera Sospiro, Xerjoff Naxos ir Casamorati Dolce Amalfi pakaitom.  :flirt2:​ 

dar neištekėjo, o jau meilužius renkasi :lol: 

Atsakyti

o tai kaip kitaip :D tik už pilno! 

dar neištekėjo, o jau meilužius renkasi :lol:

Taip, taip, bus tų meilužių, jaučiu ne tik tie, kuriuos išvardinau, gal ir skirsiuos kokį pavasarį, naują išrinktąjį radus.  :beee:  :D​ 

Atsakyti

LO, as tai paskutiniu metu nerandu uz ko teket :D 

Atsakyti

kokia išranki :D 

Atsakyti

Man kaip tyčia vis kas nors patinka, kai einu ko nors pauostyt. Jau ir taip prisipirkau visokių, net nežinau su kuo purkštis ir su vienais noriu ir su kitais, ir iš seniau yra nepabaigtų, vargas.  :D

Dar atradau, kad į CD Midnight Poison labai panašūs yra Memo African Leather. Tai ir šitų norėsiu, kai pabaigsiu CD, o turiu tik lašelį.  :D

Atsakyti

Pas mane daba šitie 🥰 patiko

https://www.kristian...alai-50-0971074

Atsakyti