Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nu gi galiu jau aš trep trep kojele, kol niekas neaplenkė, mano gležnoms rankelėms sunkokas apdovanojimas  :rolleyes:  Karūna ant galvos būtų lengviau  :flirt2:  :D​ 

Atsakyti

studentavimo laikais, grupioke paprase, kad buciau liudytoja jos giminaiciui,tai prie 'zakso' jaunuosius(pagyvenusius) pirma ir paskutini karta maciau :)

Atsakyti

Nu gi galiu jau aš trep trep kojele, kol niekas neaplenkė, mano gležnoms rankelėms sunkokas apdovanojimas  :rolleyes:  Karūna ant galvos būtų lengviau  :flirt2:  :D​ 

:lol: norėčiau pamatyti tą, kuri aplenktų :lol: čia nebent pati su savim apsiženytų :lol: 

Atsakyti

:lol: norėčiau pamatyti tą, kuri aplenktų :lol: čia nebent pati su savim apsiženytų :lol:

Šiais laikais visaip pasitaiko  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Šiaip tai labiau norėčiau karūnos  :ax:  :D 

Nemanau, kad ilgai nešiosi, jeigu bus, tai tik tiek kiek pas tave.  :D 

Atsakyti

Oi, gi neprivaloma kasdien su karūna vaikščioti, galima sekcijoj laikyti  :flirt2: , į mytą tik pasipuošti  :lol:​ 

Atsakyti

Oi, gi neprivaloma kasdien su karūna vaikščioti, galima sekcijoj laikyti  :flirt2: , į mytą tik pasipuošti  :lol:​ 

Dėkis tu tą taurę į sekciją ir neatsišnekinėk. :D

Labryt

Atsakyti

Nu "ant Lieruvos", kur kaime gal ir visai normaliai žinok, ne kažką tų reikalų būtų. Va mūsų piršlys tada net lietuviškai nekalbėjo, ale nieko, buvo vesdinamas karti, dar smagiau buvo :D 

Kadaise sklande gandai, kad pirsli bekardami, ji pakore is tiesu. :unsure:

Jei nepazistami dedes ir tetos nebut dalyvave, tai ir maniske  veselia butu su maziau nei 20 zmoniu. Bet uz tai is vienu gavom dovanu mandra tiems alkaniems laikams ant sienos kabinama raudona telefona.    :laugh: 

Labas rytas. Namuose man per silta, nors radiatoriai vos vos silti, beveik uzkapalio siltumo, bet matyt istrauke ta dregme is buto, jauciu , kad sausas oras, ir veido oda tempia. Einu issitepliosiu snukeli kremu

Atsakyti

Kadaise sklande gandai, kad pirsli bekardami, ji pakore is tiesu. :unsure:

Jei nepazistami dedes ir tetos nebut dalyvave, tai ir maniske  veselia butu su maziau nei 20 zmoniu. Bet uz tai is vienu gavom dovanu mandra tiems alkaniems laikams ant sienos kabinama raudona telefona.    :laugh: 

Labas rytas. Namuose man per silta, nors radiatoriai vos vos silti, beveik uzkapalio siltumo, bet matyt istrauke ta dregme is buto, jauciu , kad sausas oras, ir veido oda tempia. Einu issitepliosiu snukeli kremu

Rimtai? Omg... va TOKIŲ vestuvių tai nenorėčiau.

Mano vestuvės be nepažįstamų tetų ir dėdžių be manęs ir jaunikio būtų buvę 15 žmogų.

Atsakyti

Esu dalyvavusi tikrose kaimiškose vestuvėse 3 dienų su piršlio korimais, nuotakos ir pamergių grobimu, stalo išpirkimu. .. Dalyvavo giminės, kaimynai ir visi dar neaišku kas 😁

Atsakyti

Japonijoj tokia paslauga teikiama. 

Atsakyti

Aga, dar  ir savo augintiniu  kazkurioje salyje  sutuokia. Gal geltonoji spauda smaginasi, bet tokia antraste esu skaiciusi, i teksta nesigilinau :D

Reiktu kopustu sriuba isvirti, orai atsalo, sriubu sezonas atidaromas. Tingiu, bet pazadejau, supirkti visi produktai. Isispirsiu sau i sikna ir pirmyn.... uz kokios valandos... antros...trecios... :laugh:

Atsakyti