Nu gi galiu jau aš trep trep kojele, kol niekas neaplenkė, mano gležnoms rankelėms sunkokas apdovanojimas Karūna ant galvos būtų lengviau
studentavimo laikais, grupioke paprase, kad buciau liudytoja jos giminaiciui,tai prie 'zakso' jaunuosius(pagyvenusius) pirma ir paskutini karta maciau
Nu gi galiu jau aš trep trep kojele, kol niekas neaplenkė, mano gležnoms rankelėms sunkokas apdovanojimas Karūna ant galvos būtų lengviau
norėčiau pamatyti tą, kuri aplenktų čia nebent pati su savim apsiženytų
norėčiau pamatyti tą, kuri aplenktų čia nebent pati su savim apsiženytų
Šiais laikais visaip pasitaiko
Šiaip tai labiau norėčiau karūnos
Nemanau, kad ilgai nešiosi, jeigu bus, tai tik tiek kiek pas tave.
Oi, gi neprivaloma kasdien su karūna vaikščioti, galima sekcijoj laikyti , į mytą tik pasipuošti
Oi, gi neprivaloma kasdien su karūna vaikščioti, galima sekcijoj laikyti , į mytą tik pasipuošti
Dėkis tu tą taurę į sekciją ir neatsišnekinėk.
Labryt
Nu "ant Lieruvos", kur kaime gal ir visai normaliai žinok, ne kažką tų reikalų būtų. Va mūsų piršlys tada net lietuviškai nekalbėjo, ale nieko, buvo vesdinamas karti, dar smagiau buvo
Kadaise sklande gandai, kad pirsli bekardami, ji pakore is tiesu.
Jei nepazistami dedes ir tetos nebut dalyvave, tai ir maniske veselia butu su maziau nei 20 zmoniu. Bet uz tai is vienu gavom dovanu mandra tiems alkaniems laikams ant sienos kabinama raudona telefona.
Labas rytas. Namuose man per silta, nors radiatoriai vos vos silti, beveik uzkapalio siltumo, bet matyt istrauke ta dregme is buto, jauciu , kad sausas oras, ir veido oda tempia. Einu issitepliosiu snukeli kremu
Kadaise sklande gandai, kad pirsli bekardami, ji pakore is tiesu.
Jei nepazistami dedes ir tetos nebut dalyvave, tai ir maniske veselia butu su maziau nei 20 zmoniu. Bet uz tai is vienu gavom dovanu mandra tiems alkaniems laikams ant sienos kabinama raudona telefona.
Labas rytas. Namuose man per silta, nors radiatoriai vos vos silti, beveik uzkapalio siltumo, bet matyt istrauke ta dregme is buto, jauciu , kad sausas oras, ir veido oda tempia. Einu issitepliosiu snukeli kremu
Rimtai? Omg... va TOKIŲ vestuvių tai nenorėčiau.
Mano vestuvės be nepažįstamų tetų ir dėdžių be manęs ir jaunikio būtų buvę 15 žmogų.
Esu dalyvavusi tikrose kaimiškose vestuvėse 3 dienų su piršlio korimais, nuotakos ir pamergių grobimu, stalo išpirkimu. .. Dalyvavo giminės, kaimynai ir visi dar neaišku kas 😁
Aga, dar ir savo augintiniu kazkurioje salyje sutuokia. Gal geltonoji spauda smaginasi, bet tokia antraste esu skaiciusi, i teksta nesigilinau
Reiktu kopustu sriuba isvirti, orai atsalo, sriubu sezonas atidaromas. Tingiu, bet pazadejau, supirkti visi produktai. Isispirsiu sau i sikna ir pirmyn.... uz kokios valandos... antros...trecios...