Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kalta aš visai nesijaučiu. Būtų faina turėti laiko ir daugiau energijos tai veselei ruoštis ir iš proto eit. Aš ramiai kažkaip.

Savaite, puikiai viską surašei.

Elija, kaip tą valandą išsėdėjai ant vargšiukės kojos? 

Šiandien paskutinė šokių pamoka. Per mėnesį namų darbus darėm vieną kartą. Gausim po dvejetą. :unsure: 

Orage, aš visai dalyvaučiau tokiose vestuvėse su piršlio korimu ir dvi dienas tūsu. Būtų faina diedui parodyt tokią tradiciją. Ale pati nenoriu taip žanytis. Per daug reikalų ir išlaidų. :D​ 

Atsakyti

Elija, nu būna, kad nusėdi kažkurią galūnę, bet, kad ji sutintų ir pusdienį neprimintum, tai nežinau.... ne kažką skamba.

Kalta aš visai nesijaučiu. Būtų faina turėti laiko ir daugiau energijos tai veselei ruoštis ir iš proto eit. Aš ramiai kažkaip.

Savaite, puikiai viską surašei.

Elija, kaip tą valandą išsėdėjai ant vargšiukės kojos? 

Šiandien paskutinė šokių pamoka. Per mėnesį namų darbus darėm vieną kartą. Gausim po dvejetą. :unsure: 

Orage, aš visai dalyvaučiau tokiose vestuvėse su piršlio korimu ir dvi dienas tūsu. Būtų faina diedui parodyt tokią tradiciją. Ale pati nenoriu taip žanytis. Per daug reikalų ir išlaidų. :D​ 

Nu "ant Lieruvos", kur kaime gal ir visai normaliai žinok, ne kažką tų reikalų būtų. Va mūsų piršlys tada net lietuviškai nekalbėjo, ale nieko, buvo vesdinamas karti, dar smagiau buvo :D 

Atsakyti

Laba,

Pagaliau šią savaitę užbaigiau ilgą ir rimtą reikalą. Nuo kitos savaitės turėtų viskas pagal grafiką prasidėti. Nežinau buhalterės mūsų, kaip jūs ir atsėdit visą dieną akis į skaičius įbedę. Būtent su skaičiais visą savaitę dirbau, eina sau, galvojau jau eiti akinių pirkti. Ryt su dukterėčia eisim į batų parodą   :wub:   :nail:Laukiam žadėto uragano ir, Borisiukas vėl prašys EU pratęsimo   :mastau:   :hihihi:​ Daugiau kaip ir nieko naujo.

Tiesa, mano vestuvės dar mažesnės nei Savaitės buvo. Kaži ar kuri perspjaus  :D  :D Ir, Orage ačiū už serialą mano vyrui. Aš dabar ramiai knygą galiu skaityti vakarais  :D 

Atsakyti

Aš aš aš  :bis 

Mes buvom tik dviese  :D  :D 

Nesispjaudom, inteligentiškos moterys   :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 04 spalio 2019 - 16:44

Laba,

Pagaliau šią savaitę užbaigiau ilgą ir rimtą reikalą. Nuo kitos savaitės turėtų viskas pagal grafiką prasidėti. Nežinau buhalterės mūsų, kaip jūs ir atsėdit visą dieną akis į skaičius įbedę. Būtent su skaičiais visą savaitę dirbau, eina sau, galvojau jau eiti akinių pirkti. Ryt su dukterėčia eisim į batų parodą   :wub:   :nail:Laukiam žadėto uragano ir, Borisiukas vėl prašys EU pratęsimo   :mastau:   :hihihi:​ Daugiau kaip ir nieko naujo.

Tiesa, mano vestuvės dar mažesnės nei Savaitės buvo. Kaži ar kuri perspjaus  :D  :D Ir, Orage ačiū už serialą mano vyrui. Aš dabar ramiai knygą galiu skaityti vakarais  :D

O tai tu čia ne prie ko? Anu marš kartu su vyru veizot. Po poros savaičių darysiu egzaminą iš pirmo sezono :B :D

Atsakyti

Orage, užduok man kokį su gražiais senoviškais kostiumais serialą pažiūrėti. Namų darbus atliksiu uoliai. Kažką panašaus į Downtown Abbey. Ačiū. 

Kokia ilga diena šiandien. Viskas per jumis. Bilekiek pertraukėlių ėmiau.

Atsakyti

Orage, užduok man kokį su gražiais senoviškais kostiumais serialą pažiūrėti. Namų darbus atliksiu uoliai. Kažką panašaus į Downtown Abbey. Ačiū. 

Kokia ilga diena šiandien. Viskas per jumis. Bilekiek pertraukėlių ėmiau.

Oi, šituo klausimu esu beviltiška. Jei tik pamatau senobinį kostiumą, išjungiu. Nu žiauriai nevirškinu tokių anei filmų anei serialų. Geriau jau žvaigždžių karus žiūriu tada.

Atsakyti

o kiek tas mažesnės? 

Festina, o tai liudininkų nebuvo? gi be jų nelabai ir apsižanyt berods galima :D 

Atsakyti

Festina, o tai liudininkų nebuvo? gi be jų nelabai ir apsižanyt berods galima :D

Mes buvom dviese. Liudininkais pabuvo darbuotojos iš kito skyriaus  :D​ 

Atsakyti

Mes buvom dviese. Liudininkais pabuvo darbuotojos iš kito skyriaus  :D​ 

nu tada tau oficialiai  :first:  dabar laukiu Limcos skaičiaus, nes pas mane irgi nesiekė 20ies :) 

Atsakyti

nu tada tau oficialiai  :first:  dabar laukiu Limcos skaičiaus, nes pas mane irgi nesiekė 20ies :)

Šiaip tai labiau norėčiau karūnos  :ax:  :D 

Kam man ta taurė, tuščia tik dulkes rinks, o pilnos nepakelsiu  :lol: 

Atsakyti

Šiaip tai labiau norėčiau karūnos  :ax:  :D

Kam man ta taurė, tuščia tik dulkes rinks, o pilnos nepakelsiu  :lol:

vamzdiec, duodi jai taurę, tai dar blogai!  :ohmy: turėkis taurę ir džiaukis, kad pirmoj vietoj esi, o tai tuoj išmesim iš konkurso išvis, jei dar pretenzijas reikši  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 04 spalio 2019 - 20:52