LO, nu ne 180.
LO, nu ne 180.
Nu tiek, tai jau .
Labas šaltas rytas.
Sužadėtinis mašinos langą nuledinti turėjo 7 ryto.
Savaite, pati kalta aš. Norėjau mažos jaukios šventės. Bus. Dvi dienas tęsis. Su 70 svečių per abi dienas. Kukliai mes susituoksim.
Labdien.
Labas šaltas rytas.
Sužadėtinis mašinos langą nuledinti turėjo 7 ryto.
Savaite, pati kalta aš. Norėjau mažos jaukios šventės. Bus. Dvi dienas tęsis. Su 70 svečių per abi dienas. Kukliai mes susituoksim.
Oho! tikrai kukliai.
Is kur tas noras tokia veselia darytis? Dvi dienas? Nusisauciau, netekeciau, pabegciau, jei jums taip reikia to, tai zenykites be manes...
As niekada nebuvau ir nesu dideliu baliu megeja, vestuves musu buvo kuklios, gal 25 zmones (galejo ir nebuti tu tetu dedziu su antrom pusem is vyro puses, kuriu as nei zinojau nei bendravusi buvau ).... restorane pasibuvom iki 11 ar 12os, nebeatsimenu. buvau laimingiausia sviezia nuotaka, kai visa CM ceremonija ir balius pasibaige.
Orage, a tu baigsi čydytis iš manęs?
Savaite, aš norėjau šventės su artimaisiais. Tai taip ir gavosi. Sekmadienį pas mus namie, bus visi užsieniečiai ( iš Lietuvos, Slovakijos, Rusijos), nes kur jiems dėtis, skrydis tik pirmadienį vakare, tai ir kaimynus artimiausius pakviesim, nes užsakėm tą BBQ paslaugą.
Dar nepasakiau apie pirmadienį. Mes visus lietuvius į ekskursiją į York gabensim. Nes yra keli žmonės, kurie jokiam užsienyje nebuvę, to norim kuo daugiau iš šitos kelionės išspausti. Diedas bus autobuso vairuotojas.
Vo teip.
O aš dažau 😁🙈 vis dar dažau 🤣😂
Pridėta:
Rykute, greit galėsi specialybę keist. Gražūs tavo baldeliai.
Orage, a tu baigsi čydytis iš manęs?
Savaite, aš norėjau šventės su artimaisiais. Tai taip ir gavosi. Sekmadienį pas mus namie, bus visi užsieniečiai ( iš Lietuvos, Slovakijos, Rusijos), nes kur jiems dėtis, skrydis tik pirmadienį vakare, tai ir kaimynus artimiausius pakviesim, nes užsakėm tą BBQ paslaugą.
Dar nepasakiau apie pirmadienį. Mes visus lietuvius į ekskursiją į York gabensim. Nes yra keli žmonės, kurie jokiam užsienyje nebuvę, to norim kuo daugiau iš šitos kelionės išspausti. Diedas bus autobuso vairuotojas.
Vo teip.
Oi nea neaaaaa, ar aš galėčiau. BiFkį linksminuosi
Savaite tikra baliauninke. Vakar pas Linamog prisilake, sian atejo pachmielo padaryt ir dar aristokrate vaidina Ui zvengiu, negaliu.
Sveikos.
Labryt,
Savaite, kaip sveikatItė?
Upjora, vakar bišk nespėjau tau normaliai parašyt, jo, su tom veseliom taip ir būna. Pamenu, aš irgi norėjau kukliai, greitai. Kas gavosi į nepadorų 40-50 žmogų balių, dviejų dienų su visais piršlių korimais ir pan. Bet tu kuklumu stipriai perspjovei mane Bet žinok labai džiaugiuos. Žiauriai smagūs prisiminimai.
Oho! tikrai kukliai.
Is kur tas noras tokia veselia darytis? Dvi dienas? Nusisauciau, netekeciau, pabegciau, jei jums taip reikia to, tai zenykites be manes...
As niekada nebuvau ir nesu dideliu baliu megeja, vestuves musu buvo kuklios, gal 25 zmones (galejo ir nebuti tu tetu dedziu su antrom pusem is vyro puses, kuriu as nei zinojau nei bendravusi buvau ).... restorane pasibuvom iki 11 ar 12os, nebeatsimenu. buvau laimingiausia sviezia nuotaka, kai visa CM ceremonija ir balius pasibaige.
O as tai turejau dvi kuklias,dabar visai zagulialinciau ir kalta nesijausciau.
Atibodo vien darbas,galvojimas apie kitus,padejimas,tempimas,namu statymas ir tt.Noriu linksmai gyventi.Matyt viduramzio krize mane istiko .Bet man ir taip mastyti ima kuo toliau tuo daugiau patikti.Va.
Klausykit mamzes,gal kuriai taip yra buve....vakar pasedejau apie val,koja pasikisus po sikna ir koja uzlinko pilna to zodzio prasme.Kaip atlenkinejau-skausmas buvo nezmoniskas.Paskui puse dienos negalejau jos priminti ir visa jos viena puse istino.Siandien jau geriau,bet vistiek skauda.Ale is niekur nieko .
Labas mamzes.
Labryt,
Savaite, kaip sveikatItė?
Kokia gali buti sveikatite po rytines pjankes? nera tos sveikatites, galva plysta, sopa... Senatve.....
O as tai turejau dvi kuklias,dabar visai zagulialinciau ir kalta nesijausciau.
Atibodo vien darbas,galvojimas apie kitus,padejimas,tempimas,namu statymas ir tt.Noriu linksmai gyventi.Matyt viduramzio krize mane istiko .Bet man ir taip mastyti ima kuo toliau tuo daugiau patikti.Va.
Kokia dar kalte? Ka cia nusisneki? Kiekvienas baliavojam, kaip mums patinka ir kiek reikia. As rasiau apie save, kaip jauciausi pries 30 metu, dideli daugiadieniai baliai man nepatinka, o ir dabar jei tekeciau, isvis butu tik liudininkai ir keletas artimiausiu, brangiausiu zmoniu ir draugu. Upjorinai suauge zmones ir kuria savo svente tokia, kokios norisi jiems patiems, nori pamaloninti artimuosius , likusius gimtineje, suartinti, supazindinti su uzjurio busimom giminem, pagaliau, parodyti uzsieni. Viskas cia suprantama, kai ji paaiskino.