Linamog, su gimtadieniu!
Aš irgi norėjau “rėkt”, nu kur jau šalta, kur šalta! 😀 šian ryte po trefkės rengdamasi susiplėšiau pėdkelnes, tai mečiau nafik ir nuogom blauzdom išlėkiau. 😀
Na, bet teisybės dėlei, turiu pasakyt, kad nelabai aš per tą lauką einu. Iš parkingo į parkingą 😊
Linamogute, sveikinimai 😘
laba.
nu man iš +32 tai šalta iš lėktuvo plikom kojom išlipau ploną striukytę užsimetus tik, nu tai ką aš žinau, nu šalta namie žiūriu jau šildymas įjungtas irgi
O as tai pestute pestute , paskiau tik op i viesaji ir toliau pestute.
Tai kur buvai kepintis, girkis.
nezinau, ar noriu tau padeti, kai tamstyte lauki sušiktos ziemos ir sniego, plia! as neziuriu, bet paguglinau rusiskai, tai raso, kad prasides 7 sezonas tik poryt, pvz., pirma pasitaikius info: https://www.kp.ru/pu...spisok-7-sezon/
A ir madam gimtadienis buvo?? Nu tai tadu ir madam ir linamog su gimtadieniu
Nu kur jau salta??? Kaip tik siandien nusistebejau, kad taip silta lauke, jokio sildymo nesinori ir nereikia dar, nors jau zada zada. Zmones zieminiais ilgais paltais/striukem ir ilgaauliais beigi pirstinem su kepuremis mane pribloske, as gi su plikom kulksnim ir odinuke prie plono megztukelio.
Sveikos, damos.
Nėr čia apie ką girtis, išskyrus, kad buvo labai karšta jūra 28 laipsniai! ai nu dar tatūškę pasidariau
Labas rytas linamog, su uogienės diena kad pirkinių nepristigtum Orage apie ką serialas?Apie juodąjį sąrašą O jei rimtai, tai pasiduoda labiausiai ieškomas nusikaltėlis FTB, bet sutinka kalbėti tik su viena naujoke agente. Ir duoda FTB po grand nusikaltėlį, apie kurių egzistavimą vyriausybė net suopračio neturi. Veiksmo labai daug kiekvienoj serijoj. Jau ten kaire ausim su parūkymais nepažiūrėsi. Labai įtraukia. Visus 6 sezonus prarijau.
Savaite, nu aš tą irgi mačiau. Bet jau mačiau ir kelias serijas anglų k. Tai kažko neįkertu. Žo, laukiu išsižiojus.
Fate, aš šian GPAISe buvau. Omg, omg, omg... galiu pasakyt Labos ponios.
Linamog, su
Apie juodąjį sąrašą O jei rimtai, tai pasiduoda labiausiai ieškomas nusikaltėlis FTB, bet sutinka kalbėti tik su viena naujoke agente. Ir duoda FTB po grand nusikaltėlį, apie kurių egzistavimą vyriausybė net suopračio neturi. Veiksmo labai daug kiekvienoj serijoj. Jau ten kaire ausim su parūkymais nepažiūrėsi. Labai įtraukia. Visus 6 sezonus prarijau. Labos ponios.
Jaučiu man patiktų. Reik parsisiųst.
Juodasis sąrašas žiūrėjau, kai per LNK rodė. Patiko. Bet ieškoti ir žiūrėti ištisais sezonais internete, ne, ne man. Neturiu laiko
Sveikos sesės
Linamog, ilgiausių metų ilgiausiųųų !!!!!!!!!!
Rykute, su praėjusiu ir tave, ilgiausių metųųų !!!
Valio valio valio !!! Ir vieną ilgą VALIO !!!!!!!!!!!!
Jaučiu man patiktų. Reik parsisiųst.
Nu jei mėgsti tokius biškį kriminalinius, tai turėtų. Oraginas nežiūrėjo, nes jam "nu nesąąąąmonėė kiekvienoj serijoj globalinės konspiracinės problemos, taip nebūna". O man labai skaniai susižiūrėjo.