labas rytas
šaindien sveikinom kolegę padovanojom 12 rožių, kolegės susikirto,gi lyginis skaičius tinka tik nabašnikui, prašom pareikšti nuomonę? gal kokie nauji standartai atcitikę
Opapa, rimtai? Nustebinai
neteko nei pačiai, nei pažįstamiems (kiek girdėjau) susidurti su situacija, kad užsakius kambarį jo negautum nuvykus. Bet bent aš tai dažniausiai per booking užsakinėju. O kainas tai tiesiog palygini ir matai..
Man vieną kartą yra buvę, kad bookinge užsakyto kambario negavom. Sistema užlūžus buvo ir priėmė užsakymus į jau užpildytą viešbutį. Todėl verta pasiskambint ir pasitikslint, ar viskas tvarkoj su užsakymu.
Labas rytas,
Jau merginos atsakė. Gali visko nutikti dar, kad ir patys turbut nebežino kaip teisingai pasielgti.
Vat šito nežinau, o čia kodel ir kokius?
Pries pora metu, man atrodo, prieme ta tvarka. https://www.which.co...u-need-to-know/
Galingumas ribojimas, kaip ir plauku dziovintumams. Del klimato kaitos.
Pvz mano dabartine Miele nebeparduodama, per galinga.
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?
Pinot Noir, jau atsake panos, tai to paties nekartosiu. Su visais puslapiais gali pasitaikyti visko, nera 100 proc garantijos, uztai reikia skaityti atsiliepimus, ne tik paciame bookinge, bet ir trip advisor, susirasti viesbuti atskirai, patikrinti ar turi atsiliepimus, ar veikia, ar atnaujinta info.
Kersto planas, a?
Jeigu siandien nubalsuos no deal, kovo 29 diena is karto uzsidaro darzoves ir mesa i UK. Tai, kad nekilnojamas turtas pinga, dzin. Ka be maisto reiks daryti
Pinot Noir, jau atsake panos, tai to paties nekartosiu. Su visais puslapiais gali pasitaikyti visko, nera 100 proc garantijos, uztai reikia skaityti atsiliepimus, ne tik paciame bookinge, bet ir trip advisor, susirasti viesbuti atskirai, patikrinti ar turi atsiliepimus, ar veikia, ar atnaujinta info.
kazkaip labai jau jus atsargiai su tais butais..Va uzsakem buta be jokio atsiliepimo Bet skelbimas idetas tik kelios dienos..pirmiems trims dave 50eu nuolaida... Butas tvarkingas, sviesus, paciam centre...ko ne...
Man vieną kartą yra buvę, kad bookinge užsakyto kambario negavom. Sistema užlūžus buvo ir priėmė užsakymus į jau užpildytą viešbutį. Todėl verta pasiskambint ir pasitikslint, ar viskas tvarkoj su užsakymu.
manau cia vienetiniai atvejai. ir siaip tokiu atveju viesbutis turejo tada kreditkej pinigu nerezervuot. todel gal tiesiog reikia pasitikrint saskaita
Kersto planas, a?
Jeigu siandien nubalsuos no deal, kovo 29 diena is karto uzsidaro darzoves ir mesa i UK. Tai, kad nekilnojamas turtas pinga, dzin. Ka be maisto reiks daryti
nu tai sukasit darzus prie savo kotedzu, atitversit gardeli vistoms
kazkaip labai jau jus atsargiai su tais butais..Va uzsakem buta be jokio atsiliepimo Bet skelbimas idetas tik kelios dienos..pirmiems trims dave 50eu nuolaida... Butas tvarkingas, sviesus, paciam centre...ko ne...
esu ir as kelis kart is airbnb uzsakius apartamentus naujus, be jokiu atsiliepimu, nes tokie buna zenkliai pigesni. visais atvejais viskas buvo lb gerai. bet cia be abejo, prisiimi rizika. nors ir su atslipiepimais visko pasitaiko. pvz maljorkoj kai emem buta, atsiliepimai buvo normalus, ju buvo daug. o nuvaziavom, nu siaubas, tarakonu pilna lenda is visu pakampiu, fotkes visiskai neatitinka realybes. tai po to as kai dejau atsiliepima su visa vaizdine medziaga. ir ka jus manot, tas skelbimas tiesiog dingo is airbnb. nenustebsiu jei po kiek laiko atsirado kaip naujas, nauju vardu, ar net is vis kitoj platformoj
Pries pora metu, man atrodo, prieme ta tvarka. https://www.which.co...u-need-to-know/
Galingumas ribojimas, kaip ir plauku dziovintumams. Del klimato kaitos.
Pvz mano dabartine Miele nebeparduodama, per galinga.
Turbut neatkreipiau demesio, nes savo dysona pirkau kokias 2016, o broliui ikurtuvem Miele turbut irgi tais paciais metais, tai ir nesusiduriau su tuo po to.
Svarbu skaityt atsiliepimus, tikrai. Nes tai, kad is nuotraukos atrodo svarus, tvarkingas, realybej gali toks ir nebuti. Nuotrauka neperduoda priplekusio kvapo ar rukalu smarves.
Kristij, pameni, kaip is vienos keliones grizai "small animals" sukasta, rodei cia ranku berimus, gydeisi. Nezinau ar neskaitei atsiliepimu ir ar del to taip nutiko.
As visad skaitau, stengiuos isnagrinet visa info.
Pinot, butinai imk centre ir su graziu vaizdu pro langu, juk taip gera gert ta skaniu ju kava ir geretis vaizdu. A vat paimk ir leisk sau pasimegaut