Labas rytas kaip gerai, kad šiandien ir rytoj laisva diena 😁 važiuosiu toliau dažyti baldų 😁 nupirkau dar vienus dažus pabandymui 😅
Labas rytas. Ir vėl pirmadienis.
Tylu čia, o aš vis dažau 😁
Pridėta:
Priviet ciocytės,
Nu ką, tikrasis ruduo pasistojo. Labai jau laukiu sniego
Rykute ir Madam, su praėjusiais. Žydėkit!
Aš Rykutės draugė, lankau darbščiųjų rankų būrelį savaitgaliais ir vakarais. Perdažėm Oragiuko kambarį, po to pas mamą-ikea pirkom baldus. Po to žaidėm pasidaryk pats. Užtat šiandien atsikėliau susukta nugara Bet užtai šian naujus antakius nusipirkau.
Labas rytas, pranešė FB, kad tarptautinė kavos diena tad geriam kavą
Aha aha, pasidariau latytes ta proga.
Aha aha, pasidariau latytes ta proga.
Jungiuosi su espresso.
Ir atnešu nuotrauką pavadinimu "Papūgos medžioklė"
SOS SOS SOS mIArgai, gal kas žiūrėjot/žiūrit serialą The Blacklist ir žinot kur gaut/galima pažiūrėt 7 sezoną lietuvių ar rusų kalba? Labai reik
Labvakar.
Labas rytas
linamog, su uogienės diena kad pirkinių nepristigtum
Orage apie ką serialas?
Linamog, sveikinimai
Linamog, su tavo diena
Rykutei ir Madam su praėjusiais
aina šikt kaip šalta
SOS SOS SOS mIArgai, gal kas žiūrėjot/žiūrit serialą The Blacklist ir žinot kur gaut/galima pažiūrėt 7 sezoną lietuvių ar rusų kalba? Labai reik
Labvakar.
nezinau, ar noriu tau padeti, kai tamstyte lauki sušiktos ziemos ir sniego, plia! as neziuriu, bet paguglinau rusiskai, tai raso, kad prasides 7 sezonas tik poryt, pvz., pirma pasitaikius info: https://www.kp.ru/pu...spisok-7-sezon/
Linamog, su tavo diena
Rykutei ir Madam su praėjusiais
aina šikt kaip šalta
A ir madam gimtadienis buvo?? Nu tai tadu ir madam ir linamog su gimtadieniu
Nu kur jau salta??? Kaip tik siandien nusistebejau, kad taip silta lauke, jokio sildymo nesinori ir nereikia dar, nors jau zada zada. Zmones zieminiais ilgais paltais/striukem ir ilgaauliais beigi pirstinem su kepuremis mane pribloske, as gi su plikom kulksnim ir odinuke prie plono megztukelio.
Sveikos, damos.