Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na aš ne ekspertas grybu, bet gi marinuoti labai labai lengva. Baigiant virti įdedavau obuolių acto, truputi cukraus( dabar gal net nedeciau) prieskonių, druskos ir ispilstydavau į stiklainius ir už sukdavau metaliniu dangteliu. Kas valge sakė buvo skanu, o ir gali tai patvirtinti, nes visi gyvi sveiki yra 😂

Atsakyti

O šaldyti grybai ir man neskanu, sugadintas geras daiktas ir tiek 😊kaip ir visos uogos atšildytos nieko gero iš jų skonio.  Tad uogas tik saldytas naudoju sublenderiuoti su kokia palakta grietinėle.

Atsakyti

Na aš ne ekspertas grybu, bet gi marinuoti labai labai lengva. Baigiant virti įdedavau obuolių acto, truputi cukraus( dabar gal net nedeciau) prieskonių, druskos ir ispilstydavau į stiklainius ir už sukdavau metaliniu dangteliu. Kas valge sakė buvo skanu, o ir gali tai patvirtinti, nes visi gyvi sveiki yra 😂

Kiek bandžiau tiek surugo. Tai nebegadinu 

Atsakyti

Kiek bandžiau tiek surugo. Tai nebegadinu 

Keista aš irgi negaminau laboratorijos  sąlygomis, bet tik stiklainius išplovus verdančiu vandeniu perskalaudavau or viskas. Nei karto nei vienas stiklainis ne surūgo. Dariau kokius tris metus iš eiles bendroje sumoje kokia 40 stiklainių po  0,5 litro. :) 

Atsakyti

Laba. 

Rykute, su gimtadieniu.  :birthday2:  :dovana:

Mes irgi buvom grybaut. Rinkom tik baravykus ir rudmėses, dar keli raudonikiai buvo ir voveruškos. Baravykai šaldymui, mums skanu, paskui ant sviestuko pakepti, niam, niam. Rudmėses iš kart pakepiau, apsiėdimas.

Linamog, sveikinu su nauju pirkiniu, liuks mašiniuks, reik laistyt ir vardą galvot.  :D 

Atsakyti

Viskas yra skanu. Jokiu vaistu skonio. Zagatovkes padarytos buna: grybai su svoguniukais pakepti ant sviestuko. Paskui tok isnkameros traukt. Ant keptuves sildyt. Grietines. Ir vualia

Mama mano nerealiai baravykus marinuoja. Paskui ziema su svoguniukais grietine sumaisom ir pats skaniausias dalykas ever buna su karstm bulvem ❤

Atsakyti

Viskas yra skanu. Jokiu vaistu skonio. Zagatovkes padarytos buna: grybai su svoguniukais pakepti ant sviestuko. Paskui tok isnkameros traukt. Ant keptuves sildyt. Grietines. Ir vualia

Mes tokių zagatovkių irgi prisidarėm, plius su spirgučiais, niam niam. 

Atsakyti

Mama mano nerealiai baravykus marinuoja. Paskui ziema su svoguniukais grietine sumaisom ir pats skaniausias dalykas ever buna su karstm bulvem ❤

Tokias pat zagatovkes esu darius ne kartą. Na man nebeskanu atitirpe, kažkokie šlapi tie grybai tampa

Atsakyti

Kaimynas man pagamino šimtalapį 🥰

Pridėta:

Atsakyti

Kaimynas man pagamino šimtalapį 🥰

Tavo vietoje, turint tokius kaimynus, as  niekur  nesikraustyciau :)

Atsakyti

Tavo vietoje, turint tokius kaimynus, as  niekur  nesikraustyciau :)

Geri kaimynai ir lieka gerais net išsikrausčius 😁 

Atsakyti

Geri kaimynai ir lieka gerais net išsikrausčius 😁 

:) niu gal :) , o susitikus  daugiau lieka progu svesti :)

Atsakyti