Kazkaip neivaldau aš tokio būdo, dažnai užsisakiau, bet tai ko reikia, ir labai nemėgstu gražinti siuntinių 😊
Iki pašto man arčiau, neigu iki parduotuvių
Nieko man specialiai derinti nereikia, kad būtinai namuose matuotis. Stilius mano labai paprastas kasdieniškas O jei perku, tai man reikia čia ir dabar, laukti kada gausi siuntą ir dar žaisti su grąžinimais tikrai ne man ypač čia NO, gal Lietuvoj ir bandyčiau dar
Kelnių kiek išsimatavau, nieks netiko. Batų rudeninių neradau, dar bandysiu vėliau. Švarkelį Lindexe paėmiau, palauks kitų metų spintoje. Dar reikia kažko tam darbo vakarėliui...
Labas rytas.
Neuzilgo ruosim gurbus ir leksim grybauti. Praeita svtg. Buvom latvijoj. Tai baravykai didziausi ir anei vieno sukirmijusio. Tik aisku erkiu tai i valias yra.
penktadieni buvo pas draugo drauga gimtadieny, nu ir as buvau ant smatrynu. Bo manws nebuvo mate juju moteriskes. Zodziu smagiai pasibuvom, mano "sakale lek" taip uzsileke😂, kad teko i masina isimest ir nami vezt. Pakeliui stojom keleta kartu, nes visas turinys lipo lauk 😆. Nepakelia jis tokio tempo ir kiekio sventimo. Tai vakar mire namie. Mazaja palikau kartu, pati suoliavau i darba pasiemus jo auto. Nes manajai kazkas atsitiko. Tai jo masinoj jauciuosi kazkokia ypatigai mazyte 😆. Paciai migla ant akiu nes miego trukumas. Tai va sian ramiai pagrybausim, vakare koks siaubiakas.
Penktadieni vesiu pamokas antrokams necsavo mazisios o kitai klasei. Ten keiciames. Ir sest visi islekiam i vln pas seseri pasisveciuosim. Nes pirmadieni pas dokus vln einu.
Paskui sestadieni vel lekdim begsim. Diena uzkviesti i patevio tevo metines. Vakare i draugo tevu ikurtuves. Sekmadieni i mano patevio gimtadieni. Zo maratonas 😂😂😂
Kadangi šiais metais mano tortas su vienaragiu 😁 tai jaučiu kažko stipriau reikia 🥰