Festina lunatikuoja Guliausi kai žadintuvas rodė, kad miegoti liko lygiai 3 valandėlės. Važiuojam šopintis.
Sveikos
Bjaurus jausmas matyti kai lieka miegot nedaug o man rudeninė depresija, miegoti ir miegoti norisi
labas rytas lietingas
vakar vaziavau i darba tuo metu kai vaikai grizinejo is mokyklos, lietus pradejo lyti kaip is kibiro, o vaikai su svarkeliais, megztukai ....nemate reikalo nei sleptis, nei begti, tiesiog ejo iprastu greiciu permirke iki apatiniu ir net nebandydami sluostyti veido, nes nebuvo prasme nuo tokio stipraus lietaus. pagalvojau kad po tokio 'duso' man jau butu ligonine kita diena, bet tikiu, kad tie vaikai visi sveiki ir gyvi siandien Ir kad nebutu taip liudna nuo pirmadienio iki penktadieno vazuojam su darbu prie juros angliskos juros kazi gal guminius batus isideti ir naro kostiuma nusipirkti
Labas rytas, man mašinos patinka nei per mažos, nei per didelės. Tas viduriukas.
Lekiu į darbą, vėliau supirkti viską mažės gimtadienio šventei.
as irgi, bet geriau didesne nei mazesne gal ir klaidingai, bet saugesne jauciuosi didesneje auto
Labas rytas!
Reik kilt ir pradėt šeštadienio lėkimą.
Mano mašinikė nedidelė, bet man labai patinka. Maisto šopingą dažnai gale susodinu, nes bagažinė mažoka ir būna užkrauta darbo chlamu.
Fate, ar apendicitas?
Rykute, gero baliaus.
Festina, kaip tu?
Sistina, kaip dantis?
Limcamca, kaip tavo savaitgaliai, ar daug futbolo?
na ka tas dantis yra jis ir bijau, kad stomatologe buvo teisi , kad su tuo fillingu viskas buvo ok bet kazkur vis dar yra ne ok, ne taip kaip buvo, bet yra turiu dar viena itarima, bet ir ten man buvo patikinta, kad viskas ok Kibo teks pradeti atmetimo budu ieskoti priezasties, tai yra istraukinejant viena po kito dantis
Festina lunatikuoja Guliausi kai žadintuvas rodė, kad miegoti liko lygiai 3 valandėlės. Važiuojam šopintis.
Sveikos
.....sakau gal Tu koki naktini darba susirask ar taip ar taip nemiegi, tai nors alga gautum uz 'budejima'
Labas rytas!
Reik kilt ir pradėt šeštadienio lėkimą.
Mano mašinikė nedidelė, bet man labai patinka. Maisto šopingą dažnai gale susodinu, nes bagažinė mažoka ir būna užkrauta darbo chlamu.
Fate, ar apendicitas?
Rykute, gero baliaus.
Festina, kaip tu?
Sistina, kaip dantis?
Limcamca, kaip tavo savaitgaliai, ar daug futbolo?
Ne. Vakar namo parsiveziau. Dar suni savaitgaliui gavom. Tai visi apsipatenkine savaitgaliaujam.
Sveikos, taip seniai savaitgali leidau namuose, jauciu toki dideli malonuma niekur neskubet.
Va va, mano vyras komandiruotėje, aš karaliauju viena vaikais. Jokių darbų nepriplanuota tik futbolas, trasa, filmas, knyga ir visiškas poilsis. Taip užsinorėjau sriubos, išviriau. Dar žiūriu kriaušių jau gan daug prikritę, gal ir pyragą kokį iškept
Upjora, muša jau futbolistas įvarčius, ale vistiek zyzia. Nors, kiek pamenu iki kokio lapkričio, kol komanda susistyguoja visada zyzia. Tai kantriai laukiu Anas su mokyklos futbolu dabar žvaigždė Nors, šiandien pasižiūrėjo kiek uždirba mokyklų direktoriai ir nusprendė, kad visai padabna alga, galėtų už tokią gyventi, ir gal visai norėtų būti mokyklos direktoriumi
Jo, maži mašiniukai yra gerai tuom, kad visada su jais pralysi, įlysi, įtilpsi ir rasi parkavimosi vietą Bet, galvojant dėl saugumo, tai kažin biški bac į galą, ir praktiškai į užpakalį gausi, nors priekyje sėdi
Man diedas sakė, kad mano mašina viena iš saugiausių.
Fate, pavydžiu tingaus savaitgalio. Ir džiaugiuosi, kad vaikas jau namie.
Sistina, ale kokia gležna gėlelė tu, jei nuo sušlapimo susirgtum.
aha pasake ta, kuri jau prasirgo, net nesuslapus O jeigu rimtai, tai ir salta buvo, o jeigu dar pedinti slapiais rubais koki pusvanadi, tai kazin kaip ten butu
Bjaurus jausmas matyti kai lieka miegot nedaug o man rudeninė depresija, miegoti ir miegoti norisi
Ai, man kažkaip vienodai šviečia, nestresuoju Pamiegosiu kada kitą kartą
.....sakau gal Tu koki naktini darba susirask ar taip ar taip nemiegi, tai nors alga gautum uz 'budejima'
Sakyk sakyk Naktiniam darbui aš jau per sena
Grįžom namo, atsipučiam ir minam toliau pinigų leisti. Pavargau ir dar nieko sau neradau, tik bambeklį aprengiau Sunkus darbas šopingas ir nieks už tai nemoka
Ir aš neperku internetu. Matuojantis ne visada randu ko noriu. Ko ieškai, Festina?
Aš jaučiuosi visko turinti žiemos sezonui.
Sistina, man šitą brūdą vaikas parnešė. Aš netikiu peršalimo ligomis...
Blyn, tik grįžau ir vėl iš namų eit. Juk mano siuvėja ir pedikiuristė mane įtikino, kad iki veselės turiu susitvarkyti antakius. Ir net užrašė pas antakių pardavėją.
Ai, man kažkaip vienodai šviečia, nestresuoju Pamiegosiu kada kitą kartą
Sakyk sakyk Naktiniam darbui aš jau per sena
Grįžom namo, atsipučiam ir minam toliau pinigų leisti. Pavargau ir dar nieko sau neradau, tik bambeklį aprengiau Sunkus darbas šopingas ir nieks už tai nemoka
Tu ką manęs nepažįsti, kad galėjai pagalvoti, kad aš tokį darbą siūlau 😊 aš Tau žiūrėtojas-stebėtojos pareigų ieškojau, bet jeigu jau užsiminei, tai manau anuo keliu dirbti nėra amžiaus cenzo 😂
Ir aš neperku internetu. Matuojantis ne visada randu ko noriu. Ko ieškai, Festina?
Aš jaučiuosi visko turinti žiemos sezonui.
Sistina, man šitą brūdą vaikas parnešė. Aš netikiu peršalimo ligomis...
Blyn, tik grįžau ir vėl iš namų eit. Juk mano siuvėja ir pedikiuristė mane įtikino, kad iki veselės turiu susitvarkyti antakius. Ir net užrašė pas antakių pardavėją.
Apkaltinai lėle kuri negali apsiginti 😊
O čia pedikiuriste ir siuvėja viename ar net dviejų žmonių reikėjo nuomones Tave įtikinti antakius tvarkytis 😊Tiesa aš irgi ne tvarkytais jau gal metai laiko dėl tų visų asimetrijų.
Tai namie išsimatuoji, išsibandai visus įmanomus derinius su turimais rūbais, ko parduotuvėj nepadarysi, ir kas tinka, pasilieki, kas ne - išsiunti atgal.
Kazkaip neivaldau aš tokio būdo, dažnai užsisakiau, bet tai ko reikia, ir labai nemėgstu gražinti siuntinių 😊