Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Festina lunatikuoja  :D  Guliausi kai žadintuvas rodė, kad miegoti liko lygiai 3 valandėlės. Važiuojam šopintis.

Sveikos  :4u:​ 

Bjaurus jausmas matyti kai lieka miegot nedaug  :unsure:​  o man rudeninė depresija, miegoti ir miegoti norisi :) 

Atsakyti

labas  rytas lietingas :)

vakar vaziavau i darba  tuo metu kai vaikai  grizinejo is mokyklos, lietus  pradejo lyti kaip is kibiro, o  vaikai su  svarkeliais,  megztukai ....nemate reikalo  nei sleptis, nei  begti, tiesiog ejo  iprastu greiciu  permirke iki  apatiniu  ir net  nebandydami sluostyti veido,  nes nebuvo prasme  nuo tokio stipraus lietaus. pagalvojau  kad  po tokio 'duso'   man jau butu ligonine  kita  diena,  bet tikiu, kad tie vaikai  visi sveiki ir  gyvi siandien :) Ir  kad nebutu  taip liudna  nuo pirmadienio iki penktadieno vazuojam su  darbu prie juros :) angliskos  juros  kazi  gal  guminius  batus  isideti :)  ir naro  kostiuma   nusipirkti :)

Labas rytas, man mašinos patinka nei per mažos, nei per didelės. Tas viduriukas. 

Lekiu į darbą, vėliau supirkti viską mažės gimtadienio šventei. 

as irgi, bet geriau  didesne  nei mazesne :)  gal ir klaidingai, bet saugesne jauciuosi didesneje  auto :)

Labas rytas! 

Reik kilt ir pradėt šeštadienio lėkimą.  :unsure:

Mano mašinikė nedidelė, bet man labai patinka. Maisto šopingą dažnai gale susodinu, nes bagažinė mažoka ir būna užkrauta darbo chlamu.

Fate, ar apendicitas?

Rykute, gero baliaus. :4u:

Festina, kaip tu?

Sistina, kaip dantis?

Limcamca, kaip tavo savaitgaliai, ar daug futbolo?

na ka tas dantis :)  yra  jis :)   ir bijau,  kad stomatologe  buvo teisi :), kad su tuo fillingu  viskas buvo  ok :)  bet kazkur vis  dar yra ne ok, ne taip kaip buvo, bet  yra :) turiu dar viena itarima,  bet  ir ten man buvo patikinta, kad viskas ok :)  Kibo teks pradeti  atmetimo budu ieskoti priezasties, tai yra  istraukinejant viena po kito  dantis :)

Festina lunatikuoja  :D  Guliausi kai žadintuvas rodė, kad miegoti liko lygiai 3 valandėlės. Važiuojam šopintis.

Sveikos  :4u:​ 

.....sakau gal Tu  koki naktini darba susirask ar taip ar taip nemiegi,  tai  nors  alga  gautum   uz 'budejima'  :)

Atsakyti

Labas rytas! 

Reik kilt ir pradėt šeštadienio lėkimą.  :unsure:

Mano mašinikė nedidelė, bet man labai patinka. Maisto šopingą dažnai gale susodinu, nes bagažinė mažoka ir būna užkrauta darbo chlamu.

Fate, ar apendicitas?

Rykute, gero baliaus. :4u:

Festina, kaip tu?

Sistina, kaip dantis?

Limcamca, kaip tavo savaitgaliai, ar daug futbolo?

Ne. Vakar namo parsiveziau. Dar suni savaitgaliui gavom. Tai visi apsipatenkine savaitgaliaujam. 

Sveikos, taip seniai savaitgali leidau namuose, jauciu toki dideli malonuma niekur neskubet. 

Atsakyti

Va va, mano vyras komandiruotėje, aš karaliauju viena vaikais. Jokių darbų nepriplanuota tik futbolas, trasa, filmas, knyga ir visiškas poilsis. Taip užsinorėjau sriubos, išviriau. Dar žiūriu kriaušių jau gan daug prikritę, gal ir pyragą kokį iškept  :hmm:

Upjora, muša jau futbolistas įvarčius, ale vistiek zyzia. Nors, kiek pamenu iki kokio lapkričio, kol komanda susistyguoja visada zyzia. Tai kantriai laukiu  :D  :D Anas su mokyklos futbolu dabar žvaigždė  :D  Nors, šiandien pasižiūrėjo kiek uždirba mokyklų direktoriai ir nusprendė, kad visai padabna alga, galėtų už tokią gyventi, ir gal visai norėtų būti mokyklos direktoriumi  :D  :D

Jo, maži mašiniukai yra gerai tuom, kad visada su jais pralysi, įlysi, įtilpsi ir rasi parkavimosi vietą  :D  :D Bet, galvojant dėl saugumo, tai kažin  :unsure: biški bac į galą, ir praktiškai į užpakalį gausi, nors priekyje sėdi  :unsure:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 28 rugsėjo 2019 - 13:57

Man diedas sakė, kad mano mašina viena iš saugiausių. 

Fate, pavydžiu tingaus savaitgalio. Ir džiaugiuosi, kad vaikas jau namie.

Sistina, ale kokia gležna gėlelė tu, jei nuo sušlapimo susirgtum. 

Atsakyti

Man diedas sakė, kad mano mašina viena iš saugiausių. 

Fate, pavydžiu tingaus savaitgalio. Ir džiaugiuosi, kad vaikas jau namie.

Sistina, ale kokia gležna gėlelė tu, jei nuo sušlapimo susirgtum. 

aha pasake ta, kuri jau prasirgo, net nesuslapus  :)  O jeigu rimtai, tai ir salta buvo, o jeigu dar  pedinti  slapiais rubais koki pusvanadi, tai  kazin  kaip ten butu :)

Atsakyti

Bjaurus jausmas matyti kai lieka miegot nedaug  :unsure:​  o man rudeninė depresija, miegoti ir miegoti norisi :)

Ai, man kažkaip vienodai šviečia, nestresuoju  :rolleyes:  Pamiegosiu kada kitą kartą  :D 

.....sakau gal Tu  koki naktini darba susirask ar taip ar taip nemiegi,  tai  nors  alga  gautum   uz 'budejima'  :)

Sakyk sakyk  :D  Naktiniam darbui aš jau per sena  :lol: 

Grįžom namo, atsipučiam ir minam toliau pinigų leisti. Pavargau ir dar nieko sau neradau, tik bambeklį aprengiau  :mastau:  Sunkus darbas šopingas   :oh: ir nieks už tai nemoka  :lol:​ 

Atsakyti

Festina, kodel nesinaudojant internetinemis pardemis. Nes paprastose pardese sau dar nieko, bet kartu su dieduliu - kanciu kancia. Ir neidomu be galo.

Atsakyti

Ogi todėl, kad būtina matuotis  :ax: 

Lengva jums, lieknoms liepoms, internetu apsipirkti  :mirksiukas: 

Atsakyti

Ir aš neperku internetu. Matuojantis ne visada randu ko noriu. Ko ieškai, Festina? 

Aš jaučiuosi visko turinti žiemos sezonui.  :bigsmile: 

Sistina, man šitą brūdą vaikas parnešė. Aš netikiu peršalimo ligomis...  :ax:

Blyn, tik grįžau ir vėl iš namų eit. Juk mano siuvėja ir pedikiuristė mane įtikino, kad iki veselės turiu susitvarkyti antakius. Ir net užrašė pas antakių pardavėją.  :D   :unsure:​ 

Atsakyti

Ogi todėl, kad būtina matuotis  :ax: 

Lengva jums, lieknoms liepoms, internetu apsipirkti  :mirksiukas:

Tai namie išsimatuoji, išsibandai visus įmanomus derinius su turimais rūbais, ko parduotuvėj nepadarysi, ir kas tinka, pasilieki, kas ne - išsiunti atgal.

Atsakyti

Ai, man kažkaip vienodai šviečia, nestresuoju  :rolleyes:  Pamiegosiu kada kitą kartą  :D

Sakyk sakyk  :D  Naktiniam darbui aš jau per sena  :lol:

Grįžom namo, atsipučiam ir minam toliau pinigų leisti. Pavargau ir dar nieko sau neradau, tik bambeklį aprengiau  :mastau:  Sunkus darbas šopingas   :oh: ir nieks už tai nemoka  :lol: 

Tu ką manęs nepažįsti, kad galėjai pagalvoti, kad aš tokį darbą siūlau 😊 aš Tau žiūrėtojas-stebėtojos pareigų ieškojau, bet jeigu jau užsiminei, tai manau anuo keliu dirbti nėra  amžiaus cenzo 😂

Ir aš neperku internetu. Matuojantis ne visada randu ko noriu. Ko ieškai, Festina? 

Aš jaučiuosi visko turinti žiemos sezonui.  :bigsmile:

Sistina, man šitą brūdą vaikas parnešė. Aš netikiu peršalimo ligomis...  :ax:

Blyn, tik grįžau ir vėl iš namų eit. Juk mano siuvėja ir pedikiuristė mane įtikino, kad iki veselės turiu susitvarkyti antakius. Ir net užrašė pas antakių pardavėją.  :D   :unsure: 

Apkaltinai lėle kuri negali apsiginti 😊

O čia pedikiuriste ir siuvėja viename ar net dviejų žmonių reikėjo nuomones Tave įtikinti antakius tvarkytis 😊Tiesa aš irgi ne tvarkytais jau gal metai laiko dėl tų visų asimetrijų. 

Tai namie išsimatuoji, išsibandai visus įmanomus derinius su turimais rūbais, ko parduotuvėj nepadarysi, ir kas tinka, pasilieki, kas ne - išsiunti atgal.

Kazkaip neivaldau aš tokio būdo, dažnai užsisakiau, bet tai ko reikia, ir labai nemėgstu gražinti siuntinių 😊 

Atsakyti