Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Rykute!!! A ruošies gimtadieniui???!!! :wub:​ 

Rykutės gimtadienis bus vaikų žaidimų kambarį 😁  aš nešvenčiu niekad jo, bet mielai kokiam Spa pagulėčiau 🥰

Atsakyti

Mano name valo langus, tokio darbo tai pati anei kaip nepadsrysiu ir nenoriu net pradėti 😁 

Kaimynas sakė po 3 savaičių pradės mano virtuvę daryti, daba aš dar vis eilėje 😅

Atsakyti

Tere, tai ir man nepatiko, nes nė ką uostyt. Dingo. O pas mus apie 260 ta butelka kainuoja. Ui, ne..

Aš tik stebiuosi kainos ir nekokybės santykiu. :D​ 

brangus kvepalai nera tolygu ilgam issilaikymui, o mes  labai daznai  tikimes, kad jeigu sumokejau brangiai, tai jau  ir kaimynai turi jausti  kuo as cia  kvepiu :)  jau esame kalbeje, kad yra  pigesniu kvapu kurie  kepia dienomis, Tere minejo  lyg tai 'drambliuka' kvepna is vakaro, kad ryte jau kvapas butu  nusivedines :)

ta nereiskia, kad palaikau TF jog sukure 'klaidele' ir  nori  brangiai  prakisti :)

p.s  buvau pas dantista...ir siais metais buvau  jau 2- uose patikrinimuose pas juos ir  skundziausi, kad man cia kazkas negerai su  siuo dantimi ir vis sake, kad viskas  gerai, nu va  pradejo skaudeti laikas  nuo laiko kazka  vagant salto ar karsto,  tai siandien  vel  bande irodyti, kad viskas ok,   ir tai tik  dantu jautrumas  kur gi ne  :) kad butent ten kur itartina  ir tik vienas dantis...tai pakeite  plomba nors lyg ir  bereikalo anot ju,  tai dabar  lauksiu pagerejimo :)

Atsakyti

Mano name valo langus, tokio darbo tai pati anei kaip nepadsrysiu ir nenoriu net pradėti 😁 

Kaimynas sakė po 3 savaičių pradės mano virtuvę daryti, daba aš dar vis eilėje 😅

Tavo kaimynas (gal) man virtuvinį žadėjo tik kitais metais sumeistravot :D​ 

Atsakyti

Tavo kaimynas (gal) man virtuvinį žadėjo tik kitais metais sumeistravot :D​ 

Nežinau, šiaip jis gerai dirba ir nors turi daug darbo, pakankamai greitai vykdo užsakymus. Dažniausiai eilės būna išpjauti ir užkantuot plokštes 😁

Atsakyti

Nebūtinai. 

pvz Dior J'adore ir savęs ir ant kitų labai  jaučiasi, kvepia. 

O aš jų neužuodžiu  :oh:​ 

Atsakyti

O aš jų neužuodžiu  :oh:​ 

Aš neužuodžiu Baccarato ekstrakto. Bendradarbės sako, kad žino, jog aš ofise, bo lifte kvepia,o man nulis - nieko nejaučiu. Va taip ir žmones galiu priverst uostyt jiems nepatinkantį kvapą, bo pati be uoslės ant šių. :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2019 09 27, 08:16)
<p>As dabar ta slyvu kvapa is Byredo issitraukiau. Labai tinka jis man ankstyvam rudeniui. </p><p></p><p>Labas rytas. Penktadienis. Pasileiskim plaukus biggrin.gif </p>

cia kodinis uzvadinimas "atsikimskim vyno"? biggrin.gif

QUOTE(savaitė @ 2019 09 27, 08:43)
<p>Laba ryta visoms. 
</p><p> Linamog, su nauju masiniuku, kad kelelis nedulketu, kaip sakoma. biggrin.gif O man Nausediene  patinka, labai simpatiska moteris, as i ja ziuriu labai palankiai,  ir visi jos garderobai man patinka, isskyrus viena, kur teatre buvo, va ten ta nesusipratimas.  Ir kam  ja  lyginti su Trumpiene,  tas pat, ka kaip apelsina su obuoliu - nesulyginamos ponios, bendra tarp ju tik tai, kad abi vienos lyties. rolleyes.gif  biggrin.gif 
</p><p></p>

abi puonios prezidentienes.

Man irgi Naused.ne ne kazka... Jauki tokia moteryte ir tiek. Bet absol be sarmo, nu tokia apie nieka...
Bet man ir jos vyras itin nesimpatiskas. NiAAAApykit gerbejos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

L.Elejija, Venecija lb lb grazi. Minusai-brungu ir lb daug zmoniu. Grudasi, lipa per kojas, stumdosi....Nu cia tose turistinese vietose. Tai vis sonais, sonais....kur maziau ju smile.gif

Linamog, tai sekmingo vazinejimo!

Jazzz, kaip dziaugiuos, kad ryt keltis nereik biggrin.gif

Sveikos.
Atsakyti

Blueta, man atrodo namiokas buvo cia:  :D  :D 

Rykutės gimtadienis bus vaikų žaidimų kambarį 😁  aš nešvenčiu niekad jo, bet mielai kokiam Spa pagulėčiau 🥰

Atsakyti

Labas rytas, man mašinos patinka nei per mažos, nei per didelės. Tas viduriukas. 

Lekiu į darbą, vėliau supirkti viską mažės gimtadienio šventei. 

Atsakyti

Labas rytas! 

Reik kilt ir pradėt šeštadienio lėkimą.  :unsure: 

Mano mašinikė nedidelė, bet man labai patinka. Maisto šopingą dažnai gale susodinu, nes bagažinė mažoka ir būna užkrauta darbo chlamu.

Fate, ar apendicitas?

Rykute, gero baliaus. :4u: 

Festina, kaip tu?

Sistina, kaip dantis?

Limcamca, kaip tavo savaitgaliai, ar daug futbolo?

Atsakyti

Festina lunatikuoja  :D  Guliausi kai žadintuvas rodė, kad miegoti liko lygiai 3 valandėlės. Važiuojam šopintis.

Sveikos  :4u:​ 

Atsakyti