Rykute!!! A ruošies gimtadieniui???!!!
Rykutės gimtadienis bus vaikų žaidimų kambarį 😁 aš nešvenčiu niekad jo, bet mielai kokiam Spa pagulėčiau 🥰
Tere, tai ir man nepatiko, nes nė ką uostyt. Dingo. O pas mus apie 260 ta butelka kainuoja. Ui, ne..
Aš tik stebiuosi kainos ir nekokybės santykiu.
brangus kvepalai nera tolygu ilgam issilaikymui, o mes labai daznai tikimes, kad jeigu sumokejau brangiai, tai jau ir kaimynai turi jausti kuo as cia kvepiu jau esame kalbeje, kad yra pigesniu kvapu kurie kepia dienomis, Tere minejo lyg tai 'drambliuka' kvepna is vakaro, kad ryte jau kvapas butu nusivedines
ta nereiskia, kad palaikau TF jog sukure 'klaidele' ir nori brangiai prakisti
p.s buvau pas dantista...ir siais metais buvau jau 2- uose patikrinimuose pas juos ir skundziausi, kad man cia kazkas negerai su siuo dantimi ir vis sake, kad viskas gerai, nu va pradejo skaudeti laikas nuo laiko kazka vagant salto ar karsto, tai siandien vel bande irodyti, kad viskas ok, ir tai tik dantu jautrumas kur gi ne kad butent ten kur itartina ir tik vienas dantis...tai pakeite plomba nors lyg ir bereikalo anot ju, tai dabar lauksiu pagerejimo
Labas rytas!
Reik kilt ir pradėt šeštadienio lėkimą.
Mano mašinikė nedidelė, bet man labai patinka. Maisto šopingą dažnai gale susodinu, nes bagažinė mažoka ir būna užkrauta darbo chlamu.
Fate, ar apendicitas?
Rykute, gero baliaus.
Festina, kaip tu?
Sistina, kaip dantis?
Limcamca, kaip tavo savaitgaliai, ar daug futbolo?