Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 09 27, 09:45)
Man irgi ne kazka. Nu tokia, plaukai belekokie, veidas blizgantis, nezinau... JE Dalia visad pasitempusi buda, ponia Alma irgi.</p></div></blockquote><p>Mano mašinų autopliuse būna 5-7. Ale tavo toks mažiukas strakaliukas biggrin.gif​ 

Man silpnybe mazikems. Kur, kaip drauge sako, aikstelej jau apsidziaugi, kad laisva vieta, privaziuoji, o ten kruopa stovi. biggrin.gif
Vakar mano keturkojui beibiui vapsva i galine letena igele, puoliau skambint vetams, sake stebet, vaistu nebutinai reikes. Tebera patinusi, bet siaip nieko, atlaike pupiui bortai.
Atsakyti

Man silpnybe mazikems. Kur, kaip drauge sako, aikstelej jau apsidziaugi, kad laisva vieta, privaziuoji, o ten kruopa stovi. biggrin.gif
Vakar mano keturkojui beibiui vapsva i galine letena igele, puoliau skambint vetams, sake stebet, vaistu nebutinai reikes. Tebera patinusi, bet siaip nieko, atlaike pupiui bortai.

Čia kaip mano juniorui, per dvi dienas kieme dvi peles papjovė. Puoliau skambyt vet, bet sako, jei nevems ir neviduriuos, tai viskas ok.

Atsakyti
O jeigu vems irgi valio. Nes taip organizmas atmeta nuodus.
Atsakyti

zinant apie tavo silpnybe mazikems auto, skaitydama maniau, kad ir toliau  rasai apie savo nauja beibi ,    vaizdingai issireiskei     "vapsva galinej letenoj" , o ukiskai tai butu  " i galini rata vinis ilindo" , kol neperskaiciau apie veta, tada suabejojau. :D

Atsakyti

O jeigu vems irgi valio. Nes taip organizmas atmeta nuodus.

Nevėmė. Pelės, muset, sveikos pasitaikė. :D​ 

Atsakyti

Va, kaip skirtingai. Man silpnybė didelėms. Na, ne ant tiek didelėms, bet džipukams. Dar kai mes į visokias bekeles važiuojam...Mano dabartinė nėra didelė, tik platesnė už normalų auto. Po penkių metų turėjimo, tech. apžiūra prisikabino tik dėl rankinio, priešrūkinio ir skilusio veidrodėlio, ką ir pati žinojau. Šnd turiu varyt pakartotiną tech.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 09 27, 10:18)
<p>Va, kaip skirtingai. Man silpnybė didelėms. Na, ne ant tiek didelėms, bet džipukams. Dar kai mes į visokias bekeles važiuojam...Mano dabartinė nėra didelė, tik platesnė už normalų auto. Po penkių metų turėjimo, tech. apžiūra prisikabino tik dėl rankinio, priešrūkinio ir skilusio veidrodėlio, ką ir pati žinojau. Šnd turiu varyt pakartotiną tech.</p>

As su City Bee prasibandziau didele, tai ojei, nejauciu gabaritu, panika, kad neissisuksiu is kokio tarpo, nubresiu, kliudysiu.
Papildyta:
QUOTE(savaitė @ 2019 09 27, 10:00)
 zinant apie tavo silpnybe mazikems auto, skaitydama maniau, kad ir toliau  rasai apie savo nauja beibi ,    vaizdingai issireiskei     "vapsva galinej letenoj" , o ukiskai tai butu  " i galini rata vinis ilindo" , kol neperskaiciau apie veta, tada suabejojau. biggrin.gif

Prunksciu i sauja, nu dar tiek gal nesupermamytejau biggrin.gif Nors... biggrin.gif
Atsakyti

Paėmiau pabandymui  Tom Ford Lost Cherry...Ar čia aš be uoslės, ar Fordas..Nesuprantu. Po 5 minučių to kvapo nejaučiu. Vienu momentu ta vyšnia iškyla labai skaniai. Kokiai sekundei. Sistina, tavo nuomonės reik. Jau likau nusvylus...

Taip, Madam.. su tavo nosim viskas gerai. Baisiai jau nevyke sitie kvepalai. Didesnio fail'o Tomukas turbut nepatyre. Kvapas fainas, bet po 5 minuciu jo visiskai nelieka. 

O man kaip tik kvapas nepatiko. Tokia iki koktumo saldi kokteilinė vyšnia.

Ir dar. Fate, kodel tau Nausediene ne kazka?  :blink:   Susisnervinau. :D

Na ir man ji visai ne kažką. Tikrai galėtų geriau.

Atsakyti

O man kaip tik kvapas nepatiko. Tokia iki koktumo saldi kokteilinė vyšnia.

Na ir man ji visai ne kažką. Tikrai galėtų geriau.

Tere, tai ir man nepatiko, nes nė ką uostyt. Dingo. O pas mus apie 260 ta butelka kainuoja. Ui, ne..

Aš tik stebiuosi kainos ir nekokybės santykiu. :D​ 

Atsakyti

Rykute!!! A ruošies gimtadieniui???!!! :wub:​ 

Atsakyti

Tere, tai ir man nepatiko, nes nė ką uostyt. Dingo. O pas mus apie 260 ta butelka kainuoja. Ui, ne..

Aš tik stebiuosi kainos ir nekokybės santykiu. :D​ 

Tai ir pas mus kainuoja tiek pat.

O kvapo laikymasis tai labai individualus dalykas gi.

Atsakyti

Tai ir pas mus kainuoja tiek pat.

O kvapo laikymasis tai labai individualus dalykas gi.

Nebūtinai. 

pvz Dior J'adore ir savęs ir ant kitų labai  jaučiasi, kvepia. 

Atsakyti