Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Paėmiau pabandymui  Tom Ford Lost Cherry...Ar čia aš be uoslės, ar Fordas..Nesuprantu. Po 5 minučių to kvapo nejaučiu. Vienu momentu ta vyšnia iškyla labai skaniai. Kokiai sekundei. Sistina, tavo nuomonės reik. Jau likau nusvylus...

A vat ir nebandžiau nors myliu T.F  bet kazkodel nenorėjau išbandyti. iš vis pas mane štilis nieko nenoriu nieko nereikia 😊 kibo sergu 😊Jau Limcamca atsakė kame reikalas dėl nesilaikymo. Tikiuosi, kad tik bandei, o ne visą butelaitį nusipirkai 😊

Atsakyti

A vat ir nebandžiau nors myliu T.F  bet kazkodel nenorėjau išbandyti. iš vis pas mane štilis nieko nenoriu nieko nereikia 😊 kibo sergu 😊Jau Limcamca atsakė kame reikalas dėl nesilaikymo. Tikiuosi, kad tik bandei, o ne visą butelaitį nusipirkai 😊

Nenusipirkau bonkos, brangioji, tik 5 ml, ačiū dievui, nes nusišaučiau dėl tokio pirkinio. :D​ 

Atsakyti

As dabar ta slyvu kvapa is Byredo issitraukiau. Labai tinka jis man ankstyvam rudeniui. 

Labas rytas. Penktadienis. Pasileiskim plaukus :D 

Atsakyti

Laba ryta visoms. 

Linamog, su nauju masiniuku, kad kelelis nedulketu, kaip sakoma. :D O man Nausediene  patinka, labai simpatiska moteris, as i ja ziuriu labai palankiai,  ir visi jos garderobai man patinka, isskyrus viena, kur teatre buvo, va ten ta nesusipratimas.  Ir kam  ja  lyginti su Trumpiene,  tas pat, ka kaip apelsina su obuoliu - nesulyginamos ponios, bendra tarp ju tik tai, kad abi vienos lyties. :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Guglinau Linamog mašiną...Kaip sako maniškis, aš mašinų modelius geriau už jį žinau, ale šitos nežinojau....Nu jo, spraga išsilavinime... 

Tai su pirkiniu!

Atsakyti

Fate, ir tave su nauju augintiniu, jei gerai  supratau.   Tai Šo?  :4u: 

Ir dar. Fate, kodel tau Nausediene ne kazka?  :blink:   Susisnervinau. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 27 rugsėjo 2019 - 08:02
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 09 27, 08:46)
<p>Guglinau Linamog mašiną...Kaip sako maniškis, aš mašinų modelius geriau už jį žinau, ale šitos nežinojau....Nu jo, spraga išsilavinime... </p><p>Tai su pirkiniu!</p>

Aciu labai visoms.
Nu nieko sau, koks nisinis reikalas. Beje, dabar Autopliuse beveik visos jos ispirktos, o buvo apie 10 modeliu pardavime.

QUOTE(savaitė @ 2019 09 27, 08:49)
Ir dar. Fate, kodel tau Nausediene ne kazka?  blink.gif   Susisnervinau. biggrin.gif

Man irgi ne kazka. Nu tokia, plaukai belekokie, veidas blizgantis, nezinau... JE Dalia visad pasitempusi buda, ponia Alma irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 rugsėjo 2019 - 08:10

Savaite, ne mano šo. Dukters. As tik baba :D 

o kodel Nausedienes negalima lyginti su Trampiene? Jei stilistai nesaudytu pro sali, atrodytu visai neblogai. Dar su plaukais galetu padirbeti. Nes, pamenu, rinkimu nakti tokia visa susidraikius buvo, negrazu. 

Trumpiau: ne tai, kad ponia Diana blogai atrodo, bet galetu daug daug geriau.

Atsakyti

lab ryt,

linamog, aš irgi prie tų neišsilavinusių, googlinau tavo mašiniuką :unsure:  :B 

perskaičiau apie Ščiogolevaitės byrančią santuoką, kažkaip šykart jos vyrą palaikau, nes ana tokia nedeakvati, nors gal depresija jai nuo gimdymų ir neštumų kurie vienas po kito :blink: 

Atsakyti

As nenoriu lyginti Trumpienes su  musu pirmaja ponia del to, kad Melanijos darbas visa gyvenima buvo  ir tebera  atrodyti puikiai, o musiske tikriausiai tik pastaraisiais menesiais intensyviau suartejo  su stilistais, sukuosenu meistrais ir panasiais veikejais. Gal ir klystu, nzn.   

o veideliai is  arti  tai dar ir  ne melanijos naudai.. 6d3fc2e08585a2b12491b010d3a9dcb2.jpg 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 27 rugsėjo 2019 - 08:29

Kad ir kaip man Nausėdienė patiktų, bet kartais su stilium žiauriai prasilenkia. Kieno čia darbas, stilistų ar jos pačios, nežinau...

Atsakyti

Aciu labai visoms.
Nu nieko sau, koks nisinis reikalas. Beje, dabar Autopliuse beveik visos jos ispirktos, o buvo apie 10 modeliu pardavime.

Man irgi ne kazka. Nu tokia, plaukai belekokie, veidas blizgantis, nezinau... JE Dalia visad pasitempusi buda, ponia Alma irgi.

Mano mašinų autopliuse būna 5-7. Ale tavo toks mažiukas strakaliukas :D​ 

Atsakyti