Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Fate Fate, 25 Rgs 2019 - 19:46, parašė: Elija, tai luzius isigydei ir pusliu prisivarei? Angles, turbut Borisa mylit :D
Tai va ,sekantis stage-ius-koju aputacija. O apie meile Borkai...

Pridėta:

• Priedas  image.png   1,27MB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 26 rugsėjo 2019 - 00:17

Ir kas galejo pagalvoti, kad Fate prades lankyti suniuku mokykla. Taip taip. Kiekviena treciadieni, griztu 9 vakaro. Jei atvirai, neisivaizduoju, kaip tokius durniukus imanoma isauklet.  Linamog, puikiai susiskaite tavo postas. Toks crazy msiniukas, linamog ir net tas triusis :D Broskiu nenesioju. Ne man. Mazasis princiukas man labiau Megan nei Haris, bent jau akys. Nu tik kad biski ryzas :D Upjora, o kuo blogai laidinis. Ar jis tik laidinis? Man ta koju epiliacija biski tokia kancia. Epiliatorius lyg ir tiktu, bet tingiu, visokie vaskai - reik prisiruost. Sniurinu paskutiniu metu su vysisku gilet ir vargo nematau. Kas koki antra ryta duse.  Sveikos. Savaitei atskiras - sveika sugrizus :4u:

:hah: :hah: Pas ką lankai?

Labryt

Man tai ant nieko nestovi. Žiauriai.

Linamog su pirkiniu :4u: Nepamenu kurį/ią mes ten išpeikėm?  :hmm: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 26 rugsėjo 2019 - 06:46

Kaip įdomiai, mes kiek mastifų esam sutikę, tai ir šunys, ir šeimininkai tokie draugiški, gan plepūs, norintys, kad su jų mastifais pažaistų mončius, nes turbūt dauguma jų bijo :D tiesą sakant man jie irgi kelia baimę 🙄

Atsakyti

Kai pabaigsiu projektą "Namai", pradėsiu projektą "Nauja mašina"Labas rytas

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 09 25, 21:52)
linamog, tai cin cin uz beibi, kokis ano vardas hmm.gif

Tai va, cin cin norec spali lapkriti, ir del vardo nubalsuotume.

QUOTE(Oragė @ 2019 09 26, 07:42)
Linamog su pirkiniu 4u.gif Nepamenu kurį/ią mes ten išpeikėm?  hmm.gif 

Smart ForFour. 1.5, 80kw. Su charakteriu, nes Regitroj net pats sau fainas darbuotojas nesugebejo rast ridos displejuj.

Epiliatorius su laidu the best.
Sedziu manikiure, gavau kavos su saldaine, olig life tesiasi.
Atsakyti

Kaip įdomiai, mes kiek mastifų esam sutikę, tai ir šunys, ir šeimininkai tokie draugiški, gan plepūs, norintys, kad su jų mastifais pažaistų mončius, nes turbūt dauguma jų bijo :D tiesą sakant man jie irgi kelia baimę 🙄

Nu va. O tu stebiesi, kaip kiti gali bijoti tavo šuns.

Nors, kita vertus, yra sakančių, kad jie mano Bestijos bijotų, ir aš jų taip pat nesuprantu  :D 

Tai va, cin cin norec spali lapkriti, ir del vardo nubalsuotume.

Lapkritį lapkritį.

Iš reikėtų jau konkretumo įnešt.

Atsakyti

Terezza, 22 Rgs 2019 - 22:11, parašė: Aga, biškį baigėsi. Bet trumpam, tik iki lapkričio. O va jau tada aš tave asmeniškai safari nuotraukom užbombarduosiu :D

Iki lapkričio dar toli :D užtat va pas mane esamuoju laiku va šitiek laipsnių šilumos :P 

Priedas  20190926_182922.jpg   105,12KB   0 Parsiųsta kartų

Vaiko dar iš baseino neištraukiu, sakė dar labai karšta todėl reikia mirkt :D 

Atsakyti

Kaip susiderino spalviškai Trumpas ir Nausėdienė  :D

Priedas  g-nauseda-ir-d-nausediene-su-d-trumpu-ir-m-trump-82351711.jpg   257,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Paėmiau pabandymui  Tom Ford Lost Cherry...Ar čia aš be uoslės, ar Fordas..Nesuprantu. Po 5 minučių to kvapo nejaučiu. Vienu momentu ta vyšnia iškyla labai skaniai. Kokiai sekundei. Sistina, tavo nuomonės reik. Jau likau nusvylus...

Atsakyti

Sveikos, damos.

Orage, berods, Inesa.

Turejom ryt su mazaja i Kauna, i atranka vaziuot, tai diena baigem ligoninej su itariamu apendicitu. Kazkaip paskutiniu metu mes ligonines pamegom.

Pienes foto Nausedai duociai Melanija. Musu prezidentiene kaip visada, ne kazka. Nors salia Melanijos dauguma blankiai atrodytu. Nors Diana panasu, kad auksta moteris. 

Atsakyti

Taip, Madam.. su tavo nosim viskas gerai. Baisiai jau nevyke sitie kvepalai. Didesnio fail'o Tomukas turbut nepatyre. Kvapas fainas, bet po 5 minuciu jo visiskai nelieka. 

Prezidentiene man cia padoriai atrodo. Isvis, vis graziau ir graziau. Gal jau pasisamde ka?

Linamog, sveikinimai dideliausi!

Atsakyti
Ryanair jau paleido kitu metu skrydzius i Rimini, rugpjuciui liuks kainos. Spirgu.
Atsakyti