Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Bet nebepopuliarus dalykas visiskai. Vasara ieskojom UK kokios idomesnes sages dovanai, tai tik Swarovski ir gal viena parduotuve turejo pardavime. Ir, tos pacios sages baisios. 

Facebooke yra tokia Odinių gėlių pieva, berods, jei neapsirikau su pavadinimu, tpfu tpfu... Aš apyrankę jų turiu iš odinių rožyčių. Sagių nemačiau, bet, manau, kad esant reikalui pagamintų.

Atsakyti

Tai Rykute viena Broske jau penkis metus jau turi :D  :D .

Siandien kaip batai kojas pritryne,net bloga darosi.

Mano jaunimas siandien ejo per baldu parduotuves ir rinkosi baldus savo busimam namui.Atejo apsipatenkine,kad visko yra,su kruvom nuotrauku. :D .Zodziu mano svajokliai.Ryt mano pugzliukas vaziuoja i unika susistatineti grafiku.Prasides linksmoji dalis...

Labas mamzes.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 09 24, 22:15)
Siandien kaip batai kojas pritryne,net bloga darosi.

Man Venecijoj priespaskutine diena, klijuoju dbr Compeed. Atrodo, minkstuciai patogus Tod'sai, seniai nesiojami, jau nieko jie ten nepritrins. Na, bet kai atvaikstai po 10-15 km silumoj, buna pasitaiko....

Tai ka, salnos? brrr, kaip nefaina rytais...

Sveikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 25 rugsėjo 2019 - 06:02

Rytoj mano broškei 6 metai sueina 🥰 jėz kaip greitai tas laikas bėga. Vakar vakare kompą atėmiau ir miegot nuvariau (pelėda kaip mes visi) tai užpykus sakė, nemylės manęs 7 dienas. Sakau, blogai, juk sekmadienį gimtadienis, be manęs nieko nebus... Na tai dėl to, gal anksčiau pradės mylėti  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 25 rugsėjo 2019 - 06:31

Rytoj mano broškei 6 metai sueina 🥰 jėz kaip greitai tas laikas bėga. Vakar vakare kompą atėmiau ir miegot nuvariau (pelėda kaip mes visi) tai užpykus sakė, nemylės manęs 7 dienas. Sakau, blogai, juk šeštadienį gimtadienis, be manęs nieko nebus... Na tai dėl to, gal anksčiau pradės mylėti  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

😁

Atsakyti

Rykute, su gimtadieniu tavo broske  :birthday2:  :birthday2:  Ir tave  :4u: 

Facebooke yra tokia Odinių gėlių pieva, berods, jei neapsirikau su pavadinimu, tpfu tpfu... Aš apyrankę jų turiu iš odinių rožyčių. Sagių nemačiau, bet, manau, kad esant reikalui pagamintų.

Man grazu foto paziuret, bet ant saves nemegstu tokiu. Esu visai nemeniskos sielos. 

Atsakyti

Rykute, su mazes gimse , kokia jau didele  :4u:

Upjora, sveik greiciau, truputi idursiu,  :daktaras  gal pamačys  :D 

Broskiu nenesioju, bet sita visai faina , ne kokia gelyte boruzyte drugelis

p059sz50.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 25 rugsėjo 2019 - 09:02

Man ir vakarykstis voras patiko. Kam idomu va cia yra daugiau jos broskiu:

https://twitter.com/...ews/uk-49812379

Atsakyti

Man Venecijoj priespaskutine diena, klijuoju dbr Compeed. Atrodo, minkstuciai patogus Tod'sai, seniai nesiojami, jau nieko jie ten nepritrins. Na, bet kai atvaikstai po 10-15 km silumoj, buna pasitaiko....

Tai ka, salnos? brrr, kaip nefaina rytais...

Sveikos.

Kaip jums Venecija patiko?Man tai viena is nedaugelio vietu,kur visada norisi sugrizti.

O su batais taip tikrai buna.kad ir kokie jie isnesioti.As jau siandien i aulinius isokau,bet tik todel,kad kojos pritrintos,siap tai su bateliais mes dar vis.

Rytoj mano broškei 6 metai sueina 🥰 jėz kaip greitai tas laikas bėga. Vakar vakare kompą atėmiau ir miegot nuvariau (pelėda kaip mes visi) tai užpykus sakė, nemylės manęs 7 dienas. Sakau, blogai, juk sekmadienį gimtadienis, be manęs nieko nebus... Na tai dėl to, gal anksčiau pradės mylėti  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Jeeetau,kokia jau didele.Bet su tuo mylesiu,nemilesiu,tai man zmones,baime kelia.Cia zinok ji taip supranta aplinka,gyvenima ir jeigu pati ka nors prisidirbs,ji supras kad tu jos nemylesi.Kalbek,kad meile ir poelgiai visai neturi jokio rysio,nes cia viena is pagrindiniu vaiku baimiu.Zinok dirbau su tokiais vaikais,mus apdirbinejo psichologai situo klausimu.

Labas mamzes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 25 rugsėjo 2019 - 13:07

Matet mazaji princuka, visai mielas , na, kaip ir didzioji dauguma mazyliu.  Net ryzi plaukai eme vaidentis, kol gerai neisiziurejau  :D  https://www.delfi.lt...a.d?id=82349661

Atsakyti

Sveikos. 

Ir aš jau beveik sveika. Dvi dienos ant sofos padėjo. 

Mokykla mums nauja, tai ir tvarka nauja. Aš girdėjau pletkų lygyje, kad jie tikrina. Ir kai durų skambutis nuaidėjo, žinojau, kas atėjo.

Savaite, ačiū už bakstelėjimą. Smagu, kad rašai vėl. 

Limcamca, tu segių aš antikvariatuose matau. Man gražu pažiūrėti, bet pati kaip karvė su balnu jaučiuosi. Kaip ir su bet kokiu kaklo papuošalu. 

Rykutes princesė prajuokino. Kai mes su vaiku susipykstam, aš jai sakau, kad ją myliu, bet šiuo momentu nemėgstu. I love you but I don't like you. Sena motriška taip pamokino mane.

Lengviau mums su ja. Tas perėjimas į vidurinę ją "užaugino". Ir mes susitaikėm su diagnoze, man atrodo. 

Šiandien lyg nebūtų gana prastos savijautos, epiliatorių naują išbandžiau. Nusipirkau su laidu, nepasityrinėjau. Tiek jau to... 

Madam, ačiū už rekomendaciją, užsakiau uošvienei apyrankę. Noriu atsidėkoti už pagalbą ruošiantis veselei. Ji iškepė mums tortą ir puošia stalus.

Ryte ant greitųjų pradėjau vasarinius rūbus ir batus pakuot žiemai. Reik eit pabaigti kol šeima negrįžo. Bo duos velnių už saviveiklą.

Atsakyti

Princiukas mielas kukulis. 

Man 8pm gražuolės akyse stovi. Reto grožio mergaitės.

Atsakyti