Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Elija, vakar diedo prašiau išversti braidzila, nes nežinau kas tas yra. Sakė, man tai negresia, aš ramiai ruošiuosi veselei.

Limcamca, namo grįžus nufotkinsiu. 

Vakar atvažiavo iš mokyklos tikrinti.  :lol:  :oh: Ryškiai, nepatikimai nuskambėjo mano pasiaiškinimas telefonu kodėl vaiko neleidžiu į mokyklą.  :oh: 

Šiandien pati biliotenyje. Gerklę skauda, širdis kalatoja. Gulėsiu nesikelsiu visą dieną. 

Rykute, oi suprantu tą laukimą. Remontas yra didelis iššūkis. 

Atsakyti

Gamina  :oh:  tas laukimas... Kriauklę tokią kokios reikia pirkti internetu paspaudžiau ir tai gavau laišką, kad laukti apie 2 savaites  :mad2:​ 

Būtent tiek užima parvežimas iš Kinijos  :D​ 

Atsakyti

Vakar atvažiavo iš mokyklos tikrinti.  :lol:  :oh: Ryškiai, nepatikimai nuskambėjo mano pasiaiškinimas telefonu kodėl vaiko neleidžiu į mokyklą.  :oh:

Oi ***.....  :oh:  :oh:  :oh:​ 

Atsakyti

O tai UK normali praktika tikrint ar vaikas namie serga, nesimuliuoja?  :blink: 

Atsakyti

Lyja  lyja lietutis  nesimato  saulutes :)  labas rytas :)

Elija, vakar diedo prašiau išversti braidzila, nes nežinau kas tas yra. Sakė, man tai negresia, aš ramiai ruošiuosi veselei.

Limcamca, namo grįžus nufotkinsiu. 

Šiandien pati biliotenyje. Gerklę skauda, širdis kalatoja. Gulėsiu nesikelsiu visą dieną. 

Rykute, oi suprantu tą laukimą. Remontas yra didelis iššūkis. 

labai tikiuosi, kad  jus nuosirdziai  jas itikinote pasidalindamos virusu ar bakterija  :) kazkoks pikdziugiskas noras pasireiske man :)

Atsakyti

Lyja  lyja lietutis  nesimato  saulutes :)  labas rytas :)

labai tikiuosi, kad  jus nuosirdziai  jas itikinote pasidalindamos virusu ar bakterija  :) kazkoks pikdziugiskas noras pasireiske man :)

Šlykščiausia, kad tiems tikrintojams rūpi ne tai, ar vaikas serga, o tai, kad ieškoma progos nubaust.

Atsakyti

Šlykščiausia, kad tiems tikrintojams rūpi ne tai, ar vaikas serga, o tai, kad ieškoma progos nubaust.

Bet tai o kokia tų tikrintojų kompetencija? Jie medikai? Nes ne medikas gi negali nuspręsti, sergi ar ne. Kaip jie patikrins? Gerklę žiūrės, plaučius klausys, temperatūra matuos? 🤣

Atsakyti
Tai gal tikrina ,ar skandinavisku protestavimo virusu neapsikrete. Nes siaip jau tai plinta tas klimato kaitos problemos pamatymo virusas ,ypac tinka ,kad gali protestuot pries sistema nelankydamas pamoku. biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Upjora, sveik  :4u:  

Nesmagu tikrintojai, matyt tokia mokyklos politika. Pas mus nera ateje. 

Klausiausi siandien ziniu, nu nepasiseke Borisiukui vel. Akis uzkliuvo uz Auksciausio teismo teisejos, Lady Brenda Hale. Pastebejau, kad labai idomia sage isisegusi, o pasirodo cia jos firminis zenklas. 

Paziurekit foto, kokias fainas sages visada nesioja: https://www.google.c...iw=1627&bih=840

Atsakyti

Laba,

Upjora, sveik  :4u:  

Nesmagu tikrintojai, matyt tokia mokyklos politika. Pas mus nera ateje. 

Klausiausi siandien ziniu, nu nepasiseke Borisiukui vel. Akis uzkliuvo uz Auksciausio teismo teisejos, Lady Brenda Hale. Pastebejau, kad labai idomia sage isisegusi, o pasirodo cia jos firminis zenklas. 

Paziurekit foto, kokias fainas sages visada nesioja: https://www.google.c...iw=1627&bih=840

Primena mano močiute. Ta irgi visad du sagem 

Atsakyti

Bet nebepopuliarus dalykas visiskai. Vasara ieskojom UK kokios idomesnes sages dovanai, tai tik Swarovski ir gal viena parduotuve turejo pardavime. Ir, tos pacios sages baisios. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 24 rugsėjo 2019 - 14:58

Bet nebepopuliarus dalykas visiskai. Vasara ieskojom UK kokios idomesnes sages dovanai, tai tik Swarovski ir gal viena parduotuve turejo pardavime. Ir, tos pacios sages baisios. 

Aš turiu kelias, kartais naudoju susegti kokiam Cardiganui

Atsakyti