Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tik pridėdau. Su vynu ir žvakėm prasidėjusio rudens proga.

Taip tau ir reikia  :devil: baigesi vasara, aniaaaaa??!!!

Atsakyti

Taip tau ir reikia  :devil: baigesi vasara, aniaaaaa??!!!

Aga, biškį baigėsi. Bet trumpam, tik iki lapkričio. O va jau tada aš tave asmeniškai safari nuotraukom užbombarduosiu  :D 

Atsakyti

Mane is viso melancholija uzpuole.MB jau visus pomidorus nuo stiebu nukrapste.Ryt uragana pas mus zada,o puszentis parskristi turi.Zodziu bjauru ne tas zodis.

Atsakyti

Mane is viso melancholija uzpuole.MB jau visus pomidorus nuo stiebu nukrapste.Ryt uragana pas mus zada,o puszentis parskristi turi.Zodziu bjauru ne tas zodis.

Pas mane gėlės žydi pilnu tempu. Nekyla ranka kirpt.

Atsakyti

Labryt,

I.Elija matei? Thomas Cook vistik subyrejo. Uzjauciu zmones.

Atsakyti

Labryt,

Jooooo......Nesinorėtų taip įstrigti.

Atsakyti

Labas rytas! 

Ligų sezoną Skelbiu atidarytu!!! 

Ačiū visoms už dainų pasiūlymus. Ketvirtadienį susitiksim su smuikininke. Taip norėjau gyvos muzikos, turėsiu!

Pomidorų derlių prieš savaitę nuėmėm, net bulves nukasėm. Gėlės žydi, labai džiugina Chinese lanterns. Noriu, kad jie augtų ir bujotų, labai gražus kiemo papuošimas rudenį. 

Kadangi man netikėtai išeiginė, tai einu lyginti, skalbti, visokių darbų darbelių dirbti. Po to, kai kelias serijas Downtown Abbey pažiūrėsiu.

Atsakyti

Na, įstrigusius vyriausybė pargabens, paruošti lėktuvai vadinamajai gelbėjimo operacijai. 

Bet bedarbių 22 000. Va čia tai skaičius įspūdingas. O gi žmonės su vaikais, paskolomis, ligomis ir pan. 

Labas rytas! 

Ligų sezoną Skelbiu atidarytu!!! 

Ačiū visoms už dainų pasiūlymus. Ketvirtadienį susitiksim su smuikininke. Taip norėjau gyvos muzikos, turėsiu!

Pomidorų derlių prieš savaitę nuėmėm, net bulves nukasėm. Gėlės žydi, labai džiugina Chinese lanterns. Noriu, kad jie augtų ir bujotų, labai gražus kiemo papuošimas rudenį. 

Kadangi man netikėtai išeiginė, tai einu lyginti, skalbti, visokių darbų darbelių dirbti. Po to, kai kelias serijas Downtown Abbey pažiūrėsiu.

Parodyk fotkę tų kiniečių  :D​ 

Atsakyti

Labryt,

Aga,maciau.Vistiek kas nors perpirks.

As tai noreciau.Labai patogu butu uz ju saskaita biski paatostogauti.

Ale biski braidzilla ane?

Laba mamzes.

Atsakyti

O aš šiandien ploviau namus naujus, kol visas dulkes išplausiu... 

Atrodo tiek nedaug liko, bet kai pradedi skaičiuoti kiek reikia tam ne daug...  :unsure:​ 

Atsakyti

O aš šiandien ploviau namus naujus, kol visas dulkes išplausiu... 

Atrodo tiek nedaug liko, bet kai pradedi skaičiuoti kiek reikia tam ne daug...  :unsure:​ 

tureklus jau turi?

Atsakyti

tureklus jau turi?

Gamina  :oh:  tas laukimas... Kriauklę tokią kokios reikia pirkti internetu paspaudžiau ir tai gavau laišką, kad laukti apie 2 savaites  :mad2:​ 

Atsakyti