Aha, mano cashback siulo bonusa joje, reiskia, turi but normali.
www.thomascook.com
Kelioniu agentura - gigantas. Labai daug valdo. Turi nuosavus lektuvus, ju kryptis. Nuo a iki z viska organizuoja, ivairias keliones, skrydzius, kruizus ir pan. Jie yra pati seniausia anglu kelioniu agentura 🎈
O čia ne kinų parduotuvė? kainos ir dydžiai tipiški, bei medžiagą vieną pastebėjau kaip alieexpress. Kontaktų jokių nėra.
Pinot, yra kontaktai, viskas ok.
Pinot, yra kontaktai, viskas ok.
Tai kieno čia parduotuvė, kinų? Kontaktų niekur nerandu.
Greiciausiai taip, prekes kinietiskos, kaip ali express. Kontaktai kur yra customer service
Greiciausiai taip, prekes kinietiskos, kaip ali express. Kontaktai kur yra customer service
Radau, Honkongas. O kad panašios prekės, neabejoju, kinietiškos. Iš pirmo žvilgsnio yra labai mielų dalykų.
Sveikos, damutes, 100 metu praleke kaip viena diena. Kaip gyvuojate, kas geresnio, naujo nutiko? Griztu i šeimą ( specijelei parasiau su Š ) - ruduo, slapia, lyja, vyras zvejoja, as po namus duoduosi, skalbiu kalnus vasariniu smutkiu, pakuoju i dezes basutes ir batelius... ech....
Sveikos, damutes, 100 metu praleke kaip viena diena. Kaip gyvuojate, kas geresnio, naujo nutiko? Griztu i šeimą ( specijelei parasiau su Š ) - ruduo, slapia, lyja, vyras zvejoja, as po namus duoduosi, skalbiu kalnus vasariniu smutkiu, pakuoju i dezes basutes ir batelius... ech....
O tu speciajelei laikai batu dezutes visiems batams ir juos keiti?
Ir kaip kitos laiko savo batus?
Manasis irgi isvare zvejoti
Labas rytas mamzeles.
Ne tiek daug batu turim abu, tai galim leisti juos laikyti dezese ne sezono metu. O nesiojami batai laikomi koridoriuje batu spinteleje. Jei butu bent 30 poru batu per abu, tai jokiu deziu nebutu. Bet as neskaiciuoju vyro sportiniu, zvejybiniu spec batu, savo treniruociu kedu, guminiu batu, jie atskirai buna, ar rusyje ar balkone batu dezeje.
O kur tas dezes laikot?