Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Limcamca, kelionės draudimas ir tik sveikatos draudimas yra du skirtingi dalykai. Kelionės draudimą kai imi, tai ten daug visko apima, net pvz neįvykus kelionei gali atgauti pinigus ir pan. Čia mes dabar šnekam grynai tik apie sveikatos draudimą, apie tai evuxiene ir norėjo sužinot.

O kam imti grynai sveikatos draudima, jeigu yra europine kortele? Ir, priedo kam apsidrausti papildomai sveikata, bet ne pacia kelione ir jos priedus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 20 rugsėjo 2019 - 17:10

Frofesore, pas mane yra sveikatos problemų senų ir visam gyvenimui, tuo metu aš dar ir skystinančius į pilvą sau leidau, tai dėl to dvacoko norėjo.

Bliamba, ieškau muzikos per ceremoniją, po. Niekas nelimpa. Siūlykit ką nors romantiško prašau.  :rolleyes:​ Pirmam šokiui jau turim.

Žiūrėk gal two cellos.

Atsakyti

I.Elija neturi nieko su Thomas Cook nusipirkusi? Šianakt jiems griūtį prognozuoja. 

Neeee,gal ir grius kazkas,bet manau perpiks juos.Jie gi toookia industrija.Savi lektuvai,viezbuciai,autobusai ir tt.Nepavyks tik tiems kas siuo metu ka turi,bet nemanau kad ateiti jie prapuls.

Frofesore, pas mane yra sveikatos problemų senų ir visam gyvenimui, tuo metu aš dar ir skystinančius į pilvą sau leidau, tai dėl to dvacoko norėjo.

Bliamba, ieškau muzikos per ceremoniją, po. Niekas nelimpa. Siūlykit ką nors romantiško prašau.  :rolleyes: Pirmam šokiui jau turim.

Va Blueta labai grazu gabala buvo uzrodzius tik nerandu .Gal kas atsimenat?

Imk mano daina.

https://m.youtube.co...h?v=bgXYTmOhceI

Atsakyti

O kam imti grynai sveikatos draudima, jeigu yra europine kortele? Ir, priedo kam apsidrausti papildomai sveikata, bet ne pacia kelione ir jos priedus?

nu ko jūs su ta europine kortele :D ar žmonės keliauja tik Europoj? :D 

Atsakyti

Ok. Tai kur tada logika pirkti tik sveikatos draudimą, vietoj pilno kelionių draudimo kuris apima ir sveikatą ir kt kelionės reikalus?

Atsakyti

Nu neatsimenu kuri ten klause,bet klausimas buvo apie Italija,ir kiek mane dar atmintis nepaveda,ji lygtai Europoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 20 rugsėjo 2019 - 18:35

Nu neatsimenu kuri ten klause,bet klausimas buvo apie Italija,ir kiek mane dar atmintis nepaveda,ji lygtai Europoje?

o po to skaitei? :) apie Italiją su draugėmis galvoja, o draudimo ieškosi dabar kelionei, kuri ne Europoje :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 20 rugsėjo 2019 - 18:57

Bliamba, ieškau muzikos per ceremoniją, po. Niekas nelimpa. Siūlykit ką nors romantiško prašau.  :rolleyes:​ Pirmam šokiui jau turim.

Man tai "geriausi" muzikos atsiminimai per asmenines vestuves, kai, muzikantams išvažiavus, kavinės personalas užleido Rimiškio "O kam sava? Jeigu gerai ir svetima?"  :bash:​ 

Atsakyti

Žiūrėk gal two cellos.

Jų "Benedictus" labai dvasingai skamba. 

Atsakyti

Jų "Benedictus" labai dvasingai skamba. 

Aš juos leidžiu triobą tvarkydama ir šiaip. Bet į juos ir žiūrėt gražu. Na tokie vyrai faini...

Atsakyti

Linamog, kaip manai šita parduotuvė patikima https://m.newchic.co...ASAAEgLpIvD_BwE

Atsakyti

Sveikos, katites. 

Visai faina daina Altos imesta.

Dukra Italijoj 3 d. pateko i ligonone. Fiziskai tos europines korteles neturejo, bet ligonine viska sutvarke nemokamai. Dziaugesi, kad sesele ja rupinosi kaip kokia mama. Mokejo tik uz vaistus, kuriuos kompensavo draudimas, nes ir ta turejo. As tos nuomones, kaip Limca, Europoj geriau kitus dalykus apdrausti, nes su kortele pagalba vistiek bus suteikta. Kai skridau i Izraeli, ten tai nesipiginau, draudziausi viska, kas imanoma, nes ten patekus i ligonone mazai nepasirodytu. 

Msrgos, apsvieskit, o kas yra tas jusu Cook???

Atsakyti