Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mergikės, mergikės  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

demotyvacija.lt_Pagaliau-penktadienis-su

Nu, khe khe tas geras oras tik pas mus turbūt, kiek girdžiu. Bet, penktadienis vistiek fainai, visiem bendrai  :D 

Kokie planai savaitgaliui?

Atsakyti

I.Elija neturi nieko su Thomas Cook nusipirkusi? Šianakt jiems griūtį prognozuoja. 

Atsakyti

Sveikos. 

Maja, nepatinka man tavo priepuoliai. Nevaidink didvyrės, eik pasitikrinti.  :unsure: 

Darbų su tavo talentu visada bus. Nenusivaryk nuo kojų. Žinau žinau, ką reiškia sau dirbti, atostogos ir bilioteniai savo sąskaita. Žiūrėk savęs!!!!!!!!!!

Evuxiene, o Lietuvoje bankai nedraudžia? Aš tik vieną kartą čia draudžiaus, kai skridau pas vikingus į Norvegiją savaitgaliui, manęs dvacoko paprašė už savaitgalį. 

Limcamca, dar kelios darbo valandos ir man savaitgalis. Ryt turiu vertimą, bet anksti ir mieste, tai nušausiu daug zuikių tuo pačiu. Sąrašą ilgas.  :D 

Savaitgalį nieko ypatingo, ryt darbas ir namų darbeliai. Ciocę į ir iš lietuviškos mokyklos, po to į muzikos mokyklą, tai bus taksavimo, nes diedas eis alaus su kolega. Sekmadienį tai žadu tingėti lovoje iki pietų, po to diedas savo Sunday Roast galės mane vaišinti.  :rolleyes: 

Oi, dar ryt susitikimas su viešbučio vadybininku, reik nepamiršti stalo pamatuoti, uošvienė nori papuošimus pirkti. 

Atsakyti

Nu, khe khe tas geras oras tik pas mus turbūt, kiek girdžiu. Bet, penktadienis vistiek fainai, visiem bendrai  :D

Kokie planai savaitgaliui?

dar viena su savo gražiu oru erzina  :bicycle:  :D 

savaitgalį sakai  :hmm: ryt tai pusė dienos lakstymo bus, nes tai šen, tai ten reikia, o sekmadienį dirbu, tai nieko gero tas mano savaitgalis :D 

Atsakyti

Evuxiene, o Lietuvoje bankai nedraudžia? Aš tik vieną kartą čia draudžiaus, kai skridau pas vikingus į Norvegiją savaitgaliui, manęs dvacoko paprašė už savaitgalį. 

galiu ir aš atsakyt. draudžia, bet reikia kreditinę turėti. aš pvz neturiu, vyras irgi, tai mes todėl ir draudžiamės prieš keliones.  oho, dvacokas už dvi dienas? mus tris už 20 su trupučiu  savaitei apdraudžia.

Atsakyti
Mergos, gal susiduret su remonto darymu issimoketinai?
Atsakyti

Frofesore, pas mane yra sveikatos problemų senų ir visam gyvenimui, tuo metu aš dar ir skystinančius į pilvą sau leidau, tai dėl to dvacoko norėjo.

Bliamba, ieškau muzikos per ceremoniją, po. Niekas nelimpa. Siūlykit ką nors romantiško prašau.  :rolleyes:​ Pirmam šokiui jau turim.

Atsakyti

galiu ir aš atsakyt. draudžia, bet reikia kreditinę turėti. aš pvz neturiu, vyras irgi, tai mes todėl ir draudžiamės prieš keliones.  oho, dvacokas už dvi dienas? mus tris už 20 su trupučiu  savaitei apdraudžia.

Man atrodo biški maišomės. 

Nemanau, kad būtina kreditinę kortelę turėti. Turėtų būti, kad paprastos banko sąskaitos duoda draudimus kelionėms, telefonams, namams ir pan. Tai įskaičiuota į mokestį už sąskaitą arba kortelę. Kaip pas ką. 

Bet, tie draudimai paprastai būna tokie basic kaip anglai sako. Todėl, mes pvz kai toliau važiuojam ar ilgiau, perkamės papildomą draudimą kuris draudžia ir pamestą bagažą, vėluojantį bagažą, atšauktus skrydžius, telefonus, aparatūrą turimą, pamestus ar prarastus dokumentus ir t.t. ir pan. 

Atsakyti
Upjora
https://www.youtube....h?v=aCHg5r6rFoI
Atsakyti

Man atrodo biški maišomės. 

Nemanau, kad būtina kreditinę kortelę turėti. Turėtų būti, kad paprastos banko sąskaitos duoda draudimus kelionėms, telefonams, namams ir pan. Tai įskaičiuota į mokestį už sąskaitą arba kortelę. Kaip pas ką. 

Bet, tie draudimai paprastai būna tokie basic kaip anglai sako. Todėl, mes pvz kai toliau važiuojam ar ilgiau, perkamės papildomą draudimą kuris draudžia ir pamestą bagažą, vėluojantį bagažą, atšauktus skrydžius, telefonus, aparatūrą turimą, pamestus ar prarastus dokumentus ir t.t. ir pan. 

nežinau žinok, sakau, ką iš kelionių agentų esu girdėjus :) 

bankai duoda įvairius draudimus, bet tai čia žmonės draudžiasi reguliariai, kasmet (ar kas mėnesį) moka įmokas. aš kalbu grynai apie sveikatos draudimą būnant kelionėje, kai Lietuvoje neturiu jokių papildomų draudimų, apart privalomo SD

Atsakyti

Keliones draudimas paprastai apima sveikata ir paskui jau visus kitus dalykus, kur rasiau. Zodz 😍 Upjora, o kokio stiliaus ieskot? Linksmos, letos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 20 rugsėjo 2019 - 15:53

Limcamca, kelionės draudimas ir tik sveikatos draudimas yra du skirtingi dalykai. Kelionės draudimą kai imi, tai ten daug visko apima, net pvz neįvykus kelionei gali atgauti pinigus ir pan. Čia mes dabar šnekam grynai tik apie sveikatos draudimą, apie tai evuxiene ir norėjo sužinot.

Atsakyti