Evuxiene minėjo ES, Italija. Tai jai ir parašiau.
Kai skrendam į kokį egzotini kraštą, draudžiames ir mes. Bet ačiū dievui ten neprireikė paslaugų
Evuxiene minėjo ES, Italija. Tai jai ir parašiau.
Kai skrendam į kokį egzotini kraštą, draudžiames ir mes. Bet ačiū dievui ten neprireikė paslaugų
konkrečiai mintyse turėjau omenyje Turkiją, joje vienas brangiausių med, paslaugų, taip kad dėl to ir klausiu, agentė pasiūlė Lietuvos draudimas, bet jis nepatinka tai ieskau patinkančio
Sveikos
aš irgi jau su skaudančia gerklę ir beprasidedančia sloga pas mus pila lietus visą savaitę, plikas kojas seniai pamiršau, belieka laukti šildymo
Maja tu nejuokauk, reikia išasamaus tyrimo, gali ir Kalio trūkti ir dar daug ko, tu nei valgai, nei ilsiesi
Patarkit keliauninkės kur galim su merginom smagiai Europoje pacilinti, nu kad būtų už padabną kainą, mąstom apie Italiją, bet reikia konkretesnės vietos
Kokį kelionių draudimą renkatės, kas kokios patirties turėjot, prašau patarimo
Jeigu turi Revolut kortele, tai ten yra draudimas, tik aktyvuoti reikia.
O kuriuo metu norit skristi? Nuo to ir pasiulymai priklauso.
Sveikos
aš irgi jau su skaudančia gerklę ir beprasidedančia sloga pas mus pila lietus visą savaitę, plikas kojas seniai pamiršau, belieka laukti šildymo
Maja tu nejuokauk, reikia išasamaus tyrimo, gali ir Kalio trūkti ir dar daug ko, tu nei valgai, nei ilsiesi
Patarkit keliauninkės kur galim su merginom smagiai Europoje pacilinti, nu kad būtų už padabną kainą, mąstom apie Italiją, bet reikia konkretesnės vietos
Kokį kelionių draudimą renkatės, kas kokios patirties turėjot, prašau patarimo
Mano kreditkes draustos,o kaip dirbu ir mane kur skraidonasi,bunu apsidraudusi per darba.Pas mus visus draudzia jeigu skraidinasi.
O pacilinti is pigesniu variantu Maljorka,Kosta Brava,Graikija ir jos salos,dar Portugalija viena is pigesniu.
Italija viena is brangesniu saliu,miestuose nebent paveldu dometis,pas juos kazkaip tokiu AI viezbuciu nelabai yra,o jei yra tai labai brangu.O jeigu skristi,kad butu ir miesto ir juros ir buti be masinos,tai Venecija,ten Lido saloje grazus plezai.Dar va Linamog buvo Rimini,ten viskas prie vietos,kaip ir Neapolis,bet ten brungu palyginus.
Jo, jei Riminy nebutume viesbuty tureje FB, butume vien maistui suplojusios antra tiek, kiek kelione kainavo. Alus bare 5eur, persiku 1kg 3-4eur. Tik kavos panasios kainos kaip pas mus.
Pica 1,5-2 eur už gabaliuką gatvėj, užtenka 2 gabaliukų privalgyt. Patiekalas kavinėj 8-12 eur. Na nzn, as ant maisto daug neišleidau ten. Kainos netgi sakyčiau mažesnės nei Palangoje ar Vilniuje.
Mes tik pusryčius ėmėm viešbutyje