Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Frofesorė @ 2019 09 18, 17:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72502990" data-time="1568811483"><div><p>Tai va, cia jau kaip kas megsta. As norejau komforto, reguliaraus maitinimosi, pokaicio, zurnalu, knygu, popiecio kapucino <strong>su pyrazoku.</strong></p></div></blockquote><p>man nuo slogos jau akys išvarvėjo...perskaičiau "su pyzioku" biggrin.gif ple galvoju, koks čia kapučinas su pyzioku biggrin.gif </p>

Latyte su putyte
Atsakyti

Aš pas vikingus tai tysiu, nes nieko čia negausi, apart paracetamolio ir ibumetino. Kiek bambeklis ėjęs pas daktarus, tie ir paracetamolį išrašo  :D

Ant žemės jau, bet dar ilgas kelias namo.

Kalėdoms bilietus į LT dar liepą nusipirkom, nebus galvos skausmo  :rolleyes:

O kas jam buvo?

Atsakyti

Elija, rimini yra kaip Palanga. Mln žmonių, triukšmas, muzika, turgus. Pliažas su 30 gultų eilių. Lb lb platus, tokio niekur pasauly nemačiau. Smėlėtas, snorkelint nėra kur

Tai yra miesto kurortas, ne gamtos ir kultūros.

Mes buvom 3 draugės, tai visai smagu buvo. Dienom pliažo ones, vakarais po senamiestį pavaikščiodavom, į kavinę nueidavom. San marine buvom dar ir miniatiūrų parke. Po bažnyčias pasivaikščiojom pačiam rimjni

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 09 18, 20:52)
<p>Elija, rimini yra kaip Palanga. Mln žmonių, triukšmas, muzika, turgus. Pliažas su 30 gultų eilių. Lb lb platus, tokio niekur pasauly nemačiau. Smėlėtas, snorkelint nėra kur</p><p>Tai yra miesto kurortas, ne gamtos ir kultūros.</p><p>Mes buvom 3 draugės, tai visai smagu buvo. Dienom pliažo ones, vakarais po senamiestį pavaikščiodavom, į kavinę nueidavom. San marine buvom dar ir miniatiūrų parke. Po bažnyčias pasivaikščiojom pačiam rimjni</p>

Tai as kaip supratau, I.elija buvusi Riminy
Atsakyti

Tai as kaip supratau, I.elija buvusi Riminy

Aš tai suprantu kad nebuvus ir mąsto ar verta

Atsakyti

Papasakok placiau ka ten veiket?ka matet?kur keliavot?Man Rimini tokia nekokia vietove pasirode,gal jus ka idomiau matet?

As niekaip nesuvokiu,ko jus tuos vaistus is LT  tempiat?jums cia ju truksta ar ka?kad cia visko yra ir dar daugiau.

Akys temsta ir svaigsta galva-gali buti labai daug priezasciu,tokiu kaip kraujotakos sutrikimai,panikos atakos,kraujo nusilpumai,pervargimas,ataugos stubure,ir tt

Pasidaryk pilna krauja butinai.

Maja,o tu nors kiek sportuoji?Nes visumoj reikia judinti tam tikras grupes raumenu ir kaulu,kad organizmas geriau apsirupintu deguonim ir pasisavintu medziagas.

Zodziu ziurek save.

Labas rytas mamzes.

Pernai balandi dariausi kraujus. Db tik skydliauke ir vitamin D. Skyd su vaustais normoj. Vit D trukumas- geriu ampoles.

paniku ataku seniai beturejus. Gali irgi buti.

lb but geras dalykaa poilsis. Reik 😂

nea nesportuoju. Jau tam jegu nebera. Visa diena ant koju darbe. Prisedu tik kai wc 😆ar i auto.

man nuo slogos jau akys išvarvėjo...perskaičiau "su pyzioku" :D ple galvoju, koks čia kapučinas su pyzioku :D

As tai perskaiciau pizaroku. Nu ir misliju kas do hrens cia 😃

Atsakyti

Elija, rimini yra kaip Palanga. Mln žmonių, triukšmas, muzika, turgus. Pliažas su 30 gultų eilių. Lb lb platus, tokio niekur pasauly nemačiau. Smėlėtas, snorkelint nėra kur

Tai yra miesto kurortas, ne gamtos ir kultūros.

Mes buvom 3 draugės, tai visai smagu buvo. Dienom pliažo ones, vakarais po senamiestį pavaikščiodavom, į kavinę nueidavom. San marine buvom dar ir miniatiūrų parke. Po bažnyčias pasivaikščiojom pačiam rimjni

Aš tai suprantu kad nebuvus ir mąsto ar verta

Buvau Gaile,neuzsilaikiau tik.

Atsakyti

Sveikos :) 

aš irgi jau su skaudančia gerklę ir beprasidedančia sloga :blink:  pas mus pila lietus visą savaitę, plikas kojas seniai pamiršau, belieka laukti šildymo :P 

Maja tu nejuokauk, reikia išasamaus tyrimo, gali ir Kalio trūkti ir dar daug ko, tu nei valgai, nei ilsiesi :unsure:​ 

:blink: 

Patarkit keliauninkės kur galim su merginom  smagiai Europoje pacilinti, nu kad būtų už padabną kainą, mąstom apie Italiją, bet reikia konkretesnės vietos :hmm: 

Kokį kelionių draudimą renkatės, kas kokios patirties turėjot, prašau patarimo :hmm: 

Atsakyti

jokio atskiro draudimo neperkam. Yra kreditinės draudimas, kuris dengia kažkiek ir sveikatos išlaidų. O šiaip ES šalyse galioja Lietuvos draudimas pirmąjai pagalbai. Tereik išsiimti kortelę ligonių kasose

Atsakyti

Mes nė vienas kreditinių neturim, tai perkam atskirai sveikatos draudimą kai keliaujam. nepamenu dabar šiemet iš kur ėmėm  :hmm: nėra niekad prireikę, bet be draudimo nė kojos nekelčiau niekur. 

Atsakyti

Mes nė vienas kreditinių neturim, tai perkam atskirai sveikatos draudimą kai keliaujam. nepamenu dabar šiemet iš kur ėmėm  :hmm: nėra niekad prireikę, bet be draudimo nė kojos nekelčiau niekur. 

ES šalyse su lietuviškai ligonių kasų kortele (nemokama) gautum visas pirmos pagalbos paslaugas. Tikrai nereik jokio atskiro draudimo 

Atsakyti

ES šalyse su lietuviškai ligonių kasų kortele (nemokama) gautum visas pirmos pagalbos paslaugas. Tikrai nereik jokio atskiro draudimo 

nu tai ne vien gi į ES keliaujam :) 

Atsakyti