Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, 

Nebutinai sirdis - cia gali buti ir panikos ataka. Isvada viena: Majai reikia poilsio!

Sutinku su šiuo paskirtu  gydymu 😊poilsis puikus vaistas 😊

labas rytas, tai ką rudenėja ne dienom, o valandom 😊

Atsakyti

Labas rytas, 

Nebutinai sirdis - cia gali buti ir panikos ataka. Isvada viena: Majai reikia poilsio!

Man ir panašu, bet dar reikėtų prie to pasitikrinti cukrų sakyčiau.

Atsakyti

As dusauju, sildytuva pasijungusi. Noriu atgal i Rimini.

Papasakok placiau ka ten veiket?ka matet?kur keliavot?Man Rimini tokia nekokia vietove pasirode,gal jus ka idomiau matet?

labas  :)  

as dukterecios gimtadieniui ruosiuosi :)  sake, man    rubu gimtadieniui nepirk,nupirk be progos :) zaislu  turi tiek, kad reiketu kiekviena sekmadieni metus laiko vaziuoti i carboot'a  kad parduoti :)  tai isrinkau ismanuji 'laikrodi'   na  gal tik ir patiks :) https://www.smythsto...2-pink/p/167082

oi kokie grazuoliai :) pasiilgstu klaidziojimo po miska....o jau koks  dzaugsmas  suradus baravyka :)

sakai  nekent, nekenti, tai va del to ir  kenti  ligas :)  o siaip tai jo  laikas nedekingas, matau, kad aplinkui pradeda sloguoti, snypsti nosis, koseti   ir t.t.t  pareina  vienu zodziu  visas  grozis, tik  tiek, kad labai  'sveikai' jauciuosi  siuo metu, gal dieta, gal nuotaikos,  o gal senatve, bet  viskas  gerai   kolkas :)

nesijausk  venisa,  palikau virs 100 euru  vaistineje :) nors  nesirgau, o kai  litais  issiverciau (zinau zinau, kad jau pamirsti reikia apie tai)   tai is vis  plaukai  pasisiause, kad uz kelis tepalus, lasiukus akims,  dezinfekcini skysti tokios kainos :unsure: :unsure: :blink: :hmm:

As niekaip nesuvokiu,ko jus tuos vaistus is LT  tempiat?jums cia ju truksta ar ka?kad cia visko yra ir dar daugiau.

as negydytoja,  bet labai jau nekaip skamba tokie negalavimai. O Tu esi pasidariusi   pilna kraujo tyrima, gal elementariai   truksta  kokiu nors vitaminu ar mineralu? kazi  ar cia  Tau sirdis jeigu akyse temsta ir svaigsta  galva.

Akys temsta ir svaigsta galva-gali buti labai daug priezasciu,tokiu kaip kraujotakos sutrikimai,panikos atakos,kraujo nusilpumai,pervargimas,ataugos stubure,ir tt

Pasidaryk pilna krauja butinai.

Maja,o tu nors kiek sportuoji?Nes visumoj reikia judinti tam tikras grupes raumenu ir kaulu,kad organizmas geriau apsirupintu deguonim ir pasisavintu medziagas.

Zodziu ziurek save.

Labas rytas mamzes.

Atsakyti

Papasakok placiau ka ten veiket?ka matet?kur keliavot?Man Rimini tokia nekokia vietove pasirode,gal jus ka idomiau matet?

As niekaip nesuvokiu,ko jus tuos vaistus is LT  tempiat?jums cia ju truksta ar ka?kad cia visko yra ir dar daugiau.

Akys temsta ir svaigsta galva-gali buti labai daug priezasciu,tokiu kaip kraujotakos sutrikimai,panikos atakos,kraujo nusilpumai,pervargimas,ataugos stubure,ir tt

Pasidaryk pilna krauja butinai.

Maja,o tu nors kiek sportuoji?Nes visumoj reikia judinti tam tikras grupes raumenu ir kaulu,kad organizmas geriau apsirupintu deguonim ir pasisavintu medziagas.

Zodziu ziurek save.

Labas rytas mamzes.

Na negi paliksi nusipirkusi :)  as vietoje naudojau, nes man po  operacijos  reikejo. o siaip tai dazniausia  tempiu i LT tevams visokius vitaminus nuo skausmo tepalus nes cia  kapeikas kainuoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 18 rugsėjo 2019 - 12:07

Keliautojos, siuo metu yra ismesta labai pigiu bilietu. Nezinau ar i visas kryptis, bet pvz I LT is UK seimynai 200-300 svaru, Kaledoms. Tai yra labai labai pigu. 

Ryannair berods turi akcija paskelbes siuo metu. 

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 09 18, 10:05)

Labiau pasyviai, buvom San Marine, po pati Rimini nemazai pasivaiksciojom. As neturiu su kuo palyginti, Italijoj buvusi tik Livigno. Bet man labai patiko bendra atmosfera, zmoniu atsipalaidavimas, daug parduotuviu su italu gamintoju, dizaineriu rubais, batais, rankinem, atgaiva sirdziai po turku fufliaku. Ne is pirmo zmogaus skaitau kritika Rimini kaip kurortui, tai jei man ten patiko, tai kituose Italijos kurortuose man turbut butu rojus apskritai.
Zmones atsipalaidave, paprastai apsirenge, nejauti spaudimo is aplinkos buti ledine, kuda, ant kulnu ir "susitvarkiusi".
Atsakyti

Na negi paliksi nusipirkusi :)  as vietoje naudojau, nes man po  operacijos  reikejo. o siaip tai dazniausia  tempiu i LT tevams visokius vitaminus nuo skausmo tepalus nes cia  kapeikas kainuoja.

Ai,tada ne taip supratau.Nes as irgi tempiu visokius vitaminus is musu.Tai net idomu pasidare,ko pas mus nera.

Labiau pasyviai, buvom San Marine, po pati Rimini nemazai pasivaiksciojom. As neturiu su kuo palyginti, Italijoj buvusi tik Livigno. Bet man labai patiko bendra atmosfera, zmoniu atsipalaidavimas, daug parduotuviu su italu gamintoju, dizaineriu rubais, batais, rankinem, atgaiva sirdziai po turku fufliaku. Ne is pirmo zmogaus skaitau kritika Rimini kaip kurortui, tai jei man ten patiko, tai kituose Italijos kurortuose man turbut butu rojus apskritai.
Zmones atsipalaidave, paprastai apsirenge, nejauti spaudimo is aplinkos buti ledine, kuda, ant kulnu ir "susitvarkiusi".

Net pasiziurejau kur tas Livigno.

Sitoj Italijos dalyje nebuvau,bet buvau visai prie sienos su Italija,Prancuzijos pusei ir Sveicarijoj.Zodziu panasiai grazu ziema ten.

Mes tai Italija labai megstam,buve daug kur,todel ir paklausiau,man Italijoj gaila laiko ramiai buti,ten toks visko lopsys,kad nezinau kaip ir draskytis :D .

Dar ziurint ka megstat,nes mes miesto plezu kazkaip nelabai,mums turi buti ilankos,skardziai,kokie laukiniai takai iki kuriu reikia trenktis,tada kaukes ir trubos ant nosies,zodziu mes turbut paproteja.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 09 18, 15:47)
Net pasiziurejau kur tas Livigno.</p><p>Sitoj Italijos dalyje nebuvau,bet buvau visai prie sienos su Italija,Prancuzijos pusei ir Sveicarijoj.Zodziu panasiai grazu ziema ten.</p><p>Mes tai Italija labai megstam,buve daug kur,todel ir paklausiau,man Italijoj gaila laiko ramiai buti,ten toks visko lopsys,kad nezinau kaip ir draskytis biggrin.gif .</p><p>Dar ziurint ka megstat,nes mes miesto plezu kazkaip nelabai,mums turi buti ilankos,skardziai,kokie laukiniai takai iki kuriu reikia trenktis,tada kaukes ir trubos ant nosies,zodziu mes turbut paproteja.

Tai va, cia jau kaip kas megsta. As norejau komforto, reguliaraus maitinimosi, pokaicio, zurnalu, knygu, popiecio kapucino su pyrazoku.
Atsakyti

Seniai rašiau. 

Linamog atostogų aprašymas labai tinkamas man šiuo metu būtų. 

Blueta, aš tau į kompaniją su nemiegojimu.  :oh:  :wacko: 

Rykute, puikūs grybukai. Ech, kaip norėtųsi su bulvėmis. 

Limcamca, aš vasarai bilietų į Lietuvą noriu. Mausim visi atostogų. Sužadėtinis spirga kaip nori.

Vakar bandomąjį makiažą ir šukuoseną vestuvėms darė. Dieve dieve... Ieškau kitos meistrės... Akikes sumažinio, priekyje plaukus sulaižė. Gale atrodė labai gražiai, nu bet jau priekis.... 

Dar ir į primierką vestuvinio aprėdo važiavau, uch, gerą siuvėją radau. Nepaleisiu ir po vestuvių.  :first: 

Vo teip ir gyvenu. Derliaus daug- kibiras pomidorų ir mažiukas kibiriukas bulvių. :headbang:​ 

Atsakyti

Tai va, cia jau kaip kas megsta. As norejau komforto, reguliaraus maitinimosi, pokaicio, zurnalu, knygu, popiecio kapucino su pyrazoku.

As irgi taip megstu,ipatingai paskutinius 4 zodius,bet man gaila Italijos,kad ji bus praradusi mane,kaip nesancia jai ekonomini pelna :D .Taip kad nedaleidziu sau,kad ji manes verktu.

I tokias keliones vaziuoju i koki Egipta,kur paziurejau piramides,Luxora ir fsio.Tada truba  su balionais dantyse ir knyga ant denio.

Upjora,man irgi vienintele kuri graziai sumakalavo seveliura tai Rykutes kirpeja,kitos padaro baisiai.Metus jas viena po kitos.Ir mano vestuvem padare baisiai,blioviau masinoj,ir kita padare pobaisiai,zodiu....Kviesk Rika makiazui,isdazys jus visas atvaziavus.Vo...parekomendavau :yahoo: .As rimtai!!

Atsakyti

Aš pas vikingus tai tysiu, nes nieko čia negausi, apart paracetamolio ir ibumetino. Kiek bambeklis ėjęs pas daktarus, tie ir paracetamolį išrašo  :D 

Ant žemės jau, bet dar ilgas kelias namo.

Kalėdoms bilietus į LT dar liepą nusipirkom, nebus galvos skausmo  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 18 rugsėjo 2019 - 16:38

man nuo slogos jau akys išvarvėjo...perskaičiau "su pyzioku" :D ple galvoju, koks čia kapučinas su pyzioku :D 

Atsakyti