Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

As dusauju, sildytuva pasijungusi. Noriu atgal i Rimini.
Atsakyti

Vasara

70583640_892267554493975_640934217928146

Atsakyti

Gausi baną Terezza 😎

Atsakyti

O aš sergu  :( nekenčiu rugsėjo, nekenčiu rudens... o jau kaip pėdkelnių nekenčiu  :oh: 

Kiek daug žodžio “nekenčiu” 😀 

šian tai oras ne kažką, bet vakar tai nuogom

kojom dar lakiojau. 

Božė, koks sutrikęs miegas, budinėju kas valandą, atsikeliu ryte nepailsėjus, gi 6-ą reik šokt iš lovos. 

Tai šian ryte norėjau žudyt ir šokoladuko. O paskui verkt kad visus nužudžiau. Nu žo, reik keist aplinką nes nupušiu. 

Labs

Atsakyti

Gausi baną Terezza 😎

Už ką gi, širdele? Gėlės negražios? Ar jų per mažai? Dar avietes šakas sveriančias įdėti galiu, kad taip labai nepyktum  :rolleyes: 

Pradedu žygius vizoms gauti. Į Mėnulį patekti turbūt būtų lengviau.  :oh:​ 

Atsakyti

labas  :)  

as dukterecios gimtadieniui ruosiuosi :)  sake, man    rubu gimtadieniui nepirk,nupirk be progos :) zaislu  turi tiek, kad reiketu kiekviena sekmadieni metus laiko vaziuoti i carboot'a  kad parduoti :)  tai isrinkau ismanuji 'laikrodi'   na  gal tik ir patiks :) https://www.smythsto...2-pink/p/167082

O aš grybauju, nerealiai man ši pramoga 🥰

oi kokie grazuoliai :) pasiilgstu klaidziojimo po miska....o jau koks  dzaugsmas  suradus baravyka :)

O aš sergu  :( nekenčiu rugsėjo, nekenčiu rudens... o jau kaip pėdkelnių nekenčiu  :oh:​ 

sakai  nekent, nekenti, tai va del to ir  kenti  ligas :)  o siaip tai jo  laikas nedekingas, matau, kad aplinkui pradeda sloguoti, snypsti nosis, koseti   ir t.t.t  pareina  vienu zodziu  visas  grozis, tik  tiek, kad labai  'sveikai' jauciuosi  siuo metu, gal dieta, gal nuotaikos,  o gal senatve, bet  viskas  gerai   kolkas :)

O aš lagaminą susikroviau, pasvėriau, iškroviau. Iki rytojaus. Liūdna kaip...  :unsure:

Turbūt reik duoti ataskaitą, vaistinėj apie 70€ palikau, kad kai kas nesakytų, "kasdien sergu ir savim nesirūpinu". Gerai, geležies nepirkau, dar turiu, sutaupiau tam kartui.

Vakar mergaitiškas pasimatymas buvo fantastiškas, prisijuokėm iki ašarų  :wub:  Maniškės nepatikėtų paskaitę, apie mano ramumą su jumis  :ax:  :lol:​ 

nesijausk  venisa,  palikau virs 100 euru  vaistineje :) nors  nesirgau, o kai  litais  issiverciau (zinau zinau, kad jau pamirsti reikia apie tai)   tai is vis  plaukai  pasisiause, kad uz kelis tepalus, lasiukus akims,  dezinfekcini skysti tokios kainos :unsure: :unsure: :blink: :hmm:

Atsakyti

Vasara

70583640_892267554493975_640934217928146

grazu, to nepaneigsi,  bet va  sviecia, tik nesildo, bent pas mus :) +16  bet salta kaip  siaureje :)

kojom dar lakiojau. 

Božė, koks sutrikęs miegas, budinėju kas valandą, atsikeliu ryte nepailsėjus, gi 6-ą reik šokt iš lovos. 

Tai šian ryte norėjau žudyt ir šokoladuko. O paskui verkt kad visus nužudžiau. Nu žo, reik keist aplinką nes nupušiu. 

Labs

man  miegas  toks idomus,  Lietuvoje laisvai 7 keliausi, kas  butu 5  anglijos laiku ir nieko  buvo,  o va dabar   vos 8 atsikeliu :) Keista vienok :)

Atsakyti

kojom dar lakiojau. 

Tai va aš irgi plikom lakiojau, nes ryte vėsoka, bet dieną dar jų tikrai nereik, ale va, prisilakiojau...

Už ką gi, širdele? Gėlės negražios? Ar jų per mažai? Dar avietes šakas sveriančias įdėti galiu, kad taip labai nepyktum  :rolleyes:

Už tai, kad pas tave šilta :D

nesijausk  venisa,  palikau virs 100 euru  vaistineje :) nors  nesirgau, o kai  litais  issiverciau (zinau zinau, kad jau pamirsti reikia apie tai)   tai is vis  plaukai  pasisiause, kad uz kelis tepalus, lasiukus akims,  dezinfekcini skysti tokios kainos :unsure: :unsure: :blink: :hmm:

Jooo, kainelės vaistų tai... mano šeimyna kai ne dažnai sergantys, tai aš retai juos perku, bet kaskart vis kraupstu... vakar pirkau purškalą nuo slogos, purškalą nuo gerklės, vieną 'lapelį' čiulpiamų pastilių nuo gerklės, ir keletą theraflu pakelių.. sumokėjau 22eurus ir čia dar su nuolaida, nes Camelioj nuo 13 iki 15val kasdien visiems vaistam taikoma iki 30% nuolaida. Nu kosmosas kažkoks.

Atsakyti

Tai va aš irgi plikom lakiojau, nes ryte vėsoka, bet dieną dar jų tikrai nereik, ale va, prisilakiojau...

Už tai, kad pas tave šilta :D

Jooo, kainelės vaistų tai... mano šeimyna kai ne dažnai sergantys, tai aš retai juos perku, bet kaskart vis kraupstu... vakar pirkau purškalą nuo slogos, purškalą nuo gerklės, vieną 'lapelį' čiulpiamų pastilių nuo gerklės, ir keletą theraflu pakelių.. sumokėjau 22eurus ir čia dar su nuolaida, nes Camelioj nuo 13 iki 15val kasdien visiems vaistam taikoma iki 30% nuolaida. Nu kosmosas kažkoks.

tai va, kad kosmosas,  bet kazkam  tai aukso gysla :) as suprasciau, kad tai butu  'brangus'  vaistai, o dabar eiliniai  persalimo vaistukai. na,bet  yra kaip yra, dzin tos kainos butu  jeigu  algos normalios butu  ir tik nereikia lialia,  kad  kiekvienas vertas tik to kiek  gauna :)  pikta as  :)

Atsakyti

tai va, kad kosmosas,  bet kazkam  tai aukso gysla :) as suprasciau, kad tai butu  'brangus'  vaistai, o dabar eiliniai  persalimo vaistukai. na,bet  yra kaip yra, dzin tos kainos butu  jeigu  algos normalios butu  ir tik nereikia lialia,  kad  kiekvienas vertas tik to kiek  gauna :)  pikta as  :)

Man irgi reim vaistu kaxkokiu. Sian ciut is klumpiu neisvirtau . Pasiemus mazaja is mokyklos nulekem pavalgyt. Susidejau viska. Einam. Tik jauciu sirdi spaudzia. Einu. Speju padeti viska ant stalo or atsiremiau ir jauciu kaip silpna ir svaigsta galva ir temsta akyse. My god. Issigandau. Issigando mazoji. Moteriske vandens greit nubego. Atsigavau. Zodziu...bet taip visai is lempos tas sirdis nu 😠 vysks gerai ir bac

Atsakyti

Man irgi reim vaistu kaxkokiu. Sian ciut is klumpiu neisvirtau . Pasiemus mazaja is mokyklos nulekem pavalgyt. Susidejau viska. Einam. Tik jauciu sirdi spaudzia. Einu. Speju padeti viska ant stalo or atsiremiau ir jauciu kaip silpna ir svaigsta galva ir temsta akyse. My god. Issigandau. Issigando mazoji. Moteriske vandens greit nubego. Atsigavau. Zodziu...bet taip visai is lempos tas sirdis nu 😠 vysks gerai ir bac

as negydytoja,  bet labai jau nekaip skamba tokie negalavimai. O Tu esi pasidariusi   pilna kraujo tyrima, gal elementariai   truksta  kokiu nors vitaminu ar mineralu? kazi  ar cia  Tau sirdis jeigu akyse temsta ir svaigsta  galva.

Atsakyti

Labas rytas, 

Nebutinai sirdis - cia gali buti ir panikos ataka. Isvada viena: Majai reikia poilsio!

Atsakyti