Vasara
Gausi baną Terezza 😎
O aš sergu nekenčiu rugsėjo, nekenčiu rudens... o jau kaip pėdkelnių nekenčiu
Kiek daug žodžio “nekenčiu” 😀
šian tai oras ne kažką, bet vakar tai nuogom
kojom dar lakiojau.
Božė, koks sutrikęs miegas, budinėju kas valandą, atsikeliu ryte nepailsėjus, gi 6-ą reik šokt iš lovos.
Tai šian ryte norėjau žudyt ir šokoladuko. O paskui verkt kad visus nužudžiau. Nu žo, reik keist aplinką nes nupušiu.
Labs
Gausi baną Terezza 😎
Už ką gi, širdele? Gėlės negražios? Ar jų per mažai? Dar avietes šakas sveriančias įdėti galiu, kad taip labai nepyktum
Pradedu žygius vizoms gauti. Į Mėnulį patekti turbūt būtų lengviau.
labas
as dukterecios gimtadieniui ruosiuosi sake, man rubu gimtadieniui nepirk,nupirk be progos zaislu turi tiek, kad reiketu kiekviena sekmadieni metus laiko vaziuoti i carboot'a kad parduoti tai isrinkau ismanuji 'laikrodi' na gal tik ir patiks https://www.smythsto...2-pink/p/167082
O aš grybauju, nerealiai man ši pramoga 🥰
oi kokie grazuoliai pasiilgstu klaidziojimo po miska....o jau koks dzaugsmas suradus baravyka
O aš sergu nekenčiu rugsėjo, nekenčiu rudens... o jau kaip pėdkelnių nekenčiu
sakai nekent, nekenti, tai va del to ir kenti ligas o siaip tai jo laikas nedekingas, matau, kad aplinkui pradeda sloguoti, snypsti nosis, koseti ir t.t.t pareina vienu zodziu visas grozis, tik tiek, kad labai 'sveikai' jauciuosi siuo metu, gal dieta, gal nuotaikos, o gal senatve, bet viskas gerai kolkas
O aš lagaminą susikroviau, pasvėriau, iškroviau. Iki rytojaus. Liūdna kaip...
Turbūt reik duoti ataskaitą, vaistinėj apie 70€ palikau, kad kai kas nesakytų, "kasdien sergu ir savim nesirūpinu". Gerai, geležies nepirkau, dar turiu, sutaupiau tam kartui.
Vakar mergaitiškas pasimatymas buvo fantastiškas, prisijuokėm iki ašarų Maniškės nepatikėtų paskaitę, apie mano ramumą su jumis
nesijausk venisa, palikau virs 100 euru vaistineje nors nesirgau, o kai litais issiverciau (zinau zinau, kad jau pamirsti reikia apie tai) tai is vis plaukai pasisiause, kad uz kelis tepalus, lasiukus akims, dezinfekcini skysti tokios kainos
Vasara
grazu, to nepaneigsi, bet va sviecia, tik nesildo, bent pas mus +16 bet salta kaip siaureje
kojom dar lakiojau.
Božė, koks sutrikęs miegas, budinėju kas valandą, atsikeliu ryte nepailsėjus, gi 6-ą reik šokt iš lovos.
Tai šian ryte norėjau žudyt ir šokoladuko. O paskui verkt kad visus nužudžiau. Nu žo, reik keist aplinką nes nupušiu.
Labs
man miegas toks idomus, Lietuvoje laisvai 7 keliausi, kas butu 5 anglijos laiku ir nieko buvo, o va dabar vos 8 atsikeliu Keista vienok
kojom dar lakiojau.
Tai va aš irgi plikom lakiojau, nes ryte vėsoka, bet dieną dar jų tikrai nereik, ale va, prisilakiojau...
Už ką gi, širdele? Gėlės negražios? Ar jų per mažai? Dar avietes šakas sveriančias įdėti galiu, kad taip labai nepyktum
Už tai, kad pas tave šilta
nesijausk venisa, palikau virs 100 euru vaistineje nors nesirgau, o kai litais issiverciau (zinau zinau, kad jau pamirsti reikia apie tai) tai is vis plaukai pasisiause, kad uz kelis tepalus, lasiukus akims, dezinfekcini skysti tokios kainos
Jooo, kainelės vaistų tai... mano šeimyna kai ne dažnai sergantys, tai aš retai juos perku, bet kaskart vis kraupstu... vakar pirkau purškalą nuo slogos, purškalą nuo gerklės, vieną 'lapelį' čiulpiamų pastilių nuo gerklės, ir keletą theraflu pakelių.. sumokėjau 22eurus ir čia dar su nuolaida, nes Camelioj nuo 13 iki 15val kasdien visiems vaistam taikoma iki 30% nuolaida. Nu kosmosas kažkoks.
Tai va aš irgi plikom lakiojau, nes ryte vėsoka, bet dieną dar jų tikrai nereik, ale va, prisilakiojau...
Už tai, kad pas tave šilta
Jooo, kainelės vaistų tai... mano šeimyna kai ne dažnai sergantys, tai aš retai juos perku, bet kaskart vis kraupstu... vakar pirkau purškalą nuo slogos, purškalą nuo gerklės, vieną 'lapelį' čiulpiamų pastilių nuo gerklės, ir keletą theraflu pakelių.. sumokėjau 22eurus ir čia dar su nuolaida, nes Camelioj nuo 13 iki 15val kasdien visiems vaistam taikoma iki 30% nuolaida. Nu kosmosas kažkoks.
tai va, kad kosmosas, bet kazkam tai aukso gysla as suprasciau, kad tai butu 'brangus' vaistai, o dabar eiliniai persalimo vaistukai. na,bet yra kaip yra, dzin tos kainos butu jeigu algos normalios butu ir tik nereikia lialia, kad kiekvienas vertas tik to kiek gauna pikta as
tai va, kad kosmosas, bet kazkam tai aukso gysla as suprasciau, kad tai butu 'brangus' vaistai, o dabar eiliniai persalimo vaistukai. na,bet yra kaip yra, dzin tos kainos butu jeigu algos normalios butu ir tik nereikia lialia, kad kiekvienas vertas tik to kiek gauna pikta as
Man irgi reim vaistu kaxkokiu. Sian ciut is klumpiu neisvirtau . Pasiemus mazaja is mokyklos nulekem pavalgyt. Susidejau viska. Einam. Tik jauciu sirdi spaudzia. Einu. Speju padeti viska ant stalo or atsiremiau ir jauciu kaip silpna ir svaigsta galva ir temsta akyse. My god. Issigandau. Issigando mazoji. Moteriske vandens greit nubego. Atsigavau. Zodziu...bet taip visai is lempos tas sirdis nu 😠 vysks gerai ir bac
Man irgi reim vaistu kaxkokiu. Sian ciut is klumpiu neisvirtau . Pasiemus mazaja is mokyklos nulekem pavalgyt. Susidejau viska. Einam. Tik jauciu sirdi spaudzia. Einu. Speju padeti viska ant stalo or atsiremiau ir jauciu kaip silpna ir svaigsta galva ir temsta akyse. My god. Issigandau. Issigando mazoji. Moteriske vandens greit nubego. Atsigavau. Zodziu...bet taip visai is lempos tas sirdis nu 😠 vysks gerai ir bac
as negydytoja, bet labai jau nekaip skamba tokie negalavimai. O Tu esi pasidariusi pilna kraujo tyrima, gal elementariai truksta kokiu nors vitaminu ar mineralu? kazi ar cia Tau sirdis jeigu akyse temsta ir svaigsta galva.
Labas rytas,
Nebutinai sirdis - cia gali buti ir panikos ataka. Isvada viena: Majai reikia poilsio!