Nu kaip ne karas, praėjom gi išgyvenimo stovyklą nu
Tu nepamiršk, kad yra labai laukiančių Tavo reportažo 😊ir labai bijau, kad jis artėja į pabaigą.
Vakare prisėsiu.
Tai gal brandžios ir tolerantiškos 😊
Nu jau ne. Tolerantiškosios anoj temoj.
Laba diena. Atnešu narcizų visoms. smallpict.jpg 29,47KB 0 Parsiųsta kartų
Persefone, kaip tavo kašarai gyvena? Kaip sūnui užjūriuose?
Kasarai nuskriausti baisiai, pagaliau siandien prisiruosiau issukuoti. Tai dabar atstumo laikosi, nepatenkintais zvilgsniais mane visur lydi O sunuciui gerai sekasi, geguzes menesi vel savaitelei parskris Man irgi pasiule i kitas pareigas pereiti nuo geguzes. Tiesa, laikinai, kol kolege dekretinese bus, bet sutikau. Ir darbas geresnis, ir atlyginimas didesnis. O maza ka, gal ji sugalvos nebegrizt po poros metu, tada jau butu nuolatine vieta man.
O ką daryt, jei aš tik brandi
A šito dar niekas nepatvirtino 😂
Vakare prisėsiu.
Nu jau ne. Tolerantiškosios anoj temoj.
Jeigu jau anos tolerantiskos, tai aš tada Anglijos karaliene 😊😆
Bet tai kaip smagu, kad renkasi ir grįžta puiki kompanija!
Kasarai nuskriausti baisiai, pagaliau siandien prisiruosiau issukuoti. Tai dabar atstumo laikosi, nepatenkintais zvilgsniais mane visur lydi
Aš saviškes siurbliu apdirbu. Nepatenkintos, ale kenčia.
Du metai ilgas laiko tarpas. Gerai, kad sutikai.
Isejau su dieduliu pasivaiksciot. Apdariai pasiemiau penionzu burbulams, bo neturiu namie. Dzingt i galva, kad sekmadienis, o alko iki 15. Pasileidau zovada i parde, sustojau tik supratus, kad nespesiu Ai. Stroganovo jautiena pas mane sian. Tiks ir raudons.
Jeigu jau anos tolerantiskos, tai aš tada Anglijos karaliene 😊😆
Terezzka pamirso kabutes uzdet.
Isejau su dieduliu pasivaiksciot. Apdariai pasiemiau penionzu burbulams, bo neturiu namie. Dzingt i galva, kad sekmadienis, o alko iki 15. Pasileidau zovada i parde, sustojau tik supratus, kad nespesiu Ai. Stroganovo jautiena pas mane sian. Tiks ir raudons.
sitoj vietoj jau balsu uzsikvatojau
Bet tai kaip smagu, kad renkasi ir grįžta puiki kompanija!
Nesidziauk pirma laiko, gris ir ne tokia puki
Aš saviškes siurbliu apdirbu. Nepatenkintos, ale kenčia.
Mano viena vos pamacius siurbli lekia sleptis, tai negi siurpinsiu mazule
Du metai ilgas laiko tarpas. Gerai, kad sutikai.
As irgi ta pati pagalvojau. Per du metus daug kas gali nutikti. Blogiausiu atveju grisiu atgal, bet va naujos patirties gausiu, vien jau tai tikrai nepamaisys.