Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš išgūglinau, nežinau kiek tiesos čia  :rolleyes:​ 

Orai Londone dabar ir visus metus. Metinė didžiausia ir mažiausia oro temperatūra:

• Sausis +8,3 / +3,7
  • Vasaris +8,5 / +3,4
  • Kovas +11,1 / +5,0
  • Balandis +13,5/ +6,4
  • Gegužė +17,1 / +9,4
  • Birželis +20,0 / +12,3
  • Liepa +22,6 / +14,6
  • Rugpjūtis +22,5 / +14,7
  • Rugsėjis +19,3 / +12,5
  • Spalis +15,3 / +9,6
  • Lapkritis +11,2 / +6,2
  • Gruodis +9,1 / +4,7

Na, šią liepą-ruggpjūrį buvo +30/+40. Čia gal 50-mečio vidurkiai išvesti 

Atsakyti

Na, šią liepą-ruggpjūrį buvo +30/+40. Čia gal 50-mečio vidurkiai išvesti 

:D  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš išgūglinau, nežinau kiek tiesos čia  :rolleyes: 

Orai Londone dabar ir visus metus. Metinė didžiausia ir mažiausia oro temperatūra:

• Sausis +8,3 / +3,7
  • Vasaris +8,5 / +3,4
  • Kovas +11,1 / +5,0
  • Balandis +13,5/ +6,4
  • Gegužė +17,1 / +9,4
  • Birželis +20,0 / +12,3
  • Liepa +22,6 / +14,6
  • Rugpjūtis +22,5 / +14,7
  • Rugsėjis +19,3 / +12,5
  • Spalis +15,3 / +9,6
  • Lapkritis +11,2 / +6,2
  • Gruodis +9,1 / +4,7

Tiesos yra 😊tik dar gali ir pasnigti ir sušilti 😊vienu žodžiu loterija 😊. Prisiminiau anekdotą :) Zydelis sako kaimynui:

- va mano vaikai visada atspėja orus.

Tas klausia:

- o kaip?

zydelis atsako:

- taigi vienas vaikas sako lis, o kitas, kad nelis ir visada taip būna :) arba lyja arba ne :) 

Atsakyti

Labas rytas, 

Geriu kavą su lietuviškais saldainiais. Laikau vazoje, salone ant lentynos. Vaikai nesuodžia, kad va čia taip, prieš akis, saldainių gali būti pridėta. Net nepagalvoja įkišti snapą.  :laugh: Pagaliau gerą slėptuvę atradau  :karsta:  :laugh: 

Festina, sunku pasakyti koks bus oras. Gal lis, gal bus sausa - saulė švies. Bet kokiu atveju, megztukas ir striukė pravers. Žieminių rūbų nereikia, batai rudeniniai irgi tiks.  :4u:​ 

Atsakyti

Matai, man gali prasidėti astmos priepuolis nuo tų uostymų  :unsure:  O tada jau gali tekti tik pamojuoti savo lėktuvėliui  :D

Tai nepasakys niekas, koks oras Londone lapkritį  :ax: 

Nu bus to oro Londone,tikrai bus ir jis bus permatomas.

Mes ir vasara niekas is namu neinam be striukiu ir skeciu,nes viena minute lyja,kita saule sviecia.

As tai nuo 3 bonkuciu kvepalu apsiuostau,ir man viskas pradeda dvokti.Paskui begu i tuoleta rankas plauti,nes ir jos dvokia kvepalais.

Man kazka irgi reikia i priekini kiema pasisodinti,nes kazkaip vasara labai nevykusias geles buvau pasirinkusi,tai labai skurdiai jos ten atrode.Dar kaimynai purske Randapu savo trinkeles,tai man viena puse krumu nudziuvo.Dar nezinau kas isigudrino sikti man ant geliu,ne tai lapes,ne tai katinai.Zodziu uzasvaltuosiu tuoj ir baigsis problemos.

Labas rytas.

Atsakyti

Ok, svarbiausia, kad oro bus  :super:  :lol: 

Reikia pradėt lagaminą krautis... 

Šiandien dar einu į pasimatymą su grupiokėm  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 16 rugsėjo 2019 - 11:45

Sveikos, aš tai pavargau nuo darbų, visokių šeimos reikalų ir tt, rugsėjis man toks mėnuo kai pajuntu visų metų nuovargį, dėl to jo labai nemėgstu. Jaučiu rytoj spjausiu į viską ir viena sau tyliai grybauti lėksiu  :wub:​ 

Atsakyti

Gavau malkų ir neištvėriau  :D ...šalčių net nesulaukus viskas ir įvyko ...tai va ...jaukus vakaras  :wub:

Priedas  20190916_193605.jpg   91,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O aš grybauju, nerealiai man ši pramoga 🥰

Pridėta:

Atsakyti

O aš sergu  :( nekenčiu rugsėjo, nekenčiu rudens... o jau kaip pėdkelnių nekenčiu  :oh:​ 

Atsakyti

O aš lagaminą susikroviau, pasvėriau, iškroviau. Iki rytojaus. Liūdna kaip...  :unsure: 

Turbūt reik duoti ataskaitą, vaistinėj apie 70€ palikau, kad kai kas nesakytų, "kasdien sergu ir savim nesirūpinu". Gerai, geležies nepirkau, dar turiu, sutaupiau tam kartui.

Vakar mergaitiškas pasimatymas buvo fantastiškas, prisijuokėm iki ašarų  :wub:  Maniškės nepatikėtų paskaitę, apie mano ramumą su jumis  :ax:  :lol:​ 

Atsakyti

Pas mus šilta ir saulėta. Terasoj aviečių pusryčiams prisiskyniau.

Atsakyti