Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Priviet ciocytės

Uždariau 8 mėn. :rolleyes: Dabar pakvėpuosiu, po to jau reiks 9 uždarinėt.

Šian atidavėm vaiko kambario baldus. Nu kaip nefaina, prikrovėm į stalčius dar dovanų minkštų žaislų. Nu tipo, kad vaikui smagiau būtų. Aš išvariau į darbą. Skambina vyras, sako, žinok tas "berniukas" dar už Oragiuką didesnis atvažiavo. :unsure: Sako, klausiam, gal dar kokią sesę turit, sako jo, turim, dar vyresnę. Nu bet ką, išmes tada tuos žaislus.

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 09 15, 15:35)
<p>Priviet ciocytės
</p><p></p><p>Uždariau 8 mėn. rolleyes.gif Dabar pakvėpuosiu, po to jau reiks 9 uždarinėt.
</p><p></p><p>Šian atidavėm vaiko kambario baldus. Nu kaip nefaina, prikrovėm į stalčius dar dovanų minkštų žaislų. Nu tipo, kad vaikui smagiau būtų. Aš išvariau į darbą. Skambina vyras, sako, žinok tas "berniukas" dar už Oragiuką didesnis atvažiavo. unsure.gif Sako, klausiam, gal dar kokią sesę turit, sako jo, turim, dar vyresnę. Nu bet ką, išmes tada tuos žaislus.
</p>

Gal perdovanos tuos zaisliukus, nebus jau visai atsipute.
Atsakyti

Priviet ciocytės

Uždariau 8 mėn. :rolleyes: Dabar pakvėpuosiu, po to jau reiks 9 uždarinėt.

Šian atidavėm vaiko kambario baldus. Nu kaip nefaina, prikrovėm į stalčius dar dovanų minkštų žaislų. Nu tipo, kad vaikui smagiau būtų. Aš išvariau į darbą. Skambina vyras, sako, žinok tas "berniukas" dar už Oragiuką didesnis atvažiavo. :unsure: Sako, klausiam, gal dar kokią sesę turit, sako jo, turim, dar vyresnę. Nu bet ką, išmes tada tuos žaislus.

Svarbiausia geri norai  :4u: 

Pas mus vasara tęsiasi  :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 09 15, 16:03)
Svarbiausia geri norai  4u.gif </p><p></p><p>Pas mus vasara tęsiasi  yahoo.gif 

Pas mus lijundra, vejai medzius iki zemes lanksto, vyra vis kalbinu parritint sildytuva is rusio, bo nosis jau melyna.
Atsakyti

Dzūkijoj visai geras oras, saulėta, šilta, apie 20, tik vėjas gūsiais tokiais kai pūsteli, tai ir peruką nunešti gali  :D 

Koks oras lapkritį Londone? Tuoj reiks krautis lagaminą, ar vežtis vilnonį paltuką kažin. Kalėdų vakarėlis numatomas ten.

Atsakyti

mano kieme, tai  jokios  vasaros nesimato, na  nebent   galima butu vadinti Upjoros  vasara :) kai vos +16  uz lango :)  bet  prognozes  dar neblogos kitam savaitgaliui iki +22 :) Aisku, kad bus silta vsai ne savaitgali, bet, kad bus faktas.

Atsakyti

tiesa  pabandysk siuos vyriskus kvepalus,  man jie labai neblogi :) o  ypac  and vyrisko  kuno :) terre-d-hermes-parfum--24578-front-1-300

Atsakyti

tiesa pabandysk siuos vyriskus kvepalus, man jie labai neblogi :) o ypac and vyrisko kuno :)
Išrinkau iš to, ką radau vietoj. Ėjau 2 dienas uostyti :lol: Oro uoste tai gal pats išsirinks, aš prieš skrydį negaliu tais uostymais užsiimti :ax: Kitą kartą iš anksto pasirūpinsiu, jei nepamiršiu :hmm: :lol:
Atsakyti

Išrinkau iš to, ką radau vietoj. Ėjau 2 dienas uostyti :lol: Oro uoste tai gal pats išsirinks, aš prieš skrydį negaliu tais uostymais užsiimti :ax: Kitą kartą iš anksto pasirūpinsiu, jei nepamiršiu :hmm: :lol:

man, tai dazniausia oro uoste uostyti  pats  geriausias uzsiemimas :)

Atsakyti

man, tai dazniausia oro uoste uostyti  pats  geriausias uzsiemimas :)

Matai, man gali prasidėti astmos priepuolis nuo tų uostymų  :unsure:  O tada jau gali tekti tik pamojuoti savo lėktuvėliui  :D 

Tai nepasakys niekas, koks oras Londone lapkritį  :ax:​ 

Atsakyti

Matai, man gali prasidėti astmos priepuolis nuo tų uostymų  :unsure:  O tada jau gali tekti tik pamojuoti savo lėktuvėliui  :D

Tai nepasakys niekas, koks oras Londone lapkritį  :ax: 

Sakai oras koks lapkriti 😊O Tu lengvesniu klausimu neturi 😊😂 čia gi milijono vertas klausimas 😊. Nors:)  oras bus rudeniskas kaip ir kitais likusiais  10 mėnesiu 😊😂

Atsakyti

Sakai oras koks lapkriti 😊O Tu lengvesniu klausimu neturi 😊😂 čia gi milijono vertas klausimas 😊. Nors:)  oras bus rudeniskas kaip ir kitais likusiais  10 mėnesiu 😊😂

Aš išgūglinau, nežinau kiek tiesos čia  :rolleyes:​ 

Orai Londone dabar ir visus metus. Metinė didžiausia ir mažiausia oro temperatūra:

• Sausis +8,3 / +3,7
  • Vasaris +8,5 / +3,4
  • Kovas +11,1 / +5,0
  • Balandis +13,5/ +6,4
  • Gegužė +17,1 / +9,4
  • Birželis +20,0 / +12,3
  • Liepa +22,6 / +14,6
  • Rugpjūtis +22,5 / +14,7
  • Rugsėjis +19,3 / +12,5
  • Spalis +15,3 / +9,6
  • Lapkritis +11,2 / +6,2
  • Gruodis +9,1 / +4,7