Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Visą savaitę zyziau paaugliui, kad nusistatytų žadintuvą ryte. Nu didelis bernas, jau gali pats keltis, nelaukti kol mama ar tėtis pakels. Tai šiandien gavau po nosimi mokslinį straipsnį, kaip žadintuvas iš ryto kenkia smegenims  :laugh:  :aggressive:

Tai tegu nustato skambėti iš vakaro  :D​ 

Atsakyti

Laba,

Mano batai saugūs. Užtai vyro tiek batai tiek kvepalai, tiek dušo priemonės eina į trasą  :oh:  :laugh:  :laugh:

Visą savaitę zyziau paaugliui, kad nusistatytų žadintuvą ryte. Nu didelis bernas, jau gali pats keltis, nelaukti kol mama ar tėtis pakels. Tai šiandien gavau po nosimi mokslinį straipsnį, kaip žadintuvas iš ryto kenkia smegenims  :laugh:  :aggressive:

Cia tai virsuniu virsune  :lol:  :lol:  :lol: .Visiem saviskiam papasakojau.Nu bet uz tai tie musu vaikai nepakartojami.Topu topas. :lol:  :lol: 

Maniskis 20 metu naudoja tuos pacius kvepalus.Man labai lengva su juo sitoj sriti.Namie visada yra pora fleskiu po 200mil jo kvepalu.O as tai jiems nekaprizna is viso.Bele stulpu nedvokia ir man gerai,o ten muskusas ar citrusas,man fik. :victory2: 

Kokiu geliu pirkai?

Atsakyti

Labas rytas. Visiškas ruduo. Išsiroviau gėles kieme vienmetes. Eisim į rudens mugę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 14 rugsėjo 2019 - 09:31

Labas dienas.

Pas mus dar tikra vasara. Vakar su viešnia vynelį siurbčiojom iki 4 ryto, tai rytas šiandien vėlyvas.

Atsakyti

Jau diena persirito į antrą pusę, o aš nieko neveikiu ...tik mintyse koneveikiu save. Kaip čia išmokti leist sau patinginiauti ir savęs už tai negraužti  :hmm: 

Kad jau apie orus tai saulėta, graži diena +18  :)  

Atsakyti

Laba,

Toks lengvas savaitgalis. Ryt futbolas, bet anksti, tai grįžus dar bus ne dienos pabaiga. Prikrito kriaušių, reikės kokį pyragą iškepti. 

Cia tai virsuniu virsune  :lol:  :lol:  :lol: .Visiem saviskiam papasakojau.Nu bet uz tai tie musu vaikai nepakartojami.Topu topas. :lol:  :lol:

Maniskis 20 metu naudoja tuos pacius kvepalus.Man labai lengva su juo sitoj sriti.Namie visada yra pora fleskiu po 200mil jo kvepalu.O as tai jiems nekaprizna is viso.Bele stulpu nedvokia ir man gerai,o ten muskusas ar citrusas,man fik. :victory2:

Kokiu geliu pirkai?

Oi, vakar vakare dar juokėmės. Plepėjom visi ir jis prisiminė vaikystės filmuką. Tipo, jūs rodydavot man iš savo vaikystės ir man patiko. Filmukas apie meškiuką su rodykle ant nosies, jis atsirado iš mandarinų. Jį pastoviai gaudė tokia pikta teta, geležinkeliu važiuojanti. Nu, pasakykit apie kokį filmuką mano vaikas kalbėjo  :hmm:

Pirkau viržių. Man patinka, nes beveik visą žiemą išstovi. Tokia nelepi gėlė. Užtaikiau ant įvairių spalvų, net geltonos tokios ryškios, tai ir papirkau. 

Jau diena persirito į antrą pusę, o aš nieko neveikiu ...tik mintyse koneveikiu save. Kaip čia išmokti leist sau patinginiauti ir savęs už tai negraužti  :hmm:

Kad jau apie orus tai saulėta, graži diena +18  :)  

Kai sužinosi kaip, - pasidalink su visom  :D  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 14 rugsėjo 2019 - 13:52

Neatsimenu jokio meškiuko su rodykle ant nosies iš mandarinų  :hmm:​ 

Atsakyti

Kulverstukas?

Atsakyti

Mandarinų dėžė ir Šapokliak. 

Mūsų vaikutis turi žaisliuką rusiškai dainuojantį Kulverstuką.  :wub:​ 

Atsakyti

Gal... dantis išsiraut?  :D 

Aš va visą dieną bim bam - miegojau iki 10, pusdienį su viešnia Camden turguj prasimalėm, ten ir papietavom, dabar pargįžau ir nieko neveiksiu. Įsipilsiu vinciaus ir medituosiu su mezginiu. Ir net minčių neturiu savęs už tai graužt.

Atsakyti

Tikrai taip, Kulverstukas 🎈 ziurejom visi, nes patapo idomu kur ta rodykle ant nosies 🤭

Atsakyti

Kaip taikliai  :)   ...niekada nebuvau atkreipusi dėmesio, kad Kulverstuko nosis tarsi rodyklė ...dabar pažiūrejau išties tokia   :hihihi:

Priedas  kulverstukas.png   7,67KB   0 Parsiųsta kartų

Ir iš mandarinų  :D

Priedas  166e0343d41ccbeffd24322916f2975b9ac0b869.jpg   152,94KB   0 Parsiųsta kartų

Vis tik vakar save užgraužiau ir susitvarkiau namus, padariau garderobo reviziją ...dar apipirkau sūnų rudeniui: striukė, pora džemperių, marškinėliai, batai ...tada jis visas dėkingas ir laimingas sumąstė pakrapštyti savo taupyklę ir nusivedė mane pavakarieniauti  :)  ...šiandien laukiu malkų, vis tik jau ne už kalnų tas metas, kai norėsis, grįžus po darbų, jaukiai vakaroti prie židinio  :wub:

Atsakyti