36 Dydis mano 38, daba 39 po nėstumo patapo. O mažosios jau 31
Nu man dar ir 36 buna dideli.Jaunystej is viso 34-35 nesiojau,nors ir neesu labai zema.Dabar pagal ploti kaip kurios batus 37 imu,bet visumoj,tai 36.Mano Elijute irgi 40 nesioja.
Bet tai kaip nefaina, kai vaikystėj negali slapčia mamos aukštakulnių apsiauti
Nu kodėl ne? nu va net Elijos atveju juk dukra iki 36 dydžio gi galėjo mamos aukštakulnius matuotis, o tai ir yra vaikystėj blogai dabar, kad mamos batų nukniaut nebegali
Oj, tuos mamos batelius ir aš tiek prisimatavusi esu pamenu buvo tokia spinta mūsų su broliu kambary, ir apačioj toks ale stalčius, bet ne išvažiuojantis, o tiesiog kaip dangtis atsidarydavo, ir ten mama laikė visus savo batelius pasimatuodavau ir bandydavau sudėt taip, kaip buvo sudėta, ir visad maniau, kad mama taip ir nepastebėjo ir tik jau suaugusiai mama pasakė, kad vis tik nesugebėjau sudėt taip, kaip mama, bet nieko man nesakė ir leido džiaugtis tais bateliais
Nu kodėl ne? nu va net Elijos atveju juk dukra iki 36 dydžio gi galėjo mamos aukštakulnius matuotis, o tai ir yra vaikystėj blogai dabar, kad mamos batų nukniaut nebegali
Oj, tuos mamos batelius ir aš tiek prisimatavusi esu pamenu buvo tokia spinta mūsų su broliu kambary, ir apačioj toks ale stalčius, bet ne išvažiuojantis, o tiesiog kaip dangtis atsidarydavo, ir ten mama laikė visus savo batelius pasimatuodavau ir bandydavau sudėt taip, kaip buvo sudėta, ir visad maniau, kad mama taip ir nepastebėjo ir tik jau suaugusiai mama pasakė, kad vis tik nesugebėjau sudėt taip, kaip mama, bet nieko man nesakė ir leido džiaugtis tais bateliais
Mano Elijute-gryna batu fanatike,grynai kaip as.Pas mus abi spintos nuo batu neuzsidaro.
As tai leisdavau irgi nesioti mazajai savo batus.Ir man mama leisdavo,net sleptis nereikejo.Sededavau prie rasomojo stalo su mamos kablais kokiais sidabriniais.
Labas rytas, mažė mano jau su špilkom ir platformomis praėjus ne kartą, dar ir draugę buvo pasikvietus parodyti ir išbandyti extrymą ant 12-14cm
Šiandien laisva diena, vakare tik vaikų balius. Sakiau reikia pradėti plauti namą ir užsakyti langų valymą, elektriką....
Aš savo špokei rudeninius 36 jau pirkau 9metai pagrinde dar 35eina, bet jau nebeilgam, nebeilgam... nu bet ko norėt, mano 40, vyro 44
aš savo špokui kedus 37 dydį nupirkau, žieminių riekės 38d. tai mano dydis toks
mamos koja 36 d. tai su mamos vokiškomis basutėmis negalėjau pasidžiaugti
labas rytas
Laba,
Mano batai saugūs. Užtai vyro tiek batai tiek kvepalai, tiek dušo priemonės eina į trasą
Visą savaitę zyziau paaugliui, kad nusistatytų žadintuvą ryte. Nu didelis bernas, jau gali pats keltis, nelaukti kol mama ar tėtis pakels. Tai šiandien gavau po nosimi mokslinį straipsnį, kaip žadintuvas iš ryto kenkia smegenims
Oras labai fainas. Pirkau rudeninių gėlių, reikės pasitvarkyti sodą savaitgalį.