Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba.

Kaip ir galima buvo tikėtis, praktiškai nieko nėra mano mieste, ką norėjau pauostyti  :oh:  Iš 10ies radau net 2 aromatus, skirtingose parduotuvėse. Vieni tokie jokie, nu kaip ir visi panašūs. O kiti man ir po kelių valandų kažkodėl kvepia marinuotais agurkais  :lol:

Dabar ir galvoju, ar tikėtis, kad rasiu kažką Vilniuj duty free, ar ką čia daryti  :hmm: Skrisiu į mažą oro uostą, ten irgi nelabai ko yra...

Aš tai ant nematuškių 4 kvapus(ta prasme aklai, neuosčius) papirkau pabandymui. Vienus tik bandžiau iš jų Xerjoff Naxos, tai žinojau kokie, labai norėjau, ėmiau nepilną buteliuką(trečdalis maždaug), manau pradžiai pakaks, kiti mažesni kiekiai.  :D

[url=https://radikal.ru]19984f28869a.jpg[/url]
Dolce Amalfi, tai kažkas nuostabaus, svaigaus, nemoku apibūdinti kvapų, man kvepia kažkokiais prieskoniais saldžiais, lyg būtų sangrijos ir vermuto mišinys.  :hmm:   :wub:  Žodžiu neprašoviau.  :D
Atsakyti

O tai kaip aš čia taip.. Sistina, su tavo diena. :birthday2: 

Atsakyti

Apie pietus skrydis, dabar tiksliai nepamenu  :D 

Nieko stebuklingo nenorėjau, nėra pas mus tokių kaip Tom Ford, Valentino, nei Bvlgari, nei Michael Kors, viena mažytė Kristiana ir dabar nauja mažulytė Douglas krautuvėlė  :(​  Tokiose kaip Kosmada ar Eurokos, tai tik pigesni kvapai, Drogą pamiršau, bet bus ta pati situacija turbūt.

Atsakyti

O tai kaip aš čia taip.. Sistina, su tavo diena. :birthday2:

Aciu 😘 tortas suvalgytas pagaliau 😊😂

Atsakyti

Aciu 😘 tortas suvalgytas pagaliau 😊😂

Tai su tortadieniu.  :birthday2:

Priedas  zoom_TranquilBouquetExtraLarge-15042561908.jpg   126,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Apie pietus skrydis, dabar tiksliai nepamenu  :D

Nieko stebuklingo nenorėjau, nėra pas mus tokių kaip Tom Ford, Valentino, nei Bvlgari, nei Michael Kors, viena mažytė Kristiana ir dabar nauja mažulytė Douglas krautuvėlė  :(​  Tokiose kaip Kosmada ar Eurokos, tai tik pigesni kvapai, Drogą pamiršau, bet bus ta pati situacija turbūt.

Tikrai turetu buti. 

Nesenai gavau Hermes Twilly. Buteliukas toks vaikiskas pasirode, bet kvapas labai patiko. 

Atsakyti

O aš šiandien užsakiau mažei tortą, reikia šventės vietos ieškoti, kainos kosmosas kaip visada, pasiburnosiu ir vis vien bus pats geriausias gimtadienis 😁

Atsakyti

Tikrai turetu buti. 

Nesenai gavau Hermes Twilly. Buteliukas toks vaikiskas pasirode, bet kvapas labai patiko. 

Aha, šitie geri. 

Atsakyti

O as is mamos atsiveziau batus su kuriais istekejau pirma karta pries 25 metus. Tai mano mamos jaunystes batai,kuriuos jai atsiunte is Amerikos kaip jai buvo 25.Tai pagal mano paskaiciavimus jiems 53 metai.Gaila,kad negalesiu ju perduoti savo Elijutei,nes batai 36 dydzio,jos koja isvare iki 40. Labas mamzes.

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   117,69KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

36 Dydis  :blink:  mano 38, daba 39 po nėstumo patapo. O mažosios jau 31  :unsure:​ 

Atsakyti

Aš savo špokei rudeninius 36 jau pirkau :D 9metai :D pagrinde dar 35eina, bet jau nebeilgam, nebeilgam... nu bet ko norėt, mano 40, vyro 44

Atsakyti

Nu mano irgi 36d.  :rolleyes:​ 

Atsakyti