O aš tai Festiną kviečiau kavos, kai parašė, kad skrenda į Lietuvą, bet irgi ignoras
Jau antra savaitė džiūsta burna ...geriu vis daugiau ir daugiau ...bet padeda tik trumpam ir vėl burnoje sausra. Gal žinote, kokios gali būti priežastys
O aš tai Festiną kviečiau kavos, kai parašė, kad skrenda į Lietuvą, bet irgi ignoras
Jau antra savaitė džiūsta burna ...geriu vis daugiau ir daugiau ...bet padeda tik trumpam ir vėl burnoje sausra. Gal žinote, kokios gali būti priežastys
Piene, aš mielai Labai norėčiau susitikti, patiktuką gi palikau Tik Vilniuje nebuvau, savaitgalį turiu planų, o šiokiadieniais tu dirbi, man biškį tolokai trankytis autobusu. Jei tik bus proga, būtinai rašysiu
Jetus kaip karšta, turguj buvau, vos iš klumpių neišvirtau Bambekliui lauktuvių lašinukų nupirkau, tai džiaugsis jo pilvūzas
Atsipūsiu ir reiks žygiuoti į pardę vyriškų kvepalų uostyti Kiek kvapų išbandyti vienu kartu, kad neapsiuostyti Užsiprašė gimtadieniui
Aš oro uoste riešą pasipurškiau citron noir (Hermes). Citrusinė pradžia labai patiko, bet paskui tapo absoliučiai vyriškais. Tokiais gerais vyriškais. Sakyčiau vertas patestuoti variantas.
Aš oro uoste riešą pasipurškiau citron noir (Hermes). Citrusinė pradžia labai patiko, bet paskui tapo absoliučiai vyriškais. Tokiais gerais vyriškais. Sakyčiau vertas patestuoti variantas.
Citrusai iškart atkrinta, nemėgsta jis. Viskio, medienos, prieskonių, šokolado, kažką iš tokių. Turiu kompe sąrašą, kokius reiktų pauostyti, tik kažin ar pas mus dar jų bus, provincijoj
Nenoriu gązdint, man taip buvo gestacinio diabeto metu. Pasitikrink cukrų Dar pergalvok, gal vaistus kokius vartoji, nuo jų taip pat gali būti.
Nelabos ciocios, guliu popieriuose.
Labas rytas
Gaile, nekelk bangų, grandmeetu vadinu tokį meetą, kai zmonės renkasi ne tik iš vieno miesto nemaniau, kad mano klausimas sukels tiek bangų
Sistina, skanaus torto, svajonių išsipildymo
Ačiū, valgysiu dar tortą 😊tik negaliu išsirinkti kur eiti ir ką 😊🤣po Majos skanėstų visi kiti tik parodijos 😊
Nenoriu gązdint, man taip buvo gestacinio diabeto metu. Pasitikrink cukrų Dar pergalvok, gal vaistus kokius vartoji, nuo jų taip pat gali būti.
Nelabos ciocios, guliu popieriuose.
Gerai tik tiek, kad gulėti gali 😊
Kada tu man davei užuominą 🙄? Aš tai prisimenu tik kad prieš kelis mėnesius sakei kad kai būsi Lt, reiktų susitikt. Ir aš atsakiau tau teigiamai.
Anyway, ne esmė. Ką norėjot, pakvietėt. Ko nenorėjot, nekvietėt. Ir vadinkit kaip norit, jau rašiau kad man jokio skirtumo. Aš tik evuxes replika frofesorei pakomentavau.
Aš neperseniausiai rašiau, kas čia yra kad abi iš siaurės Lietuvos ir dar nesusitikom 😊bet Tu man neatsakei arba nemačiau 🙁Kitą kartą jau tiesiog kviesiu 😊asmeniskai, o ne užuominomis 😊.
Kaip ir galima buvo tikėtis, praktiškai nieko nėra mano mieste, ką norėjau pauostyti Iš 10ies radau net 2 aromatus, skirtingose parduotuvėse. Vieni tokie jokie, nu kaip ir visi panašūs. O kiti man ir po kelių valandų kažkodėl kvepia marinuotais agurkais
Dabar ir galvoju, ar tikėtis, kad rasiu kažką Vilniuj duty free, ar ką čia daryti Skrisiu į mažą oro uostą, ten irgi nelabai ko yra...
Dabar ir galvoju, ar tikėtis, kad rasiu kažką Vilniuj duty free, ar ką čia daryti Skrisiu į mažą oro uostą, ten irgi nelabai ko yra...
Manyčiau turėtum rasti, ten juk ir Creme de la creme yra. Aišku, jeigu skrydis nelabai vėlyvas. Nes knygynas pvz man nedirbo. Labai supykau
O ką būtent išbandyti nori?