Tai ko kabinėjies 😁
Nesikabineju aš 😀. Tiesiog keista buvo iš šalies, kai žmogus paklausia kito, kodel ignoruoja myta. Maniau tiesiog nežinojo apie joki myta
Nesikabineju aš 😀. Tiesiog keista buvo iš šalies, kai žmogus paklausia kito, kodel ignoruoja myta. Maniau tiesiog nežinojo apie joki myta
Tu tikiuosi supranti, kad aš lengvai juokauji 🤩
Žinojo 😁 visos žinojo kam buvo įdomu ar aktyviai bendrauja. Klausyk, o tavo sūnus kai 18 suėjo, tėvą davė dar alimentams ar taip paliko?
Labas rytas,
Lapkričio mėnesį.
Iškart rimtai griebia, nu ir gerai, drausmės nebus per daug.
Kaip kaklą gydot? Gaila dėl įvarčio... Juk jam taip gerai anoje komandoje sekėsi.
Jo jo, pati pradžia ir čia buvo pasiryžimo pilna, net namie elgėsi pavyzdingai. Pirmas tris dienas. Jau išsikvėpė.
Oi, svarbūs metai dičkiui.
Nebijok, iki lapkričio dar yra laiko persigalvoti
Dėl kaklo tai gydytojas išrašė tepalą ir pratimus daryti. Gerėja.
Anoje komandoje jis buvo žvaigždė, geriausias žaidėjas. Vedė visą komandą į priekį. Nebūdavo jo, nebūdavo laimėjimo. O, dabar jis tame pačiame lygyje su kitais. Dabar norėdamas būti geriausias, turi įdėti nemažai darbo. Čia mes nusprendėm, kad geriau būti blogiausiu tarp geriausių, negu geriausiu tarp blogiausių. Dabar turi galimybę tobulintis. Jeigu norės taip ir darys, jeigu ne - gal vistik ne toks jau ir futbolo aistruolis Tik labai jau pinigus saujom semia dabartinis klubas. Ir, baliavoja
Labas vakaras. Kažkaip senokai paišiau čia. Šnd iš Talino parskridau. Nesvarbu, kad komandiruotė, bet Talinas man toooks užsienietiškas miestas. Nelygint net su Vilnium ir, juolab, Kaunu.
Fainai, kad gradmyte pabuvot.
Rykute, nesąmonė tokiud pinigus už a la dovanotus alimentus sukišt, tegul pats suremontuoja ir atvaro
Madam, įdėk foto. Nežinau koks Talinas, nesu buvusi. Bet, Vilnius man labai labai užsienietiškas, ypač vakare.
Vasarą praleidom porą vakarų senamiestyje, net užsimiršti, kad Lietuva. Gali ir su kokia Italija sumaišyti.
Nebuvo, rykute. Tai viskas OK, as iškart pagalvojau kad tai asmeniškai bendraujančių mytas buvo. Bet va evuxe pavadino granmdmytu. Bet taip nėra, nes čia nebuvo skelbta nei vieta nei data, nei kviestos ne artimai bendraujancios.
Susitikime buvo ir iš temos išėjusių narių, tad tikrai pavadinčiau grandmytu. Kiti kurie čia bendrauja saugo savo duomenis, nenori susipažinti gyvai, tai logiška, kad jų susitikime nebuvo.
Tu tikiuosi supranti, kad aš lengvai juokauji 🤩
Žinojo 😁 visos žinojo kam buvo įdomu ar aktyviai bendrauja. Klausyk, o tavo sūnus kai 18 suėjo, tėvą davė dar alimentams ar taip paliko?
Ne, nedavė. Primetėm kad ten tik keliems mėnesiams būtų tų alimentu, tik kol baigs 12 klase. Tai neapsimoka vargti, juolab kad nieko negautų vistiek
Labas rytas:)
kad meeto nevadinome Gran 🤣nereiskia, kad nebuvo Grand meetas 😊 susirinko kokie 90%grupeje bendraujančių, o dar žiūrint geografine padeti tai turbut gausiausias meetas ir buvo. Be to buvo noro kviesti ir asmeniskai, bet kad tai aCitiko paskutine minute, tai nusprendeme, kad negrazu
aš Gailei irgi daviau užuomina susitikti, o ji mane praignoravo 😢
Sutinku su Limcamca, kad Vilnius puikus. Vakar vakarojom ilgokai senamiestyje, tai net mano pupuliukas sake, jeigu taip kas nuleistu i senamiesti negaletu pasakyti koks Europos miestas 😚yra, labai puiki atmosfera ir “judėjimas”
Upjora dar turi laiko 😆😊
Kada tu man davei užuominą 🙄? Aš tai prisimenu tik kad prieš kelis mėnesius sakei kad kai būsi Lt, reiktų susitikt. Ir aš atsakiau tau teigiamai.
Anyway, ne esmė. Ką norėjot, pakvietėt. Ko nenorėjot, nekvietėt. Ir vadinkit kaip norit, jau rašiau kad man jokio skirtumo. Aš tik evuxes replika frofesorei pakomentavau.
Viską aš žinojau, visos buvo kviestos, kurios yra Fb grupėj, nedaryk čia šaršalo dėl meeto pavadinimo susirinko labai daug šios temos narių, sakyčiau vienetai tik ir nedalyvavo, net užsienietės ne viena, ir ne dvi atvyko, tai mes ir vadinam jį grand meetu. Aiškiau?
Labas rytas
Gaile, nekelk bangų, grandmeetu vadinu tokį meetą, kai zmonės renkasi ne tik iš vieno miesto nemaniau, kad mano klausimas sukels tiek bangų
Sistina, skanaus torto, svajonių išsipildymo
Nieko aš nekeliu . Kokių dar bangų?
3!!!! kartą rašau - vadinkit kaip norit, man nėra skirtumo 🤣
Viską aš žinojau, visos buvo kviestos, kurios yra Fb grupėj, nedaryk čia šaršalo dėl meeto pavadinimo susirinko labai daug šios temos narių, sakyčiau vienetai tik ir nedalyvavo, net užsienietės ne viena, ir ne dvi atvyko, tai mes ir vadinam jį grand meetu. Aiškiau?
Matai aš ne telepate, nežinau ką tu žinojai
4 kart rašau - man nėra skirtumo kaip vadinsi 🤣🤣🤣
Iš šono atrodo, kad įsižeidei, nes nebuvai pakviesta. Tiesiog taip atrodo ir tiek. Kaip yra žinai tik tu. Čia Gailei
Neįsižeidineju aš dėl tokių dalykų. Kažkaip niekad gyvenime neturėjau poreikio visiems patikt
Ten aplamai buvo tik replika evuxuenes komentarą. Visai be jokių pašalinių emocijų. O po to festina nustebino parašius, kad čia buvo užuominų apie planuojamą myta. Nes jų nebuvo. Keista kad tiesiog neparašė, kad frofesore žinojo, nes jos turi fb grupe.