Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nu tai ką man daryt, kad jūs tuos meetus darot, kai man dirbt :D anąsyk pamenu irgi buvo kaip tik tada, kai pirmą dieną po atostogų išėjau dirbt. norėt gali kiek nori, bet kai nesigauna, tai nesigauna. va, Limca matė kokia pikta buvau šeštadienį ryte :lol: čia gi viskas tik todėl, kad negalėjau dalyvaut :B :D

ką ką keisk darbą :D  :P​ 

Atsakyti

Matai, jums graži mano tarmė, o aš jos taip nemėgstu, taip nemėgstu.  :unsure: Labai kompleksuoju dėl jos. Ačiū už komplimentą, reikės keisti požiūrį  :D  :D 

Galvoju apie tą Barselonos bobikę, nu, bet vat ir patikėk atsiliepimais. Mums iš airbnb taip yra buvę Prancūzijoje, niekaip nesupratom, kaip ten galėjo būti geri atsiliepimai, kai butas toks tragiškas. 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti

Kokie čia reikalai su kažkokia baba?

Ai, pataikėm apsistot pas kažkokią pusprotę, kuri landžiojo po mūsų kambarį ir maistą atiminėjo. Teko apskųst. Gavom instrukcijas airbnb sąskaita kraustytis į viešbutį + grąžino babcei sumokėtą sumą.

Terezza, aš laukiu nesulaukiu, kol tu nulenksi kaktą iki žemės ir padėkavosi, kad liepiau tau į Montserat nuvažiuot :P

Dėkavoju, dėkavoju, dėkavoju  :aciuks:

Dar labai džiaugiuosi, kad praktiškai paryčiais važiavom, tai mūsų busikas ten buvo pirmas, viską galėjom apžiūrėti be milijono japonų turistų, nes apie 11h, kai mes jau išvažiavom, nuo žmonių ten buvo tiršta.

Tiesa, vakar kai grįžau Bestija mane tiek koliojo, kad šiandien užkimus  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 11 rugsėjo 2019 - 11:24

Piene su vaikais gal Ronaldo stebi 🤔

Nuo rungtynių pradžios tas Ronaldo žaidė, o Lietuvoje dar svarstė ar išvis į aikštę išbėgs  :)  ...tik labai jau nervavosi jis, kad pirmame kėlinyje tik vieną įvartį (baudinys) įmušė, o lietuviai rezultatą išlygino  :D  ...bet antram kėliny užtai atsiėmė su kaupu ...tai ir gavom 5:1  :blink:​ 

Terezza, aš laukiu nesulaukiu, kol tu nulenksi kaktą iki žemės ir padėkavosi, kad liepiau tau į Montserat nuvažiuot :P

Na jau nesutinku, kad čia mano nuopelnus prisiimtum ir tau dėkotų  :D  ...liepiau aš, o tu tik patvirtinai, kad verta  :B 

Atsakyti

Na jau nesutinku, kad čia mano nuopelnus prisiimtum ir tau dėkotų  :D  ...liepiau aš, o tu tik patvirtinai, kad verta  :B

Nesimuškit. Dėkavoju abiem.  :4u: 

Atsakyti

Istorijos tęsinys, mašiniuką apžiūrėjo mano meistrai, atkasė visus užslėptus gedimus ir remontai kainuotų apie 1500€, tad liepiau ex pasiimti atgal, nebent galiu parašyti skolos lapą už 2000€ ir palieku taisymui. Tyla 😁

Atsakyti

Nuo rungtynių pradžios tas Ronaldo žaidė, o Lietuvoje dar svarstė ar išvis į aikštę išbėgs  :)  ...tik labai jau nervavosi jis, kad pirmame kėlinyje tik vieną įvartį (baudinys) įmušė, o lietuviai rezultatą išlygino  :D  ...bet antram kėliny užtai atsiėmė su kaupu ...tai ir gavom 5:1  :blink:​ 

Ziurejom namie. Lyg ir viltis buvo atsiradusi, bent jau lygiosiomis baigti. 

Bet, nu ech... ka padarysi. Gal kita karta  :D​ 

Atsakyti

Kartais taip gerai, kai atmintis nedirba - net ginčytis nėr kaip :D 

Atsakyti

Upjora, primink kada didzioji diena. 

Gera pradzia - puse darbo. Bet, taip be gailescio ir duoda is karto detention'us. Nera laiko, kad isivaziuotu?

Kol kas nepatinka nauja komanda, nes ivarcio neimuse  :laugh:  ir dar kakla pasitempe. O, veliau kaip bus, - matysim. Dicki uzverciau knygomis, vistiek Year 11. 

Pradzioje visi pasiryze, kad siemet bus KITAIP. O, kaip bus jau koki lapkriti pasimatys  :laugh:​ 

Lapkričio mėnesį.  :bijau2: 

Iškart rimtai griebia, nu ir gerai, drausmės nebus per daug.

Kaip kaklą gydot? Gaila dėl įvarčio... Juk jam taip gerai anoje komandoje sekėsi.

Jo jo, pati pradžia ir čia buvo pasiryžimo pilna, net namie elgėsi pavyzdingai. Pirmas tris dienas. Jau išsikvėpė. 

Oi, svarbūs metai dičkiui.  :4u:​ 

Atsakyti

O, Limcamca, turiu pasakyti, labai graži tavo šnekta  :wub:  

Labai girdisi, kad aš iš dzūkijos? Jau neprašys niekas padzūkuoti  :D

Kokia Limcamcos šnekta? :rolleyes: 

Aš prašysiu padzūkuot kai susitiksim. :ax: 

Labas vakaras, mano meilės. Pargrįžau.

Lėktuvas pakilti vėlavo valandą. Užtat sūnus su karšta vakariene pasitiko.

Babos vriednumas labai gerai mums finansiskai išėjo - grąžino ir jai sumokėtus pinigus, ir papildomai viešbutį apmokėjo. 

Barselona graži, Sagrada fantastiška, Montserrat kvapą gniaužia. 

Ant svarstyklių lipti bijau.

Nelipk ant svarstyklių.  :irnesakyk:  :irnesakyk:  :irnesakyk:​ 

Atsakyti

Labas vakaras. Kažkaip senokai paišiau čia. Šnd iš Talino parskridau. Nesvarbu, kad komandiruotė, bet Talinas man toooks užsienietiškas miestas. Nelygint net su Vilnium ir, juolab, Kaunu.

Fainai, kad gradmyte pabuvot.

Rykute, nesąmonė tokiud pinigus už a la dovanotus alimentus sukišt, tegul pats suremontuoja ir atvaro

Atsakyti

Kokia Limcamcos šnekta? :rolleyes:

Aš prašysiu padzūkuot kai susitiksim. :ax:

Nežinau žinok, aš buvau gyvai negirdėjus, tai labai jau gražiai man skambėjo  :wub: 

Aš nedzūkuoju, nu gal koks vienas kitas žodis  :rolleyes:  Bet pvz Vilniuj iškart girdi, sako tu iš Dzūkijos  :D  Va mano mergaitė, tai net rašo tarmiškai  :lol:​ 

Atsakyti