Piene su vaikais gal Ronaldo stebi 🤔
O, Limcamca, turiu pasakyti, labai graži tavo šnekta
Labai girdisi, kad aš iš dzūkijos? Jau neprašys niekas padzūkuoti
Man labai nesijautė, bet tu taip mažai kalbėjai 😁
Man labai nesijautė, bet tu taip mažai kalbėjai 😁
Aš dar užkimus buvau
Aplamai,tai reiketu bent zodi pasakyti,kad zmones susidarytu nuomone apie tarme😂.
Aplamai,tai reiketu bent zodi pasakyti,kad zmones susidarytu nuomone apie tarme😂.
Labas vakaras, mano meilės. Pargrįžau.
Lėktuvas pakilti vėlavo valandą. Užtat sūnus su karšta vakariene pasitiko.
Babos vriednumas labai gerai mums finansiskai išėjo - grąžino ir jai sumokėtus pinigus, ir papildomai viešbutį apmokėjo.
Barselona graži, Sagrada fantastiška, Montserrat kvapą gniaužia.
Ant svarstyklių lipti bijau.
Aš strategiškai patogesnėj vietoj sėdėjau, tai galiu pareikšt nuomonę, kad neatskirčiau regiono kalbėjimo atspalvio, jei nežinočiau. O Limcamcos kalbėsena man su daugybe vaikystės ir jaunystės atsiminimų asocijuojasi. Klausiaus ir lydžiaus
Terezza, aš laukiu nesulaukiu, kol tu nulenksi kaktą iki žemės ir padėkavosi, kad liepiau tau į Montserat nuvažiuot
Labas rytas
Limcos šnekta man labai labai graži, nebuvau to regiono kalbos gyvai girdėjusi, nors UK gyveni daug metu vistiek ji išliko, smagu
Festinos kalbą girdėjau, kadangi dzūkeliai giminės, tai jau ausis priprato
Frofe, turėjau omenyje grandmeetus
Labas rytas
Limcos šnekta man labai labai graži, nebuvau to regiono kalbos gyvai girdėjusi, nors UK gyveni daug metu vistiek ji išliko, smagu
Festinos kalbą girdėjau, kadangi dzūkeliai giminės, tai jau ausis priprato
Tai kad nebuvo čia kvietimo į grandmyta 😀
nu tai ką man daryt, kad jūs tuos meetus darot, kai man dirbt anąsyk pamenu irgi buvo kaip tik tada, kai pirmą dieną po atostogų išėjau dirbt. norėt gali kiek nori, bet kai nesigauna, tai nesigauna. va, Limca matė kokia pikta buvau šeštadienį ryte čia gi viskas tik todėl, kad negalėjau dalyvaut