Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Oi, Sistina, kaip as isisukciau i tavo kvepalyna.... patestavimui, nu :rolleyes:

Gaile, neatsimenu. Zinau, kad vaistai receptiniai, o jis pats buvo is Australijos.

Bet Brazilijoj, Pantanal ir as buvau didziausios rizikos zonoj bene savaite. Purskiausi/tepiausi daug, ir to uzteko. Ne vienas bendrakeleiviu antimaliariniu vaistu negere.

Atsakyti

Oi, Sistina, kaip as isisukciau i tavo kvepalyna.... patestavimui, nu :rolleyes:

Gaile, neatsimenu. Zinau, kad vaistai receptiniai, o jis pats buvo is Australijos.

Bet Brazilijoj, Pantanal ir as buvau didziausios rizikos zonoj bene savaite. Purskiausi/tepiausi daug, ir to uzteko. Ne vienas bendrakeleiviu antimaliariniu vaistu negere.

Nu va aš irgi linkusi teptis, bet mb mane gasdina, kad Madagaskaras bus džiunglės grynos, o dar lietaus ir uodu sezonas ka tik pasibaiges tik teoriškai. Zodziu, stresasman :D

Atsakyti

Ir Pantanalis grynos dziungles bei uzliejamos pievos. Nestresinkit. Paziurek statistika. Net didziausios rizikos zonose susirgimu skaicius minimalus.

Atsakyti

Sveikos,

ruko salies merginos, kaip nuotaikos po sutarties atmetimo? Ka jusu apzvalgininkai prognozuoja?

Atsakyti

Ir Pantanalis grynos dziungles bei uzliejamos pievos. Nestresinkit. Paziurek statistika. Net didziausios rizikos zonose susirgimu skaicius minimalus.

O kur ta statistiką rast?

Atsakyti

Dar liepė nuo tymų pasiskiepyt

Atsakyti

Zinok nebeatsimenu, kur. Googlinau. Dar keliaujancio lietuvo straipsni issamu radau apie tai.

Fate, nieko nezinau, nieko neskaiciau. Bardakas cia ir tiek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 13 kovo 2019 - 08:15

Labas rytas  nusprendžiau grįžti į savo plaukų spalvą :D

Ir į Klaipėdą lekiu, nes pirmadienį patingėjau  :tomato:​ 

Atsakyti
Mano vaikas ne politikas , bet prognozuoja blogus laikus.

Bet , europos komisaras yra lenkas.
O lenku UK yra daug,todel nemanau kad jis jiems gyvenima sunkins.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 03 13, 08:21)
<p>Labas rytas  nusprendžiau grįžti į savo plaukų spalvą biggrin.gif</p><p></p><p></p><p>Ir į Klaipėdą lekiu, nes pirmadienį patingėjau  tomato.gif​ </p>

O cia kuri butu?
Atsakyti

Visoj Europoj uzdraude Boeing 737 MAX. Operatyviai. 

Atsakyti

Labryt

Nu tikiuosi šiandien diena bus geresnė nei vakar. 

Panos, kažkada skaičiau apie maliariją, bet kadangi nebuvo aktualu, tai nebepamenu. Skiepų nėra, taip? Ir tie vaistai geriami tipo profilaktiškai, dar nesusirgus? Apie jų baisius šalutinius poveikius girdėjau. Jau kai susergi, tie vaistai nebepadeda?

Gaile, nuo tymų, tai įtariu dabar net tik LT gyvenant visai sveika būtų pakartot vakcinas.

Atsakyti