Laba,
Pagaliau ir pas mus šiandien šilta bei saulė šviečia. Ta proga gavome pirmąjį pakvietimą į Kalėdinį vakarėlį Lapkričio 30 dieną
Grįžau namo pavargusi, bet sugalvojau nuvažiuoti pabėgioti reikia kažkaip meeto ėdesį išpurtyti
Ką aš ir sakiau. Nespės visos namo padoriai grįžti, jūs jau bėgiosit ratais sporto salėje
labas rytas
Rykute, respectas, kad nesi švelniakailė, tokius dar reiktų už kunkolų pakabinti
Aš kaip kelių erelė šyryt buvau nubausta A juostoje važiavau sugadino dieną iš pat ryto zarasos
vakar darbo pavedimu ėjau med. komisiją, atėjau pas šeimos gydytoją į kabinetą ta pradėjo vardinti mano negalavimus, tai pairodo 2018 m.aš susirgau inkstiniu cukriniu diabetu kažkaip nejauku pasidarė...
Nėra vairuotojo be baudų, nenusimink. Diagnozė tai skamba nejaukiai. O, kaip ji pasireiškia, kas tau darosi?
Labryt!
Jei grand mytas po Naujų, tai galbūt ir aš dalyvaučiau. Jei vaikutis nebenorės, kad iki mokyklos vartelių lydėčiau.
Evuxiene, tai ko lendi į A juostą? Ar tu autobusą vairuoji?
Kaip su tuo diabetu kovoti?
Rykutė Šaunuolė. Reikia kovot. Reiktų ir man užsiimti. Tik nežinau kokiu vardu donoro ieškoti. Nemačiau aš jo 10 metų.
Kaip jai pirmos dienos?