Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba,

Pagaliau ir pas mus šiandien šilta bei saulė šviečia. Ta proga gavome pirmąjį pakvietimą į Kalėdinį vakarėlį  :D  :newyear:  Lapkričio 30 dieną  :laugh: 

Grįžau namo pavargusi, bet sugalvojau nuvažiuoti pabėgioti  :showoff: reikia kažkaip meeto ėdesį išpurtyti  :karsta:​ 

Ką aš ir sakiau. Nespės visos namo padoriai grįžti, jūs jau bėgiosit ratais sporto salėje  :laugh:  :laugh: 

labas rytas :)

Rykute, respectas, kad nesi švelniakailė, tokius dar reiktų už kunkolų pakabinti :victory2:

Aš kaip kelių erelė šyryt buvau nubausta :oh: A juostoje važiavau :dry2: sugadino dieną iš pat ryto zarasos :cray:

vakar darbo pavedimu ėjau med. komisiją, atėjau pas šeimos gydytoją į kabinetą ta pradėjo vardinti mano negalavimus, tai pairodo 2018 m.aš susirgau  inkstiniu cukriniu diabetu :bijau2:  :hmm: kažkaip nejauku pasidarė... :blink:​ 

Nėra vairuotojo be baudų, nenusimink. Diagnozė tai skamba nejaukiai. O, kaip ji pasireiškia, kas tau darosi? 

Labryt! 

Jei grand mytas po Naujų, tai galbūt ir aš dalyvaučiau.  :hmm: Jei vaikutis nebenorės, kad iki mokyklos vartelių lydėčiau. 

Evuxiene, tai ko lendi į A juostą? Ar tu autobusą vairuoji?  :D

Kaip su tuo diabetu kovoti?

Rykutė Šaunuolė. Reikia kovot. Reiktų ir man užsiimti. Tik nežinau kokiu vardu donoro ieškoti. Nemačiau aš jo 10 metų.  :rolleyes:

Kaip jai pirmos dienos? 

Atsakyti

Labryt! 

Jei grand mytas po Naujų, tai galbūt ir aš dalyvaučiau.  :hmm: Jei vaikutis nebenorės, kad iki mokyklos vartelių lydėčiau. 

Evuxiene, tai ko lendi į A juostą? Ar tu autobusą vairuoji?  :D

Kaip su tuo diabetu kovoti?

Rykutė Šaunuolė. Reikia kovot. Reiktų ir man užsiimti. Tik nežinau kokiu vardu donoro ieškoti. Nemačiau aš jo 10 metų.  :rolleyes:

kažin ko lendu, kad greičiau į darbą nuvažiuoti :P 

dieabeto aš neturiu, taigi žinočiau,būčiau ieškojusi priežasčių, keliausiu pas šeimistą, klaida čia kažkokia :blink: 

Atsakyti

Limcamca, gerai jai toje mokykloje. Džiūgauja, praeitą savaitę iš istorijos ir prancūzų gavo aukščiausius balus savo klasėje. Tik ryte kažko jai nejauku, prašo eit kartu. Tai ir einu, negi gaila. Darbai į mišką nepabėgs. Vakar gavo detention.  :lol: 10 minučių su visais kitais nusikaltėliais sėdėjo per pietų pertrauką, pavėlavo į valgyklą, grįžo alkana kaip vilkas, o aš kaip niekada su vakariene laukiau, nes grįžau iš darbo anksti.  Bausmė už tai, kad nepasirašėm jos kalendoriuje. Pasirodo, reikia savaitgalį pasirašyti. Aš nežinojau, anie du vietiniai, pamiršo. Bet man toks juokas iki šiol ima, ketvirta diena mokykloje ir jau detention.  :lol:  :lol:  :lol:  Sakė, pasimokė, šiandien manęs prašė avansu pasirašyti.  :lol: 

Atsakyti

kažin ko lendu, kad greičiau į darbą nuvažiuoti :P

dieabeto aš neturiu, taigi žinočiau,būčiau ieškojusi priežasčių, keliausiu pas šeimistą, klaida čia kažkokia :blink:

Teks pirkti autobusą. 

Kada pas šeimistą ( patinka man Oragės naujadaras). 

Limcamca, kaip taviškiai? Mažyliui futbolo nauja komanda kaip?

Atsakyti

Oi, man tai nieko nereikia iškratyti po myto, mano rūbai su elastanu   :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Festina, pasislink, aš su tavim. Oversized perku.  :dry2:  :thumb_yello:​ 

Atsakyti

prašom ir man vietos palikt prie oversize ir rūbų su elastanu :lol:  a meetas, a ne meetas, be jų nikaip 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 10 rugsėjo 2019 - 15:41

prašom ir man vietos palikt prie oversize ir rūbų su elastanu :lol:  a meetas, a ne meetas, be jų nikaip 

Frofe, o ko tu mus visada ingnoruoji :hmm:​ 

Atsakyti

Labryt! 

:rolleyes:

Upjora, primink kada didzioji diena. 

Limcamca, gerai jai toje mokykloje. Džiūgauja, praeitą savaitę iš istorijos ir prancūzų gavo aukščiausius balus savo klasėje. Tik ryte kažko jai nejauku, prašo eit kartu. Tai ir einu, negi gaila. Darbai į mišką nepabėgs. Vakar gavo detention.  :lol: 10 minučių su visais kitais nusikaltėliais sėdėjo per pietų pertrauką, pavėlavo į valgyklą, grįžo alkana kaip vilkas, o aš kaip niekada su vakariene laukiau, nes grįžau iš darbo anksti.  Bausmė už tai, kad nepasirašėm jos kalendoriuje. Pasirodo, reikia savaitgalį pasirašyti. Aš nežinojau, anie du vietiniai, pamiršo. Bet man toks juokas iki šiol ima, ketvirta diena mokykloje ir jau detention.  :lol:  :lol:  :lol:  Sakė, pasimokė, šiandien manęs prašė avansu pasirašyti.  :lol:

Gera pradzia - puse darbo. Bet, taip be gailescio ir duoda is karto detention'us. Nera laiko, kad isivaziuotu?

Limcamca, kaip taviškiai? Mažyliui futbolo nauja komanda kaip?

Kol kas nepatinka nauja komanda, nes ivarcio neimuse  :laugh:  ir dar kakla pasitempe. O, veliau kaip bus, - matysim. Dicki uzverciau knygomis, vistiek Year 11. 

Pradzioje visi pasiryze, kad siemet bus KITAIP. O, kaip bus jau koki lapkriti pasimatys  :laugh:​ 

Atsakyti

Frofe, o ko tu mus visada ingnoruoji :hmm:​ 

kuria prasme ignoruoju?  :hmm: 

Atsakyti

labas rytas :)

Rykute, respectas, kad nesi švelniakailė, tokius dar reiktų už kunkolų pakabinti :victory2:

Aš kaip kelių erelė šyryt buvau nubausta :oh: A juostoje važiavau :dry2: sugadino dieną iš pat ryto zarasos :cray:

vakar darbo pavedimu ėjau med. komisiją, atėjau pas šeimos gydytoją į kabinetą ta pradėjo vardinti mano negalavimus, tai pairodo 2018 m.aš susirgau  inkstiniu cukriniu diabetu :bijau2:  :hmm: kažkaip nejauku pasidarė... :blink:​ 

Maciau kaip sian visus is eiles stabde A juostinius  :D​ 

Atsakyti

Vakar per žinias pasakojo apie plintantį vyrų verslą Lietuvoje ir interviu su vienu apvaisintoju  :D ...jo kaina 100 eurų, jeigu iškart nepavyksta - tai kitam kartui 50 procentų nuolaidą gauni  :lol: ...o ir šiaip jis akcentavo gerą kainą ir greitą aptarnavimą  :D 

Blyn,moki pinigus ir net malonumo neapturi su zuikiu. :D .

O as be rankyciu,be kojyciu.Siandien dar kuopiau mamos buta.Nu kiek to gerio ten,tai nimogu. :unsure: .Atidaviau kokiems 10 zmoniu po kokius 3 bulvinius maisus kiekvienam.Dar rytoj kilimus issivez.Kazkas baisaus.Dar puse nakties kuopsiu visa ssss.Ryt jau lektuvas.

Labas vakaras mamzes.

Atsakyti