Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Neitiketina, ka? turi "nuleist". Kaip turguj kokiam, ****.

Jei turėčiau teisinį išsilavinimą, aš labai rimtai paduočiau valstybę į teismą už diskriminaciją vienišų tėvų, už lygių teisių pažeidimą, nes būtent įstatymai leidžia jiems taip elgtis. O kenčia vieniši tėvai ir vaikai. 

Atsakyti

Tikiu, antra diena ant karstu visad planai buna grandioziniai. Bet rimtai reik det apklausa sekanciai datai.

Planų buvo daug, manau tik mūsų noro tereikia ir laiko pataupyti yra 🥳🥰 bet aš galvoju, gal mums važiuoti į Barseloną, ten Tereza turi sakė super baba su apartamentais 😅

Atsakyti

Planų buvo daug, manau tik mūsų noro tereikia ir laiko pataupyti yra 🥳🥰 bet aš galvoju, gal mums važiuoti į Barseloną, ten Tereza turi sakė super baba su apartamentais 😅

Pofik ta Barselona,rasim geriau ir idomiau,o baba kadangi tokia tvarkinga,tai mes ja galime nusamdyti kuopti mums kambariu ir valyti musu trupinius.Vo! :hmm: .

Atsakyti

Tada nieko negautų. Gi 18 m negavo. Aš irgi esu kažkada trečdalį nuleidus kad nors kažką atgauciau.  Tiesiog būna žmonės beviltiški, nėra iš ko išieškoti, tai tada reik permąstyti principus
Ar as cia viena tokia ambicinga? Niekad nieko negavau ir man nereikia.Ir ju paciu sale mano vaiku nereikia.Dar isgrusciau von su ju apgailetinom nuobrizgom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 09 rugsėjo 2019 - 23:47

Nuobrizga - itraukiu i vartotinu zodziu zodyna :D 

Atsakyti

Ar as cia viena tokia ambicinga? Niekad nieko negavau ir man nereikia.Ir ju paciu sale mano vaiku nereikia.Dar isgrusciau von su ju apgailetinom nuobrizgom.
Buvo laikas kai taip galvojau ir dariau, bet nuo to nei man, nei vaikams juk ne geriau. O mat gyrainia niekam nereikalinga ir neįdomi, tik gailesčio verta, nes nusiplūkusi ir su krūva psichologinių problemų lieka, kurios persiduoda ir vaikams. Tad atėjo laikas ir nusprendžiau, kad tegu jie kankinasi turėdami švelniakailę ex 😅 realiai kol visos tokios principingos ir nieko nereikalaujančios, tol ir padėtis nesikeičia, nes visiems gerai, visi tyli, kartos auga matydamas kaip atsakomybės prisiimti nėra būtina, nes ir taip puiku...

Labas rytas 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 rugsėjo 2019 - 05:39

Labas rytas . Tai kada jau pradeti krautis lagaminus?  :vacation1:​ 

Atsakyti

Na ir faina jam. Lengvas gyvenimas be įsipareigojimų :D

Na jau ne. Vaikus ne pirštu pasidariau. Malonu buvo abiems :D. Tai vat tegu žino, kad neišsisuks ir nuo pasekmių. 

Atsakyti

Na ir faina jam. Lengvas gyvenimas be įsipareigojimų :D

Na jau ne. Vaikus ne pirštu pasidariau. Malonu buvo abiems :D. Tai vat tegu žino, kad neišsisuks ir nuo pasekmių. 

Vakar per žinias pasakojo apie plintantį vyrų verslą Lietuvoje ir interviu su vienu apvaisintoju  :D ...jo kaina 100 eurų, jeigu iškart nepavyksta - tai kitam kartui 50 procentų nuolaidą gauni  :lol: ...o ir šiaip jis akcentavo gerą kainą ir greitą aptarnavimą  :D​ 

Atsakyti

Vakar per žinias pasakojo apie plintantį vyrų verslą Lietuvoje ir interviu su vienu apvaisintoju  :D ...jo kaina 100 eurų, jeigu iškart nepavyksta - tai kitam kartui 50 procentų nuolaidą gauni  :lol: ...o ir šiaip jis akcentavo gerą kainą ir greitą aptarnavimą  :D 

Na yra paklausa, bus ir pasiūla :😀. Bet tai rizikuoja bicas, gali sulaukt daug ieškinių alimentams 😂

Atsakyti

labas rytas :) 

Rykute, respectas, kad nesi švelniakailė, tokius dar reiktų už kunkolų pakabinti :victory2: 

Aš kaip kelių erelė šyryt buvau nubausta :oh: A juostoje važiavau :dry2: sugadino dieną iš pat ryto zarasos :cray: 

vakar darbo pavedimu ėjau med. komisiją, atėjau pas šeimos gydytoją į kabinetą ta pradėjo vardinti mano negalavimus, tai pairodo 2018 m.aš susirgau  inkstiniu cukriniu diabetu :bijau2:  :hmm: kažkaip nejauku pasidarė... :blink:​ 

Atsakyti

Labryt! 

Jei grand mytas po Naujų, tai galbūt ir aš dalyvaučiau.  :hmm: Jei vaikutis nebenorės, kad iki mokyklos vartelių lydėčiau. 

Evuxiene, tai ko lendi į A juostą? Ar tu autobusą vairuoji?  :D 

Kaip su tuo diabetu kovoti?

Rykutė Šaunuolė. Reikia kovot. Reiktų ir man užsiimti. Tik nežinau kokiu vardu donoro ieškoti. Nemačiau aš jo 10 metų.  :rolleyes: 

Atsakyti