Grįžau namo pavargusi, bet sugalvojau nuvažiuoti pabėgioti reikia kažkaip meeto ėdesį išpurtyti
Sveikos, ui, negaliu, zvengiu jusu postus skaitydama.
Linamog, tai tau reiketu ant kilimelio - pasiaiskint kodel nedalyvavai???
Oras nuostabus, deja, su savaitgaliu ateis ruduo.
O ta maske is viso vaziuoja, kad ja su tralu atitempe?
Mašina važiuoja, bet nėra tech, pasibaigus prieš porą mėnesių. Nuvariau į servisą pati, bet jaučiu problemą stabdžio ir langų skystis bėga, visą kitą pažiūrės ir pasakyti ar verta man pasirašyti ant jos 😅
Nesyp mnie sol na ranu, nu nikaip negalejau.
Grįžau namo pavargusi, bet sugalvojau nuvažiuoti pabėgioti reikia kažkaip meeto ėdesį išpurtyti
as irgi sian sporto salej atgailavau
prakaitas upeliais per nugara bego.
Mašina važiuoja, bet nėra tech, pasibaigus prieš porą mėnesių. Nuvariau į servisą pati, bet jaučiu problemą stabdžio ir langų skystis bėga, visą kitą pažiūrės ir pasakyti ar verta man pasirašyti ant jos 😅
duos jis tau gera daikta.
Nesyp mnie sol na ranu, nu nikaip negalejau.
nu labai abydna, zinok.Ypac, kai net tiek "uzsienieciu" atvare, kai kurios "specijalio" atskrido.Uz sitoki rimta poziuri i myta mes net taures kelem ir tosta sakem.
As isvis turiu plana chuligana iki ziemos svenciu dar viena grand suorganizuot.
Ooooo, ane? mes ten antra diena "pasideliojom" tarptautiniu mytu plana, zinok. Labai geru minciu mums atejo. ;)
Gavau pyzdako, musuos i krutine, sukalbesiu 3 sveikas marijas ir keliais apeisiu kryziu kalna. Procesa paleidau. Man jau senatvinis marazmas, kaip tai plikai puoniai.
A tai kada aisi keliais? Norec atsivexti popcornu ir ta vaizdziali pamatyt 😂
Rykute, o kodėl už 3000€ nurašysi 5000€? nenurašyčiau nė cento daugiau, iš principo.
Vasara totali... pas mus šiuo metu +26, pojūtis +27. Dar gerai būtų, kad tiek dirbt nereiktų... Nu bet jau šviečiasi ir man geresnis rytojus, dar dvi savaitės ir atostogos.
Tada nieko negautų. Gi 18 m negavo. Aš irgi esu kažkada trečdalį nuleidus kad nors kažką atgauciau.
Tiesiog būna žmonės beviltiški, nėra iš ko išieškoti, tai tada reik permąstyti principus
Neitiketina, ka? turi "nuleist". Kaip turguj kokiam, ****.
Tikiu, antra diena ant karstu visad planai buna grandioziniai. Bet rimtai reik det apklausa sekanciai datai.