Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Grįžau namo pavargusi, bet sugalvojau nuvažiuoti pabėgioti  :showoff: reikia kažkaip meeto ėdesį išpurtyti  :karsta:​ 

Atsakyti

Sveikos, ui, negaliu, zvengiu jusu postus skaitydama. 

Linamog, tai tau reiketu ant kilimelio - pasiaiskint kodel nedalyvavai??? 

Oras nuostabus, deja, su savaitgaliu ateis ruduo. 

O ta maske is viso vaziuoja, kad ja su tralu atitempe?

Mašina važiuoja, bet nėra tech, pasibaigus prieš porą mėnesių. Nuvariau į servisą pati, bet jaučiu problemą stabdžio ir langų skystis bėga, visą kitą pažiūrės ir pasakyti ar verta man pasirašyti ant jos 😅 

Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2019 09 09, 18:32)
Linamog, tai tau reiketu ant kilimelio - pasiaiskint kodel nedalyvavai??? 

Nesyp mnie sol na ranu, nu nikaip negalejau.
Atsakyti

Grįžau namo pavargusi, bet sugalvojau nuvažiuoti pabėgioti  :showoff: reikia kažkaip meeto ėdesį išpurtyti  :karsta: 

as irgi sian sporto salej atgailavau :D

prakaitas upeliais per nugara bego.

Mašina važiuoja, bet nėra tech, pasibaigus prieš porą mėnesių. Nuvariau į servisą pati, bet jaučiu problemą stabdžio ir langų skystis bėga, visą kitą pažiūrės ir pasakyti ar verta man pasirašyti ant jos 😅 

duos jis tau gera daikta.

Atsakyti

Nesyp mnie sol na ranu, nu nikaip negalejau.

nu labai abydna, zinok.Ypac, kai net tiek "uzsienieciu" atvare, kai kurios "specijalio" atskrido.Uz sitoki rimta poziuri i myta mes net taures kelem ir tosta sakem.

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 09 09, 21:28)
nu labai abydna, zinok.Ypac, kai net tiek "uzsienieciu" atvare, kai kurios "specijalio" atskrido.Uz sitoki rimta poziuri i myta mes net taures kelem ir tosta sakem.

As isvis turiu plana chuligana iki ziemos svenciu dar viena grand suorganizuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 rugsėjo 2019 - 20:39
QUOTE(linamog @ 2019 09 09, 21:39)
As isvis turiu plana chuligana iki ziemos svenciu dar viena grand suorganizuot.

Ooooo, ane? mes ten antra diena "pasideliojom" tarptautiniu mytu plana, zinok. Labai geru minciu mums atejo. ;)
Atsakyti

Gavau pyzdako, musuos i krutine, sukalbesiu 3 sveikas marijas ir keliais apeisiu kryziu kalna. Procesa paleidau. Man jau senatvinis marazmas, kaip tai plikai puoniai.

A tai kada aisi keliais? Norec atsivexti popcornu ir ta vaizdziali pamatyt 😂

Atsakyti

Rykute, o kodėl už 3000€ nurašysi 5000€? nenurašyčiau nė cento daugiau, iš principo.  

Vasara totali... pas mus šiuo metu +26, pojūtis +27. Dar gerai būtų, kad tiek dirbt nereiktų... Nu bet jau šviečiasi ir man geresnis rytojus, dar dvi savaitės ir atostogos.

Tada nieko negautų. Gi 18 m negavo. Aš irgi esu kažkada trečdalį nuleidus kad nors kažką atgauciau. 

Tiesiog būna žmonės beviltiški, nėra iš ko išieškoti, tai tada reik permąstyti principus

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 09 09, 21:51)
Tada nieko negautų. Gi 18 m negavo. Aš irgi esu kažkada trečdalį nuleidus kad nors kažką atgauciau. </p><p>Tiesiog būna žmonės beviltiški, nėra iš ko išieškoti, tai tada reik permąstyti principus</p>

Neitiketina, ka? turi "nuleist". Kaip turguj kokiam, ****.
Atsakyti

Neitiketina, ka? turi "nuleist". Kaip turguj kokiam, ****.

Tai tokia realybė. Kitaip gausi 0. Ir jokie antstoliai nepadės, kai žmogus oficialiai neturi babkiu

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 09 09, 21:41)
Ooooo, ane? mes ten  antra diena "pasideliojom" tarptautiniu mytu plana, zinok. Labai geru minciu mums atejo. ;)

Tikiu, antra diena ant karstu visad planai buna grandioziniai. Bet rimtai reik det apklausa sekanciai datai.
Atsakyti