Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tad gerai su manim elkites  :D . O tai busit zviazdos foto galeriju to net neitardamos  :hihihi: 

😱😀

Nepatikėsite, bet šiandien sūnaus tėvas atvarė man mašiną už skolą kur nuo vasario žada  :bis  prigasdinau vargšą  :D  mašiną ant tralo atvarė draugelis, baisi ji. Nepasirašiau ir nuvežiau meistrams savo patikrinti. Gausiu gal 3000€ pardavus, pasirašysiu 5000€ skolai  :taika: liks dar virš 3000

Vis šis tas.

Festina, matau jau radai. Daina puiki 🥰

nu jau oras 😍 vasara konkreti 🤗

sveikos!

Atsakyti

Sveikos, damos.D

jūs tą vasara, pas mane tikras ruduo. Gražu. Braškes spėjau vakar persodinti kol sausa buvo. Dabar lai lyja. 

Rykute, vis šis tas.

Festina, ar jau sveika? 

Atsakyti

Festina, ar jau sveika? 

Čia vasara, nesąmonė sirgti  :D  Loju loju dar, labiau naktim, tik ne prieš mėnulį  :lol: 

Dabar šaukiu kitas savo mergaites į susitikimą, atrodo, atostogų planas bus pilnai išpildytas  :wub:  :lietuva: 

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 09 09, 15:26)
<p>Nepatikėsite, bet šiandien sūnaus tėvas atvarė man mašiną už skolą kur nuo vasario žada  bis.gif  prigasdinau vargšą  biggrin.gif  mašiną ant tralo atvarė draugelis, baisi ji. Nepasirašiau ir nuvežiau meistrams savo patikrinti. Gausiu gal 3000€ pardavus, pasirašysiu 5000€ skolai  000189.gif​ liks dar virš 3000</p>

Nu rimtai nepatikesiu. biggrin.gif biggrin.gif
Paziurejau, i temometra, rodo +25C. Nesitiki.
Atsakyti

Rykute, o kodėl už 3000€ nurašysi 5000€? nenurašyčiau nė cento daugiau, iš principo.  

Vasara totali... pas mus šiuo metu +26, pojūtis +27. Dar gerai būtų, kad tiek dirbt nereiktų... Nu bet jau šviečiasi ir man geresnis rytojus, dar dvi savaitės ir atostogos.

Atsakyti

Rykute, o kodėl už 3000€ nurašysi 5000€? nenurašyčiau nė cento daugiau, iš principo.   Vasara totali... pas mus šiuo metu +26, pojūtis +27. Dar gerai būtų, kad tiek dirbt nereiktų... Nu bet jau šviečiasi ir man geresnis rytojus, dar dvi savaitės ir atostogos.
Taip tik atrodo, realybėje kai susiduri, tenka ne vien principais vadovautis, bet ir įjungti logiką. Šiuo atveju tinka posakis "geriau žvirblis rankoje, nei..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 09 rugsėjo 2019 - 16:34

Pasiėmiau pupuliuką savo iš oro uosto, tai negali patikėti kokia čia puiki vasara pas mus 😊

Upjora, nori, kad parvežiau truputi vasaros ir Tau grįždama 😊ar Tu jau sniegą džiovini kitai vasarai 😊😂

Rykute, visai neblogas žvirblis nors jeigu būtų du visai gerai išeitų :) 

Atsakyti

Taip tik atrodo, realybėje kai susiduri, tenka ne vien principais vadovautis, bet ir įjungti logiką. Šiuo atveju tinka posakis "geriau žvirblis rankoje, nei..."

gal tu ir teisi.  tik jei sugebėjai prigąsdinti dabar, tai toks nusileidimas dėl 2000€ jam gali atrodyt, kad atleidai vadeles ir toliau tuo naudosis. žvirblį gavai, bet vanago pusę vistiek gali palikti :) 

Atsakyti
Sveikos, ui, negaliu, zvengiu jusu postus skaitydama. 

Linamog, tai tau reiketu ant kilimelio - pasiaiskint kodel nedalyvavai??? 

Oras nuostabus, deja, su savaitgaliu ateis ruduo. 

O ta maske is viso vaziuoja, kad ja su tralu atitempe?
Atsakyti

gal tu ir teisi.  tik jei sugebėjai prigąsdinti dabar, tai toks nusileidimas dėl 2000€ jam gali atrodyt, kad atleidai vadeles ir toliau tuo naudosis. žvirblį gavai, bet vanago pusę vistiek gali palikti :)

Matai, kai per 18 metų realiai nieko negauni, čia man jau laimėjimas. Nes žmogaus net du teistumai nepataisė.

Atsakyti

Gavau pyzdako, musuos i krutine, sukalbesiu 3 sveikas marijas ir keliais apeisiu kryziu kalna. Procesa paleidau. Man jau senatvinis marazmas, kaip tai plikai puoniai.

Atsakyti

Oi Fate, man tavo keliukų gaila, paskolinsiu bambeklio kelių apsaugas  :unsure:  :rolleyes: 

Savaitė dingo kaip į vandenį, tikrai ilgai neateina  :hmm:  Aūūūū, kur tu?

Atsakyti