Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mano skrydis atidetas, tai galvoju. Kuri mano medali nufyrino? Gi pasiskyriau sau 😀😀

Tikrai siltai, jaukiai ir smagiai buvo. ❤

Oho istorija kartojasi 😊tikiuosi neilgam atidėta?

Nuostabiai praleistas laikas su saunia kompanija.

attachicon.gifIMG_20190908_214135.jpg

attachicon.gifIMG_20190908_214157.jpg

Tikrai, kad fantastiškas laikas ir kompanija. Maja ačiū už nuostabius desertus 🥮🍰

Ei, Maja, atsargiai su foto, mūsų nuogų nepridėk 😂🤣 nuo bus kaip kažkam pažįstamo ant viso svieto 🙈🙉🙊

Niu jau Maja IT gerai išmano ir nėra tiek nusenus 😊 taip, kad gedos nepadarys 🤣

Atsakyti

Nerandu žodžių  :blush-anim-cl: 

Ačiū merginos, fantastiškas savaitgalis su šaunia kompanija   :wub:  :oro_buckis: 

Mamukas laukė su karštais ir šaltais patiekalais, tikėjosi, kad vaikas alkanas grįš   :lol: 

Atsakyti

Blueta, pasidalink nuoroda tos dainos  :wub:  Niekaip neatgaminu  :oh:​ 

Atsakyti

https://www.youtube.com/watch?v=eeDk-UtZXXY  :heart:​ 

Atsakyti

Labas rytas. 

Ei, Maja, atsargiai su foto, mūsų nuogų nepridėk 😂🤣 nuo bus kaip kažkam pažįstamo ant viso svieto 🙈🙉🙊

Oi nesijuok, nežinia, kaip gali būti senatvėje.  :D​ Duok dieve mums sveiko proto. 

Atsakyti
Damos, prasom smulkiau - kaip sekesi atvykt, kada susirinkote, kiek is viso buvo, kaip isikuret, kaip oras nusiseke, ka gero aptaret, kada sumigot?
Atsakyti

Damos, prasom smulkiau - kaip sekesi atvykt, kada susirinkote, kiek is viso buvo, kaip isikuret, kaip oras nusiseke, ka gero aptaret, kada sumigot?

Viskas vyko pagal planą, atvykom laiku, oras kaip užsakytas, pagrindinė pokalbių tema-vyrai, ilgai nenaktinėjom, visgi senstam, atmetus keletą personalo nesklandumų viskaip buvo puikiai :P 

Dėkui visoms už kompaniją, labai tikiuosi nepaskutinį kartą :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas, 

Atkreipkit dėmesį į šiandienos datą. 

Nors, aš tai kaip šlapiu maišu trenkta. Lėktuvas vėlavo, tai nukirpo beveik porą valandų miego. Mažius vakar pasitempė kaklą, šiandien nuo ryto jau prie gydytojo kabineto durų stovėjom. O miego kaip noriu  :B  :B 

Atsakyti

Tad gerai su manim elkites  :D . O tai busit zviazdos foto galeriju to net neitardamos  :hihihi:​ 

Atsakyti

Labas rytas, 

data graži, bet 2019-09-19 vistiek bus gražesnė :P 

Atsakyti

Labas rytas, 

Nors, aš tai kaip šlapiu maišu trenkta. Lėktuvas vėlavo, tai nukirpo beveik porą valandų miego. Mažius vakar pasitempė kaklą, šiandien nuo ryto jau prie gydytojo kabineto durų stovėjom. O miego kaip noriu  :B  :B

Atgal į realybę... 

Data žavinga, bet šiandien, pildydama dokumentus, 2020 metus įrašiau visur  :oh:​ 

Atsakyti

Nepatikėsite, bet šiandien sūnaus tėvas atvarė man mašiną už skolą kur nuo vasario žada  :bis  prigasdinau vargšą  :D  mašiną ant tralo atvarė draugelis, baisi ji. Nepasirašiau ir nuvežiau meistrams savo patikrinti. Gausiu gal 3000€ pardavus, pasirašysiu 5000€ skolai  :taika:​ liks dar virš 3000

Atsakyti