Labas rytas, rodos diena bus puiki 🥰 aš jau po darbų, atvariau išplauti mašinos, per tą laiką išgersiu kavos ☕
Energetinis kokteilis, plakamas Lietuvos rinktinės krepšininkams prieš varžybas
Avokadas, bananas, agurkas, saliero stiebas, riešutai, kanapių sėklų branduoliai, saulėgrąžos, riešutų sviestas, medus arba klevų sirupas. O jei reikia dar daugiau energijos pridedama kalė (lapinio kopūsto) salotų, špinatų lapų, žirnių ir ridikėlių.
Na, Alta, ar padės jiems šitas kokteilis laimėti prieš prancūzus.
Energetinis kokteilis, plakamas Lietuvos rinktinės krepšininkams prieš varžybas
Avokadas, bananas, agurkas, saliero stiebas, riešutai, kanapių sėklų branduoliai, saulėgrąžos, riešutų sviestas, medus arba klevų sirupas. O jei reikia dar daugiau energijos pridedama kalė (lapinio kopūsto) salotų, špinatų lapų, žirnių ir ridikėlių.
Na, Alta, ar padės jiems šitas kokteilis laimėti prieš prancūzus.
ne manęs klausi, bet prieš prancūzus jiems jokie kokteiliai nepadės.
ne manęs klausi, bet prieš prancūzus jiems jokie kokteiliai nepadės.
Šiaip tai juokaudama tokį klausimą uždaviau ...bet tavo nusiteikimas puikus.
Šiaip tai juokaudama tokį klausimą uždaviau ...bet tavo nusiteikimas puikus.
Nei nusiteikimas, nei kas, reikia realiai mąstyt.. Krepšinio nežiūriu, tik rezultatus.
Nu krito, to ir reikėjo tikėtis.
Nei nusiteikimas, nei kas, reikia realiai mąstyt.. Krepšinio nežiūriu, tik rezultatus.
Nu krito, to ir reikėjo tikėtis.
Taip ir galvojau, kad pralaimėjimo atveju dar užsuksi pabaksnoti
Mano ex'as labai mėgo ir man, ir vaikams taip baksnoti, "o ką aš sakiau", "bus blogai", "ko tu tikiesi" ...
Man patinka gyvenime tikėtis geriausio, patinka džiaugtis kai rezultatai pranoksta kitų lūkesčius, kai sėkmė ir laimė nenusisuka, nors visi aplinkui karksi priešingai, gera kai įvyksta taip ko niekas jau neprognozavo ...išvis jeigu vyktų gyvenime viskas taip, kaip turėjo būti - tai ir manęs gyvos jau nebūtų ...sulaužiau gydytojų verdiktą ir visus nustebinau
Taip ir galvojau, kad pralaimėjimo atveju dar užsuksi pabaksnoti
Mano ex'as labai mėgo ir man, ir vaikams taip baksnoti, "o ką aš sakiau", "bus blogai", "ko tu tikiesi" ...
Man patinka gyvenime tikėtis geriausio, patinka džiaugtis kai rezultatai pranoksta kitų lūkesčius, kai sėkmė ir laimė nenusisuka, nors visi aplinkui karksi priešingai, gera kai įvyksta taip ko niekas jau neprognozavo ...išvis jeigu vyktų gyvenime viskas taip, kaip turėjo būti - tai ir manęs gyvos jau nebūtų ...sulaužiau gydytojų verdiktą ir visus nustebinau
Visai nesu tokia kaip tavo exas.
Tu labai apibendrini.
Kalbu tik apie krepšinį. kažkada labai domėjausi, paskui nebe.
taip pasakiau, kad labai nuspėjamas scenarijus, pradžioje visada būna puikus startas, nugali vieną iš stipresnių rinktinių, vieną ar keletą silpnesnių, ir piššš.. Tarsi išsikvepia, ar kas jiems atsitinka, kai stoja prieš stiprią komandą. Ir taip labai dažnai, o čia dar prancūzai. Išskyrus tuos 2003-iuosius.
Tiek.
Paskutinė mano žinutė buvo visai ne apie krepšinį ir tavo tikėjimą pergale ar pralaimėjimu ...kuo nori tuo tikėk ir kaip nori taip prognozuok.
Rašiau apie tai, kad užsuksi po nesėkmės pabaksnoti ...va, va, o ką aš sakiau, ko tu tikėjaisi, taip ir turėjo būti ...
Tiesa, kam įdomu, skaičiau, kad ir Fiba jau pripažino teisėjų klaidas, netgi juos atleido - taigi jie prarado galimybę toliau teisėjauti. Aišku lietuviams tai menka paguoda, bet vien tai, kad Fiba pripažino, jog lietuviai po varžybų kėlė bangas pagrįstai ir netgi tai parodė realiais veiksmais yra šis tas.
Ačiū mergaitės už nuostabų laiką 🥰🍾🥂 jūs nuostabios ir fantastiškas laikas buvo 🥰🥰🥰
Pridėta:
Mano skrydis atidetas, tai galvoju. Kuri mano medali nufyrino? Gi pasiskyriau sau 😀😀
Tikrai siltai, jaukiai ir smagiai buvo. ❤
Nuostabiai praleistas laikas su saunia kompanija.
IMG_20190908_214135.jpg 264,41KB 10 Parsiųsta kartų
IMG_20190908_214157.jpg 235,13KB 9 Parsiųsta kartų
Ei, Maja, atsargiai su foto, mūsų nuogų nepridėk 😂🤣 nuo bus kaip kažkam pažįstamo ant viso svieto 🙈🙉🙊