Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Piene ,aisku turi mokytis ir kuo daugiau . Tesiog butu geriau kad mokyklos keltu maziau problemu.As neturiu priekaistu sovietinei svietimo sistemai. Man buvo labai gerai. Mano tevams irgi. Man jau kilo daugiau bedu ,bet dar iveikiamu .Bet tai buciau buvus laimingesne jei ju ne butu buve.

Na va kaip gerai ...rašai, kad turi mokytis ir kuo daugiau ...sovietinei švietimo sistemai priekaištų neturi ...kokia dabar Lietuvoje gali remtis nebent informacija "viena boba sakė" - tai ir nereikia piktintis tuo ko net nežinai. Ar tu šiaip tiesiog pikta apibrendrintai ant Lietuvos  :) 

Atsakyti

Prisirinkau citatu, bet istryniau, norisi tik parasyti: jezau kokia nesamone 🙄 

Alta, as ne optimiste. Tiesiog zinau viena mokykla kuria valdo apsukrus direktorius, uzsiima visokiais tokiais ir labai labai turi is ko investuoti i mokykla. Nu lyg ir neprivati ji 😕

Atsakyti

Prisirinkau citatu, bet istryniau, norisi tik parasyti: jezau kokia nesamone 🙄 

Geriau apie krepšinį  :D  :lietuva: 

Žiūrėjau žinias - tai sakė, kad Sabonis maistu apsinuodijo ...kažin rytoj jau bus sveikas  :hmm: ...ir išvis negi jie ten nebijo to gatvės maisto ragauti kai tiek varžybų prieš akis  :huh2:​ 

Atsakyti

Festina visada atostogauja  :blush-anim-cl:  

Vakar pavargus po kelionės, anksti užmigau, nu kokią 2ą val  :D  Sakiau jau parpsiu parpsiu, kol pavargsiu  :D  Aga, 7ą kėliausi musių vaikyti  :oh:​  

Festina, tu gal Vilniuj esi/būsi?

Atsakyti

Festina, tu gal Vilniuj esi/būsi?

Lyg neturiu planų į sostinę. Na, nebent koks pasiūlymas  :geda:​   :ax: 

Atsakyti

Kaip baisu vat taip namuose 🙄

https://m.facebook.c...3&id=1241292854

Atsakyti
Limcamca tai zino aisku geriau. Mano nors vaikai ir anukai ejo i lietuviska sistema. O limcamca tesiog viska zino.
Atsakyti

nežinau aš tai patyliu apie mūsų švietimo sistemą, ypač kai sovietinės mokytojos keistis nenori, o ir aplamai mūsų sistema, sovietinis palikimas dar labai gajus :) Vaikai turi baigti mokyklą niekur nesidės, bet džiaugsmu kažin ar dauguma trykšta :P​ 

Atsakyti
Labas rytas, patustinau pinigine siulais vel ax.gif brangus malonumas unsure.gif

Kaip orai pas jus Lietuvoj? Girdejau vesta jau unsure.gif kaip as laukiu ziemos yahoo.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti

Labas rytas, patustinau pinigine siulais vel ax.gifbrangus malonumas unsure.gif

Kaip orai pas jus Lietuvoj? Girdejau vesta jau unsure.gifkaip as laukiu ziemos yahoo.gifclap.gifclap.gif

Lietuvoje vasara, žiemos nelaukiam :D

O kodėl tu lauki? Patinka vėjas, lietus ir ligos? 🧐

Atsakyti

Kaip baisu vat taip namuose 🙄

https://m.facebook.c...3&id=1241292854

Labai baisu. Kažin kaip ten mūsų 8 pm laikosi  :unsure: 

Laba  :4u: Išleidau ir aš saviškius jau į mokyklą. 

Atsakyti

Subadė šiandien mane kolegė kaip baisiai, aišku padėkojau ir būsiu graži kai fanarai sugis 🤣😂😎🤫

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 05 rugsėjo 2019 - 13:05